Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

No tak ale to trend spadkowy raczej. Czy spekulacja może być aż tak silna aby to pogłębić?

wucash skoncz swoje teorie, niemcy i francja się umacniają, dane z usa nawet pozytywne, prognozy wzrostu dobre, eurusd musiał urosnąć - pisałem o tym od dawna. Zbychu zesztą też czeka na dolca po 3 zł.

Tomek, ja nie mowie, ze jest inaczej... Zwroc uwage na skoki 5 minutowe - np teraz (w czasie pisania) 8.37 - skok na USD/PLN o 0.0070PLN w dol przy ruchu EUR/USD w dol o 0.0003USD. Nie ma sprawy, ja na prawde nie pobieram oplat za to co pisze a to czego nie wiem na pewno to to jak dlugo jeszcze EBC bedzie ladowal pieniadze w rynki - bo tak sie dzieje. Nie ma sprawy ale nadal uwazam, ze to co sie dzieje nie jest do konca bez ingerencji spekulacji Bankow

jescze dodam tyle, ze przy "normalnych" warunkach do PLN podaza za para EUR/USD natomiast obserwuje od jakiegos czasu zaleznosc odwrotna (???) Nie ma w naszej gospodarce mocy sprawczej wobec calej (co najmniej Europy) gospodarki Swiata ale interpretacje zostawiam Tobie...

Tomek wszyscy czekamy na $ po 3. Ale czy to nastąpi czas pokaże. Dla mnie to mocno ponaciągane. Europa w tarapatach a Francja i Niemcy się umacniają. Haha. Chyba na tej pożyczce dla Grecji ostro się umocnili.

odkupienie dolara po 3.00zl to te\z cos na to czekam. Mimo to, patrze na to co sie dzieje i oceniam wg siebie oraz wybieram srednia z wypowiedzi z roznych stron... Spowolnienie gospodarcze w EU jest bezdyskusyjne i to mowia wszystkie strony (grajacy na gore i dol) Sytuacja jest jaka jest bo EU broni sie jak moze i wyhamowuje gwaltowne uderzenia (nauka po 2008 roku mysle)...

07:00 Germany Gross Domestic Product s.a (QoQ) (Q4) -0.2%-0.2%-0.2%Revised from 0.6%2 07:00 Germany Gross Domestic Product n.s.a (YoY) (Q4) 1.5%1.5%1.5%Revised from 2.6%2 07:00 Germany Gross Domestic Product w.d.a (YoY) (Q4) 2.0%2.0%2.6% Nie widze znacznych wzrostow - stagnacja i ukrywanie spowolnienia to moja teoria... Nie stalo sie nic aby np GPW tracilo ponad 2% w tym tygodniu. Zwroc uwage na to, ze prognoza wzrostu PKB zredukowano z 0.6 do -0.2 przed wynikami (???) Dokladnie to samo robi Ameryka...

czyli? mimo wszystko - zajebiscie bo chyba wiem jak sie czujesz bo sam od jakiegos czasu zajmuje sie czyms, co po pierwsze przynosi dochody a po drugie ogromnie mnie cieszy co czesto nie idzie w parze... Mega uczucie...

Pola gratulacje. Też swoją pracę lubię :) Łukasz nie chciałem Cię w żadnym razie atakować, ale wydaje mi się że po prostu za bardzo szukasz tej " niewidzialnej ręki". Przecież cały handel to jedna wielka spekulacja.

Zgadza sie... Szukam bo jestem ciekawy... Do tej pory (listopad/grudzien) dane o interwencjach NBP i BGK byly jawne i drugowane przez PAP. W tym roku jest zmowa milczenia, nikt nic nie mowi stad moja ciekawosc i poszukiwanie... Nie czuje sie atakowany, spokojnie ;) Nadal bede szukal bo jest to mega interesujace a znajdujac powod (chociaz jego czesc) bede madrzejszy - mam nadzieje! :)

Wiesz tutaj kierunki rozwoju wskazują na ( o ile takowy jest ) gracza o wiele większego niż nasze poczciwe NBP, że o drugim pipku nie wspomnę. Po prostu trend się odwrócił a złotówka jak zwykle reaguje " przy okazji ". Co na poniedziałek myslę czy nie warto by bylo zagrać na dolarze na korektę na złotego. Na pewno takowa nastąpi o kilka groszy, tylko czy już, czy też za tydzień. Na chwilę obecną się nie zanosi, kurde dzisiejszy kurs nawet mnie zaskoczył ( grałem przypominam na 1,334 eurusd).

Witam wszystkich wpadłem na chwilkę bo wcześniej nie miałem czasu i komputer też mi się posypał był jakiś informatyk pousówał co nie potrzebne i na razie chodzi ale założył mi inną przeglądarkę i na razie się uczę. Obserwuję te spadki i idzie na moje, $ $ będzie tak jak myślałem spadał a jak US wywinie nową wojnę to dopiero poleci, nie śledziłem wiadomości zjakimiś ruchami w finansach UE , coś tam wspominają na /wałku/jak wypuszczą dużo E to też poleci w dół, myślę że jest to po to by utrzymać równowagę do $$ pamiętacie jak F rósł usztywnili kurs bo było to niopłacalne dla ich gospodarki ale o tym powiedzieli a Ci mądrzy prawdopodobnie pod innymi pretekstami zaniżą kurs E bo robi się to nieopłacalne dla Uni w stosunku do Stanów. Pisałem kiedyś o puszczeniu dolca nic nie wartego i zamianie go na inną walutę z pokryciem czyżby nie przyszedł czas by go właśnie odkupywać za grosze i potem tak jak pisałem spalić w bankach ma się już dobrą walutę. trzeba teraz na coś ją wydać na dobra materialne bo jak zaczną drukować to ta będzie słabła. Przewiduję w najblizszym czasie dużego ruchu na giełdach a co za tym idzie sami spróbójcie wywnioskować . Ciekaw jestem czy znowu nie wywróżę

Łukaszku widzę że na /wałku / się udzielasz możesz ich wciągnąc w jakąs mądrą dyskusję ale nie zdradź naszej tajemnicy myślę o naszych wróżbach z fusów

I jeszcze jedno alfa raz pisze jako mężczyzna a nieraz jako kobieta przejrzyj posty

na walku pisze absolutnie nie ujawniajac niczego... Co do alfy to mega spostrzezenie - tez mi sie tak wydawalo ale nie czytalem wszystkich postow - mialem co robic... ROBERT1988 kusi ale nie ma opcji... Czy na forum jest jeszcze ten watek o tym ze przechodzimy na inne forum? Moze sam poszperam...

Łukasz nie posądzam Cie o to ,tylko sam wiesz piszę nieraz wiele przestróg, Wstałem rano bo jedziemy oglądać z kumplem ten samochód do Jelcza Laskowice,szkoda chyba jazdy ale zobaczymy. wysłałem Ci coś na pocztę ale nie wiem czy dojdzie . Będę wieczorem . Pozdrawiam Wszystkich

Moj adres pocztowy to wucash@op.pl - ten tlen to jakas sciema jest... Wyslij prosze na ten adres - dziekuje :) Jelcz Laskowice to juz niedaleko Wroclawia :) Gdybym byl w PL to wpadlbys na kawke ;) Milej podrozy!

Dziękuję chłopaki. Praca jako terapeuta :)) Bardzo się cieszę bo nie mogłam się nigdy załapać bez znajomości.A tutaj taka niespodzianka :)) Etacik 18 godzin bez znajomości. Oczywiście potem praca w domu, diagnozy, przygotowanie etc. Ale już w domku z dzieciakami i nastawioną pralką etc. No i jeszcze super bo moge sobie zrobić kolejną podyplomówkę za free. To teraz pozostanie granie na długo bo praca i dzieciaki. Brrrrrrrrr

Terapeuta? Brzmi mega!!! Jestem/bylem terapeuta dla osob powracajacych do normalnego zycia (neofitow)... Niestety kasa nie pozwolila mi prowadzic grup i zrezygnowalem z przyczyn etycznych ale o tym mozemy nawinac poza forum bo nie wszystkich musi to interesowac... Jakbys chciala popisac na ten temat to opowiem Ci wiecej... Maila masz wyzej. Milej niedzieli... Yo

Pola ja też gratuluję pracy byle dawała Ci zadowolenie i godziwe zarobki bo to jest ważne, Ja jestem raczej pracocholikiem i zawsze coś znajdę byle się nie nudzić jak nie w domu to u znajomych czy w rodzinie zawodowo już nie pracuję miałem mały problem ze zdrowiem i musiałem zrezygnować ok. 2 lata temu ale nie jest źle czego i Tobie życzę . Nawiązałem chyba kontakt emeil. z Łukaszem czekam na odpowiedż od niego więc teraz będziemy mogli rozwinąć kontakty Narazie.

Hej. Ja ganiam z badaniami bo od czwartku ruszam. Łukasz w wolnej chwili napisze. U mnie w domu do zarabiania to jest mąż :) Ja teraz muszę podnieść kwalifikacje abo do tej pory zbierałam tylko papierki kolejnych podyplomówek a nie miałam czasu na pracę. Rodzenie dzieci i ich wychowywanie wzięło mnie :) Zresztą na pracę zdecydowałam się tylko, że etat to 18 godzin tyg. Poza tym to jest to co mnie fascynuje. Mam nadzieje, że z czasem przełoży się to na finanse bo na razie cienko to wygląda. No ale w końcu trzeba przełączyć się na egoizm i zrobić coś dla siebie. Bo na razie pranie, prasowanie, zajęcia z dzieciakami, szkoła etc i tak w kółko. Każdy dzień identyczny jak poprzedni. Dobrze, że doceniają :) Dzisiaj $ w górę. Kompletnie nie mam jak tegio śledzić. Jak możecie piszcie prasówkę i co się dzieje.

Hej ludziska długo się nie odzywa nikt. Jak tam Wasze inwestycje? Ja przyznam że rynek czułem dobrze ale zarobiłem niewiele - asekuranctwo, no ale nie straciłem a to już coś. Nadal nei wierzycie że zbyszek kupi dolce po 3 zł? Ja powiem więcej - zbychu nie spiesz się ;)