Gość strivetobehappy Napisano Luty 3, 2012 Kilka miesięcy temu zakumplowałam się bliżej ze znajomym z pracy. Gość był już wtedy w separacji ze swoją żoną (jest dość, młody). Ja wówczas tez z kimś się spotykałam, ale to nie miało wielkiej przyszłości bo mój facet był kompletnie nie do pary dla mnie. Zaczęłam się więc spotykać z tym moim kumplem. Był bardzo nieśmiały, zakompleksiony, był kolesiem bez jakichś hobby a jak mu opowiadałam o moich dzikich imprezach festiwalach rockowych, moich zawodowych i prywatnych sukcesach to słyszałam z jego ust ciągle: wow. jesteś cudowna. Poza tym (nie bierzcie tego za przechwałkę), raczej nie należę do zaniedbanych kobiet, mam spore powodzenie u facetów o czym on doskonale zdawał sobie sprawę. Strasznie go pociągałam, świetnie się razem bawiliśmy, spędzaliśmy całe noce wspólnie, albo w łóżku albo w kinie, na imprezie lub spacerując po mieście. Cudowne tygodnie mijały i... stała się dziwna rzecz;/ Ja olałam mojego faceta, zaczęłam zakochiwać się w moim kumplu, nawet mu sie do tego przyznałam. zrobiłam się zazdrosna o jego żonę, olałam moich znajomych i moje zajęcia bo wieczorami zamiast zajmować się sobą to czekałam wypindrzona, bo może on łaskawie zadzwoni, przyjedzie. Nagle on stał się rozgadany, bezczelny, zrobił się odważny do innych kobiet, zaczął o siebie bardzo dbać, chodzić na siłownię, wymienił sobie wszystkie ciuchy na nowe, zaczął mi podpieprzać każde hobby po kolei: gitara, swnoboard, bieganie. Przestał się ze mna praktycznie widywać. On stał się gościem, którym zawsze chciał być a ja laską, którą nie chciałam być nigdy... Wiem, że gdybym nie obchodziła go już wcale to juz nic bym nie wskórała. Ale wiem, że on wciąż ma coś do mnie i wiem, że ch...go strzela, kiedy dowiaduje się że jakiś kumpel zabrał mnie n spacer lub na impezę. Dlatego póki jeszcze Mr.Owesome;/ choć trochę o mnie myśli i jest zazdrosny - chcę... zemścić się? nie wiem, czy to dobre słowo? Chcę znowu być tą laską, za którą tak latał i która pokazywała mu gdzie jego miejsce. I nie po to, zeby do niego wrócic. Po to, żeby wiedział, kogo stracił. Jak mam to zrobić? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach