Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

Dzięki chłopaki. Wyczekałam i wcale mi się nie spieszy :) A te 3,3 to całkiem tyłek mi ratuje :) Ja już chcę wakacje !!! Tyram jak osioł i stwierdzam, że to nie dla mnie. Znaczy praca super tylko to wstawanie bo zaczynam o 8. No i jeszcze prawie codziennie demonstracje i się spóźniam po dzieci. Mąż się smieje jaki ze mnie pracuś. Ale wytrwam, a co :) My swego czasu w parku Dinazaurów byliśmy w Bałtowie. Bardzo fajny.

Pola w bałtowie też byliśmy Ale to również swego czasu i teraz chcemy zabrać pociechę. Myślę że jak się zrobi cieplej ten rybnik odwiedzimy na pewno, może się uda jakieś bezalkocholowe razem zmęczyć ;) U mnie na działce ( mieszkam od 2 lat ) narazie troszke trawy i zacząłem żywopłoty sadzić, dlatego się śmieję że krzaczki pojadę szabrować:D

Tiko - każdy pretekst jest dobry, a dzieci w jakim wieku moje 6 i 8 lat może nawiążą kontakt , mam sporo tuji i innych drzewek które się łatwo przyjmują razem z 500 szt.już nie liczę, tylko jak byś się wybierał to kombikiem lub przyczepką bo nie wejdą- Pozdrowienia

Zbychu powiem ci że mówiłem tak raczej żartem - nie spodziewałem się takiego odzewu :D Faktycznie masz niezły las u siebie, fiu fiu. Mój szkrab ma niecałe 2 lata ( urodził się 3 dni po przeprowadzce :) Jeżeli mówisz serio o tych krzakach to mogę faktycznie z przyczepką wpaść. Płatność oczywiście przelewem w nominałach 0,5 lub 0,7 ? :D

Zawsze mówię serio. a przyjmuję tylko piwo bo już zdrowie nie to, nigdy nie lubiłem tego 0.5 jak się namyślisz to zapraszam z rodzinką tylko napisz kiedy.

Czolem! Troszke zapracowany w Polsce bede w srode nastepna :) Moze faktycznie zrobimy randke w ciemno u Zbycha w lesie, przy okazji scinajac kilka drzew i wypijajac kilka pyfekkk??? Ale by bylo...? U Zbycha bo ma duzy las ;)...

Łukasz lasu nie mam ale ogród i jest gdzie posiedziec, drzewa do wycięcia są ale owocowe bo innych szkoda, Jak długo będziesz w Polsce? Jeżeli sobota 28 kwietnia odpowiada to nie ma sprawy może /tiko/ się namysli i coś zorganizujemy??

Jestem za, Marta tez! Tylko jak cos to bedziemy z Jordankiem - ma 15 miesiecy i moze trzeba bedzie go polozyc na dzemke w tym czasie ;). Od Was zalezy... Ja z mila checia. Moze byc ciekawie - spotkanie forumowiczow walutomatu hahahahahaha -MEGA!

Ze spaniem nie ma problemu jest wolny pokój bo dzieciaki wyniosły się do innych tylko czy będziecie napewno bo muszę piwko załatwić - żartuję. Nic się nie martwcie będzie ok!!!

no na pusto nie przyjedziemy :) jezeli sie ugadamy to na pewno! Hahahaha. Wyslij mi mailem kom i ja zadzwonie z Polski jak sie wszyscy zgodzimy spotkac.

Ok. wyślę namiary na emayl , a jak /tiko/ odpuści lub nie będzie mógł przyjechać to też zapraszam będzie nas mniej ale i tak dobrze, mam jednak nadzieję że wszystko się ułoży byle pogoda dopisała.

no slyszalem od ojca, ze ostatnio we Wro mial przymrozek do -1 w nocy (!!!) - zacznij zaklinac pogode!!! Moze zrobimy ognisko!!! Jak ja dawno nie bylem na ognisku?!?!?!?! Wiem, ze brzmie jak dziecko ale to bylby mega wypas! kielbaski, kijki, piwko i nawiazywanie znajomosci - hahahaha -

U NAS DZISIAJ 18 STOPNI i słońce a ognisko jest tylko zapalić pogoda musi być!!!!!!!!!!!!!!!

Kurde piwko, ognisko itp... Brzmi super Wstępnie jestem za 28 kwietnia, ale będę musiał jeszcze przeprowadzić negocjacje z małżonką w temacie. Zastanowić się czy brać młodego i się męczyć, czy go dziadkom wywieźć etc. Ogólnie pomysł mi się podoba :)

w sumie my tez mozemy zostawic u dziadkow, hmmmm.... Zobaczymy czy sie zgodza ;) Jak nie to wezmiemy o ze soba. No to z tego co widze, to Zbychu - bij prosiaka!!!

wucash ale to dawaj znać jak ustalisz ze staruszkami, bo albo wszyscy biora szkraby albo nikt :D Moj email tomek@tomk.pl odezwijcie sie szczegoly dogramy juz bardziej na osobnosci

ale dopiero bede wiedzial jak wyladuje - nie bede im teraz na odleglosc grafiku ustawial bo to sa rodzice Marty, nie moi ;) hahaha - lubimy sie wiec nie powinno byc problemu ;) ale to moge do Was zadzwonic/napisac w czwartek wieczorem jak juz wszystko poogarniamy. Moze tak byc?

co ty teściów się o zdanie pytasz?? :D A tak serio spoczko, jak rozumiem będziesz wiedzieć 26 dopiero? Troszkę późno, no ale może zdążę jeszcze swoim teściom ułożyć weekend jak coś. Oczywiście ze dzieciami też można, ale nasz strasznie marudny jest jak śpi poza domem...

pasuje - pytam bo u nich mieszkam jak jestem w PL, moglbym u ojca ale Marta srednio to lubi... Moj stary to syn pplk Ludowego Wojska Polskiego wiec temat ogarniamy...? Hahaha. Jestem za!!! Przywioze Monopoly, to sprawdzimy kto jaki strateg jest? Hahahaha - zartuje!

nie mam papierowego, ale grywaliśmy z żoną w cashflow - fajniejsze od monopoly :) A tak ogólnie to ile wy ludziska macie lat - pytam bo chcę wiedzieć kogo się spodziewać hehe :D My po 29.

Jestem już, trochę przeciągłem bo żona na zakupy mnie zabrała, nic się nie martwcie miejsca jest i to z dzieciakami a lata się nie liczą ja mam 99 ale czuję się na 18 żona młodsza więc będzie mi krzyczeć przez tubę co mówicie:) Dobrze się dogadujemy na piśmie to i będzie dobrze w rzeczywistości.

No to nieźle się zwołujecie. Ile na to ognisko z Warszawy? Ja jakoś planuję koleżankę w Krakowie odwiedzić w weekend majowy. A moje dzieci jak Wasze: 6 lat girl, 4 latka boy, 10 lat boy. Bez dzieci to my nie mamy żadnych szans :( bo za daleko. Muszę porządnie pogadać z małżonem. Kiedy ma to być?

Tomek dzieciaku :) Tylko nie mów mi ciociu. Kobiety o wiek się nie pyta. Ja mam ciągle 18. No ale pisałam maturę jak ty w podstawówce tornister nosiłeś. No ale ....