kasia_68 0 Napisano Marzec 13, 2012 Witam laseczki:) Jestem dzisiaj bardzo i to bardzo zła na siebie,bo przez cały dzień trzymałam się diety a wieczorem poległam i tak mi z tym teraz niedobrze,bo przyszła do mnie siostra i wypiłyśmy wyski z colą :(:(:( jest mi tak ciężko i wstyd i postanowiłam w miarę możliwości,jak organizm wytrzyma cały dzień pić herbaty i wodę z cytryną aby to wypłukać;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!ryż! 0 Napisano Marzec 13, 2012 No witam Was dziewczyny! Ja już waże tyle ile chciałam, a nawet troche mniej:) jestem bardzo zadowolona! I dodatkam sobie drugie motto, znalazłam je gdzieś przypadkiem... Wszystko poprostu jak z obrazka nie licząc blizny i kilku rozstępów ale nie można mieć wszystkiego... No i nikt tego nie widzi... Więc dziewczyny Wam też się wszystko uda zobaczycie! Będę Was tu pilnować, bo święta coraz bliżej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 13, 2012 witajcie dziewczynki Co do tych wspomagaczy to stoje na stanowisku jak !ryż! zeby uważac bo to jednak chemiczne środki, skoro może pomoc mieta i pokrzywa to ja wole te ziolowe herbatki - ale może to jest związane z tym że ja wogole nie łykalam nigdy zadnych tabletek - dopiero od niedawna zaczelam skrzypowite bo po żelowych paznokciach mialam bardzo slabe i lamliwe swoje a po karmieniu malego włosy zaczęly nadmiernie wypadac wiec zdecydowalam sie na to - efekty sa - już i wlosy znowu bujne a mam długie i pazurki juz mam swoje odhodowane i coraz mniej sie lamią wiec to póki co łykam, no i ostatnio kupilam błonnik ten ananasowy ale chyba wzielam poki co 1 tabletke i nie wiem czy bede brac - bo wlaśnie nioe lubie sie faszerowac, a w diecie mam codziennie marchew, otreby siemie wiec chyba se podaruje. Kasiu ja wczoraj mialam kolezanke z dzieciakami i oczywiscie na stół ciasteczka cukiereczki co zawsze pod kluczem leżą i jak któraś corka (obecnie tylko młodsza bo starsza caly czas na dietce) chce to se wyciąga a wczoraj jak tak patrzyłam na śliewczki w czekoladzie delicje to ślina mi tak ciekla no i skusiłam sie na pół michalka bo mój mały poczestowal mamusie - takze kochana tak jak ryżówka mówi musimy nauczyc sie dyscypliny i sytsematyczności - kasiu damy w końcu rade. Potem napisze moje menu, chyba musze nauczyc sie liczyc kalorie bo sie obawiam że niektore moje jedzenie jest mocno kaloriowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
60 0 Napisano Marzec 13, 2012 ryżówka święta racja ja chcę za szybko wszystko mieć, teraz wracam do Was i od dziś sam ryż miało być od wczoraj ale ze względu na moje ur mąż zaprosił mnie na kolację ale do chińskiej więc nie było zbyt tucząco:) Ryż przecież Ty schudłaś już z 12kg matko ja też tak chce. Jak będzie nadchodził weekend to mnie pilnujcie bo sama nie umie:( Zawsze się poddaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryżówka 0 Napisano Marzec 13, 2012 60tka, ryż schudłą 16kg.... wow, tylko podziwiam!!!! ale mi też się uda i nam wszystkim. Zbierajmy siły na ryżowe dni na samym ryżu. Ja już jestem prawie gotowa... zaczynam od czwartku/piątku - jak tylko dostanę okres. chcę być szczupła, po prostu. a tabletki Linea zacznę brać po okresie, bo się naczytałam, że może się opóźnić okres przez nie. a potem kupię sobie kawkę - nie jest jakaś napakowana chemią, tylko naturalne składniki, wiec ją będę piła. Rzeczywiście macie rację, lepiej uważać z takimi specyfikami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 13, 2012 !ryż! z rana pisalyśmy prawie rownoczesnie dlatego piszac swoj post nie widziałam twojego osiągnięcia - super, normalnie szok, powiedz tylko jak bylaś na samym ryżu czy mialas zaparcia - bo ja tego własnie sie bardzo obawiam no i oczywiscie tego ze nie podołam tak monotonnie ale jak by mial mi zleciec chociaż 1 kg przez 3dni to warto chyba by zaryzykowac. U mnie dzis: przed 6.00 - 100 ml jogurtu naturalnego z siemieniem otrebami i łyzka musli i zjadłam 2 łyżki ryżu brazowego ale juz nie miksowalam do jogurtu bo wole oddzielnie - nie musze wtedy cukrzyc czy solic 9.00- marchewka, mandarynka, kiwi, jabłko zaraz o 12.00 bede wsuwac 100gram gulaszu wołowego w otrebach z sałatą z oliwka i ziolami prowansalskimi po 15.00 w domku - miseczka pomidorowej z ryżem i ok. 18- albo 2 wafle ryzowe z czyms albo moze 2 jajka Aha - dziewczyny rozumiem że ryżu nie solimy jak gotujemy a czy np mozna dodac curry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mery5555 0 Napisano Marzec 13, 2012 cześc dziewczyny-ryżówka ja brałam linea 40+ przez dłuższy czas i okres miałam co do dnia 1 dzień różnicy co miesiąc jak w kalendarzu,więc sie tym nie martw ,zresztą ja zawsze mam regularnie nawet na innych dietach jak byłam nic mi się nie zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mery5555 0 Napisano Marzec 13, 2012 co do tabletek to ja już wszystkie nowości wyprubowałam i różne na odchudzanie i powiem wam szczerze nic nie działają może na początku parę dni ,a potem wszystko wraca do normy -szkoda tylko tych pieniędzy i wątroby,to wszystko pic na wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aja33 0 Napisano Marzec 13, 2012 Hej :) Ja nie mialam chwilowo internetu , ale wlaczyli na szczescie i jestem juz. Na sniadanie ryż z jablkiem byl niestety. Jak wstalam rano i pomyslalam , ze mam sam ryz jesc , to doszlam do wniosku,ze nie dam rady heh. Nie ma slonca, jest do bani wiec jeszcze poczekam z tym samym ryzem. Za to kupilam sobie kawe:) La Karnita z BIOACTIVE zawiera chrom,blonnik i L-karnityne- wspomaga odchudzanie. 10 saszetek 8 zl. zobaczymy jak bedzie . wypije sobie 1 rano:) Na obiad mam ryż i brokul tylko. potem zostalo ryzu z tunczykiem i to by bylo wszystko:) Ryż a Tobie gratulacje wielkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mery5555 0 Napisano Marzec 13, 2012 ryż gratuluję silnej woli,teraz czytam wszystkie posty od ciebie co jadłaś że tak ci waga zleciała od 1 strony zaczynam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryżówka 0 Napisano Marzec 13, 2012 mery dobry pomysł z tym czytaniem jadłospisu ryż. jak dojdziesz do jakiś wniosków na podstawie tego czytania, to przeklej nam esencję i przepis na piękną figurkę;):):):):) mery pocieszyłaś mnie z tą lineą. biorę dalej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryżówka 0 Napisano Marzec 13, 2012 ludzie w pracy mówią, że bardzo schudłam:) jakie to miłe to słyszeć:) i pytają ile... chyba z ciekawości wejdę jutro na wagę... choć jestem tuż przed okresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!ryż! 0 Napisano Marzec 13, 2012 kochane ja poprostu mało jadłam, nie jadłam kolacji, dużo ćwiczyłam... No i nie grzeszyłam w dniach diety, później gdy dużo schudłam robiłam przerwy by wytrzymać dalej i osiągnąć cel... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 13, 2012 ja po 15 zjadłam pomidorową wczorajszą (200 ml) z 3 łyżkami ryżu a przed 18 zjadłam ostatni posilek - jajecznice z 4 jajek (z córą po 2 jaja) i kawałeczek szynki- corka usmażyła na odrobinie masła. Podziwiam na prawde !ryz! że dała rade tak mało jadac - ja jak widzicie musze wsuwac ale powiem szczerze że dzis w sumie jak przyszlam po pracy nie bylam głodna i zeby nie to ze uwielbiam pomidorowa to moze dopiero bym zjadla o 17 kolacje, jutro wlasnie tak zrobie - omine posilek po pracy - bo ok 12 w pracy mam jeszcze do podgrzania druga porcje gulaszu - tyle że wezme na sniadanie wafle ryzowe (2sztuki) jak bede jadla mieszanke owocowo-warzywna to wsune te wafle z delikatnym serkiem - po prostu nie lubie glodowac - ale teraz staram sie nie podjadac i jesc to co zaplanuje i bede zmniejszac ewentualnie porcje. Aha ja podobnie jak aja uwielbiam herbatki - rozne najczesciej zwykla z cytryna i ziolowe i policzyłąm ze z woda i herbatami wypijam ok 2 litrów dziennie - staram sie to zrobic w pracy bo popoludniu juz nie chce za duzo pic bo latalam w nocy siusiu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 13, 2012 ryżówko koniecznie wejdz jutro na wage - pewnie zaskoczysz i siebie i nas ladna waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aja33 0 Napisano Marzec 13, 2012 A ja dzis mam tak cholerny dzien , ze hej:( Chodze glodna i wsciekla, jakbym miala jesc tak jak ryz , to bym wszystkich w kolo pobila heh. Powstrzymuje sie jak moge zeby nie rzucic sie na jedzenie. Teraz zjadlam jogurt naturalny taki maly, Juz zaczynam myslec, ze chyba nie kazdy musi byc szczuply. Byłoby nudnie co ,nie?? Mąż mi gada, ze stresuje wszystkich wkolo, bo kazdemu sie obrywa. I mimo iz bylam bez grzechu , to moja waga wzrosla o 1kg:(. Zastanawiam sie czy to ma sens?? Ja zaczynam powoli miec dosyc heh. Nie mowie tu o rzucenie sie na slodycze, ale porzadny obiad bym zjadla. Cóż poczekam , co bedzie jutro. Milego wieczorku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osjmdbn Napisano Marzec 13, 2012 a wy co cale zycie zaamierzacie jesc ryz? potem zaczniecie tyc tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 13, 2012 przeliczyłąm w kalkulatorze ile zjadlam kalorii to wyszło że 1118 - musze pomyslec nad zmniejszeniem chociaz o 200-300 bo tak to nie zejdzie pewnie nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 13, 2012 a wczesniej mialam aja napisac do ciebie że ja glodu jakos nie czuje - ale co sie dziwic jak tyle kalorii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aja33 0 Napisano Marzec 14, 2012 Hej. Zaczyna sie nowy dzien, jak na razie pozytywnie. Zobaczymy co bedzie dalej, ja nie przekraczalam 1000 kalorii na dzien. wypilam jak na razie wode i błonnik połknelam. teraz slim koffe pije. Ja tez tak mam rano moge nie jesc a popołunia sa koszmarne:( Oj ja bidna heh. Będę informowac o postepach . Miłego Dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia_68 0 Napisano Marzec 14, 2012 Cześć aja i dziewczęta,u mnie dzień zaczął się bardzo ciężko,bo wczoraj męczyły mnie na wieczór niesamowite wymioty,może to grypa jelitowa .. więc cały dzień będę spijała herbaty a teraz jestem już taka głodna,że szok ...ale muszę się przemęczyć jeden dzień i będę wcinała kisiel. aja ..ja podobnie jak Ty zjadłabym coś innego niż ryż ale może nie koniecznie jakiś normalny obiad,po prostu zauważyłam,że ryż na mnie nie dzieła:( !ryż! gratuluję wspaniałego wyniku jestem pełna podziwu dla Ciebie:D Dziewczęta muszę podjąć jaką decyzję jeżeli !ryż! mi pozwoli,to bardzo chciałabym zostać z Wami ale chcę przejść na dietę niełączenia,bo kiedyś działała na mnie rewelacyjnie,tylko tak jak przy każdej diecie na początku zapał jest i szybko znika a szkoda,bo na efekty zawsze trzeba poczekać tak jak pisała ryżówka,a musiałabym wytrzymać na tej diecie 10 dni,nie jest ciężka,bo je się produkty białkowe i węglowodanowe,to co jest potrzebne...tyle,że się ich nie łączy. miłego dnia kobietki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!ryż! 0 Napisano Marzec 14, 2012 Witajcie. Dziewczyny mój sukces osiągnęłam dzięki Wam. Kasia pisałam już wcześniej, możesz zmienić diete ale musisz zostać z nami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia_68 0 Napisano Marzec 14, 2012 Dzięki !ryż!:D:D:D z Wami na pewno tym razem mi się uda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 14, 2012 witajcie aja , kasiu, witajcie pozostale ryżówki i sie meldujcie:). Kasiu ja Ci powiem że stosując tę ryżową staram sie stosowac jednak zasady niełączenia - dzis mimo że wydawalo mi się ze duzo kalorii wczoraj wsunelam bylo na wadze 62,5, -z czego bardzo sie ucieszylam - rano teraz jem jogurt z otrebami siemieniem, ale wczesniej jadlam ryz z cynamonem i tez go podsypywalam otrebami siemieniem jogurtem (w ksiazce o niełączeniu jogurt mozna z weglowodanami ) i za jakis czas znowu bedzie ryz na sniadanie potem warzywa z owocami i tu podjadam wafelki ryzowe potem mieso z warzywami w domu jakis ryz z warzywami albo ryz z zupa tak jak 2 dni do tylu robilam na kolacje staram sie jesc bialko (ryba, jajka, czasem ser żólty, wedlinke) nie popijam posilkoów i staram sie wypic te 2 litry (herbaty, woda) i mam nadzieje ze jak nie rzuce sie na jedzenie i nie bede podjadac to w koncu znowu troszke zejdzie, ale w sumie tez mam nadzieje ze nie zosatne wykreslona z topiku bo mam malo ryzu w dietce, a jak juz musze cos przekasic to pare migdalkow, daktyla czy śliwke suszona - te suszone wsypuje do jogurtu rano, a migdalki wieczorkiem jak ssie z glodu. Ide szykowac sobie marczeweczke, jabluszko i kiwi a zanim naszykuje to wsune 2 wafle ryzowe z delikatnym serkirm, a zjadłam juz przed 6 100ml jogurtu z wkladkami i wypilam juz herbate i multiwitamine - szklanki po 330. Aha ćwiczylam do tej pory codziennie ok 40 minut ale gdzies poczytalam żeby robic to niecodziennie wiec bede 2 razy w tygodniu robic sobie przerwe od cwiczen - przynajmniej mam wtedy te 40 minut na pospanie - dzis wlasnie mialam przerwe od cwiczen:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 14, 2012 ryzowka czesc - bo jak zaczelam pisac to nie bylo twego posta ale u mnie to troche trwa zanim napisze wiec przegapilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
60 0 Napisano Marzec 14, 2012 No dziewczyny ja wracam z tą wagą co przed weekendem :) Wczoraj sam ryż i z 67,5 zrobiło się 65,8 czyli prawie tyle co w czwartek kiedy sobie odpuściłam dietowanie (65,5) wczoraj zjadłam w sumie nawet nie pół woreczka tylko mniej reszta zostałą na dzisiaj ale to pewnie woda schodzi bo ja mam jej bardzo dużo a alkohol też zatrzymuje wode. Mój mąż zaczął wczoraj 6 weidera ja się dołącze dzisiaj będzie latwiej w 2. Ryż nie wiem normalnie jak Ty to zrobiłaś, ja myślałam że mam silną wolę ale niestety zabrakło jej wtedy kiedy najbardziej jej potrzebowałam ale Ty to się zawziełaś gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia_68 0 Napisano Marzec 14, 2012 Judytko ..ja nie wiem co już robić,bo pomimo jedzenia ryżu waga poszła mi strasznie do góry:( 60..to faktycznie ładnie Ci przez jeden dzień ubyło na wadze ryżówka..sama jestem ciekawa ile Tobie ubyło a może się już rano zważyłaś i podasz nam wynik ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta 1969 0 Napisano Marzec 14, 2012 kasiu a moze wypisuj na forum dokladnie co i o ktorej jadlas pilas to dziewczyny ktore ładnie gubią moze cos podpowiedza - ja wiem że najwazniejsze nie podjadac wieczorem - zjesc to co zaplanowane i finito - ale zeby to mozna tak bylo umiec caly czas robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mery5555 0 Napisano Marzec 14, 2012 cześc dziewczyny-widzę ze innym też ciężko idzie na tym ryżu jak mi,na mnie też ryż nie działa,mam brzuch wysadzony jakbym była w ciąży ,słyszałyście o diecie z grupą krwi?ja mam grupę krwi b -i tam pisze że nie moę żadnych ziaren jeść -ryż,makaron chleba itd.i tak sobie myślę że jak tego nie jem to waga mi leci,więc coś w tym jest,poczytajcie sobie o tej diecie ,kasia może ty też masz taką grupę jak ja ,skoro masz takie problemy jak u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mery5555 0 Napisano Marzec 14, 2012 mam nadzieję że mnie też nie wyrzucicie z topiku,czytam was codziennie i zbieram dobre rady,a ryż jem z mięsem i warzywami,sam odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach