Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22

Zaprosił mnie i sie nie odzywa

Polecane posty

Gość kwiatek22

kolega zaprosił mnie na wieczorek który będzie za tydzień napisał mi wiadomosc na facebooku czy z nim pójde bo nie mamy swoich nr tel. Zgodziłam się spytałam na którą godzine i gdzie odpisał o której i gdzie i na tym się skończyło. Nie wiem czy po mnie przyjedzie czy jak nic wiecej sie nie odezwał napisał to tydzień temu do soboty jeszcze 7 dni ale jak sie nie odezwie to czy powinnam ja to zrobić??? czy w sobote poprostu czekac

Gość Jeszcze raz zapytac
czy aktualne, czy cos sie zmienilo. Pozatym powiedziec w prost , jak chce zebs szla , to musisz wiedziec wczesniej, zeby niczego innego nie planowac. Cennsie nw wiecej niz jestes!!!!

Gość babyobe more time234
napisz pierwsza ja bym nie wyrobila:D

Gość Ja tez uwzam ze masz prawo
sie zapytac , jak nie to nir. Nie nazucaj sie. Ale zapytac sie masz prawo. I malo tego , bylabym zla ze sie nie melduje i nie pyta i cie informuje.

Gość kwiatek22
no właśnie chciałabym się pierwsza odezwać i zapytać ale nie chce zeby to odebrał jako narzucanie się a z drugiej strony on powinien o to zabiegać i mnie poinformowac czy po mnie przyjedzie czy jak bez sensu

Gość abe44
no powinien, powinien. Ale nie od dziś wiadomo, że chłopy czasami nie myślą (albo myslą inaczej)! zaproponował, ty się zgodziłaś więc dla niego wszystko ustalone!