Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

Poli - dzięki za życzenia, życzę Ci też wszystkiego najlepszego i byś jak najszybciej się z tym wszystkim ogarneła, myślę że praca daje Ci zadowolenie i satysfakcję bo jak sądze pieniążki nie za wysokie ale może i to przyjdzie z czasem. Na wałku siedzę i obserwuję ale na razie na spokojnie czekam na lepsze notowania teraz jak juz pisałem wykorzystuje pogodę by jakoś wyglądało wokół domu.

Z pieniędzmi szału nie ma, ale mi wystarcza. Wyszłam z domu, zdobywam nowe kwalifikacje i spokojnie mogę dzieci na bardzo dobre zajęcia wysłać :) No i jestem w domku o 13 :))). Pozdrawiam i życzę ślicznego domku

Dzieki jak się trochę zazieleni to prześlę zdjęcia może ok.20 kwietnia już będzie fajnie bo na razie szaro dopiero w ogrodzie wszystko puszcza . A dzieciaki na co uczęszczają bo moje na razie co sobotę ucza się pływac jakos im to wychodzi, ćwiczą przed wakacjami by popływać w morzu.

Przepraszam, że tak wolno u mnie z odpisywaniem. Ale dopiero się ogarnęłam. Synek - skrzypce (szkoła muzyczna), angielski, szachy. Córeczka - taniec z umuzykalnieniem, szachy, ang. A najmłodszy gamoń chodzi na rytmikę :) NA razie tylko. Czekam aż najstarszy będzie na tyle gramotny, że sam wsiądzie do metra ( i tutaj kłania się znienawidzona warszawka :)). Generalnie jest co robić, zwłaszcza,że każdego trzeba zaprowadzić lub dowieść, poczekać i dotransportować do domu. No i jeszcze chodzą na basen. Synek stale a córeczka zaczęła bo chce iść do klasy sportowej. Dzieci zdolne i korzystają z zajęć więc nie żałuję kasy :) A idzie jej sporo...

Także Zbyszek jak policzysz te zajęcia i moją pensję w budżetówce to zarabiam na zajęcia. Ale to też dobrze. Ja jestem zadowolona, małżon marudzi po co mi to skoro on i tak zarobi. A ja wychodzę z domu, muszę się ubrać, umalować i z ludźmi gadam. a nie tylko gary, dzieci i pitu pitu. Generalnie jestem bardzo zadowolona i czekam na pierwszą pensję :))

Także Zbyszek jak policzysz te zajęcia i moją pensję w budżetówce to zarabiam na zajęcia. Ale to też dobrze. Ja jestem zadowolona, małżon marudzi po co mi to skoro on i tak zarobi. A ja wychodzę z domu, muszę się ubrać, umalować i z ludźmi gadam. a nie tylko gary, dzieci i pitu pitu. Generalnie jestem bardzo zadowolona i czekam na pierwszą pensję :))

Poli pomału bo nadrobiłaś wpisami za 2 tygodnie i znowu 2 Cię nie usłyszymy. No nie ma co zazdrościć masz sporo pracy i obowiązków i jeszcze ta Warszawa koszmar z dojazdami , byłem przejazdem rok temu tragedia jak się miasta nie zna , mam kilku znajomych w W.....e ale spotykamy się raz na 2-3 lata, ciągle ta praca i praca.

Ja mam więcej czasu , małe miasteczko na śląsku, żona pracuje , dzieciaki rosną nigdzie się nie śpieszę no i nie muszę się malować:):) Trzymaj się a pierwszą wypłatę nie przechulaj tylko zainwestuj, no może kup coś skromnego mężowi i słodkiego dziecią- Pa,Pa

Witam. Siedze i obserwuje EUR/USD. Rynek czeka (lub nie) na dane o 13.00 z rynku popytu na kredyty mieszkaniowe. Jest jeszcze godzina do "odtajnienia" danych a tu nagle skok w dol, od 11:50 EUR leci w dol... Jakies wnioski? Czy ktos cos wie? Wynika z tego, ze odczyt bedzie pozytywny dla USD, i ze jakies instytucje dobrze to obliczyly lub maja wiedze... Zobaczymy

Witam Wszystkich i Życzę Wesołych Świąt Łukaszku widzę, że pisujesz z tymi deb......i od wojny i od wierzby, nagrodę wygra -no te 500 w konkursie za głupotę Erre byle Ciebie nie przekabacili - życzę mocnych nerwów i cierpliwości bo jak ich czytam to zaczynam świrować jak oni, Jeszcze raz Pozdrawiam

Wesołych Świąt dla wszystkich i wielu łaski płynących ze zmartwychwstania Pana. Rodzinności nie tylko w te święta ale w każdy nadchodzący dzień.

SIemanko wszystkim!!! Smacznego JAJA!!! Mniam mniam... Zbychu - dam rade ale fakt faktem, ze meritum wyciagnac z niektorych to ciezka robota a juz mistrzostwem swiata jest naganianie przez Garfilda!!! Erre to ja nie wiem skad sie urwal ale chyba cos wygral - jakas kase i szuka na sile systemu do pomnozenia - skonczy slabo, to pewne... Chyba uzaleznilem sie od walut ale jezeli maja dalej przynosic pieniazki to wreszcie dobre uzaleznienie sie mnie zlapalo!!! Trzym ta sie i nie mieknijcie - wpadajcie czasem. Pola - dziekuje za zyczenia - Tobie i rodzince tez zycze spokojnych Swiat i MEGA rodzinnej atmosfery... Yo

Witam Łukasz - dzięki za reakcję na wpis na wałku , nie odzywam się bo po co, widząc ,że nie doczekam się na tego $$ poniżej 3.00 kupiłem Funta po 4.88 w tamtym miesiącu i teraz czekam , pisałem Ci o tym w przemyśleniach i chyba trafiłem no ale zysków życze wszystkim nie jestem zazdrośnikiem jak co niektórzy na wałku , po prostu czeba trafić z kupnem i ze sprzedażą - Pozdrowienia

No ja wrobla bialego nie widzialem... Pisuje na walku i tworze swego rodzaju dziennik przemyslen. Kiedys (za rok) jak wybiore swoje posty to beda switnym materialem szkoleniowym dla mnie i moze dla kogos... Sprawdze bledy jakie popelnialem, zwroce uwage na to co przeoczylem i podszkole sie! Mysle, ze to dobry sposob - dyskusja wiecznie zywa! Wcale mi nie zalezy na tym aby byc "inwestorem dekady" tylko na tym aby konstruktywnie nauczyc sie analizowac rynek i zachowania w momencie podejmowania decyzji itd. To jest cos, czym chce sie zajmowac w zyciu, swieza pasja/praca, ktora w pelni przynosi satysfakcje i pieniadze... Yo

Dziś dobry moment na pln przeciwko eur, bo wykresy znajdują się w punkcie, który z dużą dozą prawdopodobieństwa jest "dnem", od którego bardzo prosto się odbić ;)

zyjesz!!! hahaha, juz myslalem, ze wszyscy sie poddali i uciekli ;) Na walku pozegnalem towarzystwo i nie bede juz sie udzielal... Niestety, z\eszlo na klotnie i przepychanki wiec odbilem. Tutaj natomiast wszyscy zdaje sie byc zajeci wiec nie pisza. Ja urwalem troche rano z walka dolary wiec czekam na info z USA na podjecie decyzji, bedzie nerwowo ale Hiszpania podtrzymuje moj dobry humor wie mimo malej korekty kurs wroci. Odplywa kapital z GPW, Niemcy i Francja zwyszkuja w postaci okolo +0.7% (okolice) a GPW topnieje wiec wyrazny sygnal - trzeba poczekac na silniejszy sygnal na EURUSD i wykonac!!! Taki jest plan :)

Ja postawiłem na chwilową korektę do 4,18 na eurpln. Dlaczego? 4,20 to bariera dla tego kursu duża, tak jak 1,30 dla eurusd, więc uważam że za dopiero drugim podejściem jej nie sforsują. Potem stawiam na zapaść. Pochwalę się że 550zł już uzbierałem na tym plusie :)

Witam wszystkich!!! Czytam wszystko ale też nie piszę, ostatnio ŁUKASZ DOWALIŁEŚ CO NIEKTÓRYM DO PIECA ale nie miałem nawet sił Ci odpisać bo byłem chory i co inne mnie martwiło ale myślę ,że będzie wszystko w porządku. Pisałem kiedyś o podwójnych nickach no i po tej zadymie ujawnił się KOMANDOS ale jako pozytyw widocznie też nie wytrzymał. Wiem że analiza techniczna nieraz nie wypala ale popatrzcie na funta na wykresie pół i rocznym co o tym sądzicie?

Hej, Ja czytam wszystko tylko po całym dniu nie ma już sił odpisywać. Sorki wielkie. Jeszcze żelazko mi się popsuło i musiałam na gwałt kupować bo dzieciak ma egzamin i koszule trza prasować :) Ale wróbelka białego z lubością obejrzeliśmy z dzieciakami. Zbyszek to z Twojego ogrodu? Jak myślicie USD ma szanse na wyższe dłuższe umocnienie? Kurcze zastanawiam się na której stacji wyskoczyć. Czy już ??? Instynkt każe czekać ale nie mam czasu, poza chwilami wieczornymi śledzić. Ustawiam i tyle. Pozdrawiam i cieszę się z Waszych zysków. Życzę wyższych, abyśmy na wakacje uciułali :)

Apolinka czekaj spokojnie Teraz dolar będzie się umacniać, ajk już tyle wyczekałaś to celum min na 3,30 Tak bym to widział. A co do wróbla, dla mnie to wygląda jak kurczak, pewnie podobnie smakował? :D

Witam - nareszcie sie odezwali- nie kurczak tylko wróbel i żal że tylko jeden ale może będzie więcej ,właśnie zbierają trawę i piórka jak mi sie uda to znowu zrobię zdjęcia. Poli też myśle, że do 3.30 wytrzymaj mówią o tej Hiszpani, Włoszech , wybory we Francji

Pola - z mojego i wokół niego wyślę więcej zdjęć jak obiecałem to obejrzycie tylko podaj mejla

Zbychu ja też ze śląska swoją drogą, okolice częstochowy, a ty daleko mieszkasz? Może wpadne Ci jakiegoś krzaka ukradne ;)

Tiko - nie ma sprawy - okolice Raciborza przez Sosnowiec na Katowice potem autostradą na Gliwice czwarty lub piąty zjazd na Kędzierzyn Kożle i na Racibórz z Sosnowca jadę godz.(1.20) jak masz czas to się dogadamy

ło to Ty prawie Czech :D Jak będę w tamte okolice się wybierać to się jeszcze odezwę. Czy dobrze kojarzę że gdzieś w Twoich okolicach jakiś park dinozaurów jest?