Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocco_de_lux

Czy przekonuje Was p.Wellman w reklamie Actiwii?

Polecane posty

Gość Rocco_de_lux

Jakie wywiera na Was wrazenie polaczenie Activii z p. Dorota

Gość Rocco_de_lux
to Wellman ma wzdecia?

Gość szz
przekonująca reklama. Wellman jest bardzo ciepłą osobą, świetnie prowadzi swoje programy i mądrze gada. Fajnie ze do reklamy wzieli taką osobę a nie jakiś wychudzony patyk

Gość Rocco_de_lux
czyli z tego by wynikalo ze actiwia jednak pomogla na wzdecia p. Doroty ...

Gość nie, nie przekonuje
wrecz wnerwia mnie ta locha. aktivię powinna reklamować szczupła osoba, a nie ktoś z oponą od traktora w miejscu brzucha 🖐️

Gość 244
Mnie to w ogóle zastanawia kto wierzy w jakiekolwiek reklamy. Kupuje coś po zapoznaniu się ze składem, po porówaniu ceny z innymi produktami z tej pólki a nie daltego, że komuś zapłacili żeby powiedział, że je to i to i ja od razu mam biec do sklepu i kupić. Żadne reklamy mnie nie przekonuja, a ci od aktivi to myślą, że jak wzięli grubszą osobe to od razu stana sie bardziej wiarygodni.

Gość grzybek...
Ja pije grzybka tybetanskiego i mam gdzies te wszystkie jogurty z konserwantami.

Mojej teściowej activia pomaga na zaparcia, ale pani Wellman mnie nie przekonuje, chociaż poza tym bardzo ją lubię.

Gość kaszalot reklamujący
serki? NIE :D Wiecie, że gazy jelitowe powstaja przeważnie z powodu uczulen i innych chorób o których ludzie nie wiedzą? Zamiast z tym walczyć jogurcikiem lepiej pójść do lekarza a potem zmienić dietę na nieuczulającą. Przeważnie dotyczy to uczulenia na glutem o którym nie wiemy

Gość reklama nie, jej postawa tak.
Ona kasę za tą reklamę przeznaczyła na cele charytatywne. I to mnie przekonuje-są jeszcze ludzie,którzy pomagają innym.

Gość a ja mogę napisać...
bez żadnej reklamy.Kiedyś będąc w pracy miałam ochotę na "coś". Pobiegłam do sklepu i kupiłam dwie aktivie i oczywiście od razu je pożarłam.Na efekt nie musiałam długo czekać. To była totalna niespodzianka, bo spodziewałam się raczej rozkoszy podniebienia a nie cierpienia d...Czyli działa bez względu na to, kto ją reklamuje. A wtedy jeszcze nie było reklamy w telewizji.

Gość jestes jakims wyjatkiem
Panią Wellman cenie za profesjonalizm prowadzonych programów lecz w tej reklamie mi sie bardzo nie podoba, nie przekonuje mnie, uwazam ze działa wrecz jak anty reklama

Gość ja pani wasza
przekonuje mnie tym ze jej taki jeden kubeczek jogurtu nie wystarczy

Gość welman to taka sama
sprzedajna dziennikara jak większość z TVN. tylko by PO w swoich programach w tyłek włazili :O🖐️

fajna jest wellman bardzo fajna ale zdaje się niektórzy mylą tą reklamę bo słyszałam że ona taka gruba a activię reklamuje a tu nie chodzi o to żeby być chudą tylko żeby robić zdrową kupkę co dnia :) :-)

wellman to ma przede wszystkim spora nadwage wiec nie ejst osoba w pelni zdrowa;/ mniejsza czego nastepstwem jest ta ndwaga - grunt jest ja ma