Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropnie sie czuje zdolowana

mój instruktor nauki jazdy powieedział

Polecane posty

że ma mnie dość :( jestem załamana! jak to mam rozumieć :(

Gość fertop
to mu powiedz, że za to mu płacą, a komentarze niech zostawi dla siebie.

boje sie ze juz nie bedzie chcial mnie uczyc i bedzie kazal zapisac sie do innej osoby :( on nie ma do mnie nerwów :(

Gość fertop
to nawet jak zmienisz instruktora to wyjdzie Ci na lepsze, nie przejmuj się nim - płacisz i wymagasz ;)

A czemu tak powiedział? z nami na kurs chodzi taka panna co wyjeździła 20kilka godzin i nadal jeździ po chodnikach, nie ustępuje pierw. nie staje na znakach, na sygnalizacji myśli co ma robić i ciągle coś jej nie psuje, śpiewa piszczy... ma coś z głową i instruktorzy boją się z nią jeździć.

ja nie jestem taka głupia....nie spiewam ani nic :p to moje początki a on się denerwuje :( mówi mi że nie patrzę co i jak (a jeszcze tego ''nie czuje'') użył zwrotu ze musi odpoczac ode mnie :( to nie wiem o co chodzi chyba ciezko sie ze mna jezdzi

pomozcie mi naprawde jest ze mna tak zle? szybko lapaliscie? :(

Gość nabierz dystansuuu
Nie przejmuj sie, zbyt wrazliwa jestes! Moj jak robilam kurs powiedzial mi pod jego koniec, ze jesli zdam prawko, to uwierzy w UFO! haha zasmialam sie tylko i zrobilam swoje - zdalam, choc dopiero za 5 razem! a on pewnie dalej w UFO nie wierzy:P glowka do gory, pozdroooooo :)

powiedzial tez po co robie prawko skoro niby nie chce sie nauczyc... :( a to nieprawda Chce ale mi nie wychodzi

Gość lola22zślaska
to zmien instruktora albo zarzadaj zwrotu pieniedzy i idz do innej szkoly nauki jazdy

Powiedz mu, że nie ma słabych uczniów, są tylko słabi nauczyciele.

nie chce byc niemiła i tak gadac.... koles ma mnie nauczyc. nie wiem po co powiedzial ze musi odpoczac ode mnie Moze naprawde jakas kiepska jestem :( a jak dowiedzial sie ze mam wiecej lekcji wykupionych to taka mine zrobil.... powiedzialam wtedy ze jak ma mnie dosc to moge zmienic goscia a on nic na to :(

ludzie poradzcie cos

kurde podobnie mialam... On mi mowi co mam wlaczyc a ja nie wiem gdzie to jest tez sie ostro na mnie wkurzal ale mu powiedzialam ze albo on mnie uczy albo ja zmieniam odrazu zmienil ton :P Moim zadniem to zmien instruktora bo jego obowiazkiem jest ciebie nauczyc... :P

Gość Mnie też ...
Instruktor dowalal hasła. Początki jak początki nie miałam styczności wcześniej z jazda samochodem. Tak mnie koles stresówal że poprostu głupstwa robiłam. W końcu powiedziałam że nie mogę z nim jeździć bo się stresuje zmienił mi instruktora tzn inny instruktor z jego szkoły jazdy że mną jeździł. I poprostu takie miał świetne podejście ten drugi że od razu lepiej i pewniej mi się jeździło. Więc radzę nie mecz się z nim. Nie wyjdzie ci to na dobre. Powodzenia:)

ale ten moj jest mily, dowcipny...... tylko nie wiem moze jednak faktycznie ma mnie dosc za to ze musi mi duzo razy powtarzac.... on chce abym jechala sama a ciagle musi mi mowic sprzeglo cos tam..... zwolnij.... szybciej....zatrzymaj sie

Gość nie nie przejmuj sie
moze tak w nerwach powiedzial? wiadomo jak to czasem jest, kazdemu w nerwach zdarza sie cos powiedziec, ja mam w rodzinie trzech instruktorow nauki jazdy i uwierz wiele juz widzieli:p czy Tobie kiedykolwiek zgasl 20razy z kolei silnik?czy jadac do przodu wrzucasz wsteczny bieg?:D czy mylisz spryskiwaczki z kierunkowskazami?zaloze sie, ze nie, jednemu starczy te 30h a innemu 60, a jeszcze innemu 90, jak nie czujesz sie na silach wykup wieksza ilosc godzin to zaprocentuje w przyszlosci, dobrze jest tez pojezdzic z innym instruktorem nie zalamuj sie!powodzenia!:-)

nie wiem czy w nerwach Moim zdaniem idzie mi w miare ok,nie rwe samochodu, nie pale sprzegla, jade normalnie nie wleke sie tylko czasem mi gasnie moze z 2 razy na 2 godziny A on coś ma mnie dość... :( powiedzial ze jak nie chce jezdzic to co tu robie... a co go to? jestem to ma mnie uczyc :(

Gość ja pani wasza
zrob mu loda tak na przelamanie lodow

tak sie na mnie wkurzył bo z 1 przerzuciłam na 5 :(

podszyw i to tani

to już 15 godzin wyjeżdżonych a ja nie odróżniam wajhy cofania fotela od hamulca ręcznego, ale to nie moja wina, jestem humanistką

Gość a skąd jesteś Autorko??
Mój brat uczy znajomych jazdy i są zadowoleni. Lubią z nim jezdzic, bo jest baaaardzo cierpliwy i może tłumaczyć tyle razy ile trzeba. Mógłby Ci pomóc.

Gość madra kamilka
Zmien instruktora. Na odchodne mu powiedz ze rowniez nie jestes zadowolona ze wspolpracy bo nie potrafi przekazac wiedzy:P

Gość madra kamilka
Szkoda nerwow. Ja tez mialam kiedys instruktora ktory co prawda nie docinal mi ale zwyczajnie mialam poczucie ze mnie naciaga na kase bo nie uczy jak nalezy. Zmienilam instruktora i od razu lepiej.

Gość madra kamilka
raz tylko dałam dupy za ten okres kursu

Gość madra kamilka
a wiesz co ? pocaluj mnie w dupe glupi podszywie. Autorko ide stad cokolwiek bedzie pod tym nikiem to podszyw. narka.

Gość kubek pełen kawy
Nie przejmuj się nic w ogóle tym co powiedział. To oznacza tylko jedno: nie jest dobrym nauczycielem. Bo posiadanie wiedzy to jedno ale jeszcze trzeba potrafić ją przekazać. Jeśli ktoś nie ma pedagogicznego podejścia to dupa zbita ;) Poszukaj innego, tylko skorzystasz :) Aaaa, to nie jest wcale takie łatwe nauczyć się jeździć ;) Nie dla wszystkich.

musisz byc bardziej asertywna po drugie przysluguje ci zmiana instruktora.on jest dla ciebie i ma.cie.uczyc widocznie nie potrafi miec podejscia.do pracy nie.jest cierpliwy co.w.tym przypadku jest niezbedne zawsze mozesz.skarge.zlozyc obsmarowac go gdzies na.forum stronie.o opiniach mysle.ze.wystarczy samo porozmawianie z.kierownikiem szkoly jazdy i byc moze.sie.ogarnie a jak nie.to szybka pilka.niech.wypierdala