Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona+na+ maksa.. :/

moj maz doprowadza mnie do szalu..:/:/:/

Polecane posty

Pisze z jakas lala i nie widzi w tym nic zlego..ukrywa przede mna tel..i z rozbrajajaca szczeroscia oznajmil mi ze pisza sobie o wszystkum..ona opow mu o swoich problemach a on jej o naszych:/:( malZenstwem jwstesny od 1,5 roku. Ona ma tez faceta od roku. Z moim mezem poznali sie przez przypadek jakues 2 tyg temu... Nie qiem juz co robic wkurwia mnie to..prosby i grozby nie pomagaja..klotnie tez.. Do tej pory miedzy namu wszystko bylo jak najbardziej ok... Co mam robic... Pomocy...:( jestem w totalnej rozsypce..zmeczona psychicznie....:(

Gość fiu fiu9090
raczej nic nie zrobisz, przecież siła go od kompa i telefonu nie odciągniesz mąż już wybrał , z jego zachowania wynika że ma Cie gdzies i jest mu bez różnicy co Ty o tym myślisz

Gość fiu fiu9090
on chyba sam chce do prowadzic do rozpadu waszego małżeństwa bo widzi ,że Ty tego nie zrobisz pierwsza

no ale nic już nie zrobisz mąż wybrał woli obcej lali zwierzać sie i migdalić niż ze swoją żoną

Nie pozwalam mu na to..:( Mowilam ze nie zycze twgo sobie..on mowi ze to tylko kol...ale czy normalna kol pisze do zonatego faceta o 23? Odpowiedz brzmi nie..:( nie gratulujcie mi meza bo nawet nie wiecie jak podle oszukana sie czuje..:(

Gość no to no to
czas postawić sprawę jasno i powiedzieć mężowi papa skoro tak się zachowuje :O

Ja wiem ze tak by bylo nnajprosciej..ale teoretycznie nie mam dowodow na zdrade fizyczna.. Chcialabym ratowac to malzenstwo...:( Moze to naiwne ale bardzo kocham tego czlowieka..:(

No i co robic w tak popieprzonej sytuacji..?;(

Idziesz na ostro. Może jeśli to nic poważnego, też zacznij flirtować z facetem?

Ja tak nie potrafie..:( a szkoa:/;(

Dobija mnue strasznie ta sytuacja..:/:(

Gość egipski drink
nie denerwuj się... mój ex mąż zastany o 5 rano w łózku z panną tez twierdził, że to tylko kol. :D oni tak mają :classic_cool:

Gość Samantha przez nieme H
rozwiedz sie z nim co za tepak no przeciez jak moze pisac sobie smsy!!! wez laska nie przeginasz? przez taka zazdrosc zniszczysz sobie malzenstwo, troche zaufania do niego miej smsy to nie pieprzenie rznij go dzien w dzien i rob mu loda przed praca rano to pomoze i zapomni o tej pindzie :D badz jego kobieta a nie sfochowanym gadzetem co wypelnia swoje missje z obrazona mina i fochem na caly swiat tacy sa faceci potrzebuja odmiany i juz nic nie poradzisz ty odmien jego swiat najblizszy to nie bedzie szukal rozrywek gdzie indziej :) powodzenia skarbie :)

egipski drink no nie mow ze taka mialas akcje hahahaha chciala bym t zobaczyc! a co zrobilas? jak juz powiedzial te kwestie z kolezanka? na zimno czy akcja?

No wlasnie o to chodzi ze seksu tez unika.. A jak do tej pory w sypialni bylo cudownie...:(:(:(

Gość ja pani wasza
nie martw sie jak z toba unika seksu to z tamta nadrabia

Gość egipski drink
jak juz powiedzial te kwestie z kolezanka? na zimno czy akcja? akcja na zimno :D zmnieniłam zyciowe plany o 180 stopni :P

Ja pani wasza Wcale mnie to nie smieszy:/:(

Gość przstan dziewczyno
"przez taka zazdrosc zniszczysz sobie malzenstwo, troche zaufania do niego miej smsy to nie pieprzenie" jasssne....ja bym mu pwoiedziala ze chce zobaczyc te smsy i ze sobie nie zycze jakiegos flirtowania z jakas dziewucha! nie zycze sobie i juz. Ma przestac. Jezeli nie to wyprowadzasz sie...

no to ja juz nie wiem nie znam sie, ja to wszystko na swoim wumaszalam pieprzeniem i to nie odmawianiem tylko stalym kuszeniem podpuszczaniem,nawet kiedys pojechalam w plaszczu i szpilkach tylko do jego biura i zerznelam na biurku ahh to byly piekne czasy :)

ej no dobra ale taka zazdrosc to tez nie jest do konca dobra skad wiecie czy nie wyolbrzymia! poza tym ja wiem i pewnie wiekszosc z was tez wie ze szantażem z facetem nic nie ugrasz! co za chwile powiesz ze jak sie nie przestanie odzywac do niej to sie zabijesz albo nir wiem popsujesz mu fure na zimno bierz

Gość przstan dziewczyno
Samantha - powiem Ci jedno. Takie smsowanie moze doprowadzic do powstania uczucia. On ciagle o niej mysli, ona o nim. Bo inaczej po co pisza smsy o 23 do siebie/ a skad to wiem? na swoim rpzykladzie. Nie ejstem ta zdradzxona tylko ta co "zdradzila" tez tak pisalam z kolega. I przez dluzszy czas byl to tylko kolega, ale fascynacja wzial gore. W moim przypadku skoncyzlo sie to tak, ze rozstalam sie z wieloletnim partnerem i ejstem teraz od 2 lat z tym "kolega". Jestesmy szczesliwi i aj nie zlauje swojej decyzji, ale facetr moze sie kierowac pozadaniem, fascynacja, checia oderwania sie od codziennosci a to sie moze zle skonczyc - prawdopodobnie sekse...ktory albo sie zakonczy na ejdnym razie i moralniaku alnbo dluzszym romansem.Tylko aj nie mialam meza a oni sa malzenstwem. To do czegos bardzo zobowiazuje. Ja juz z zadnym facetem nie flirtuje itp. Chce tylk mojego obnecnego partnera i nikogo innego i nawet nie chce doprowadzac do sytuacji w ktorej moglabym sie chociaz na chwile zafascynowac kims innym.

ja to chyba jakas inna jestem na maxa jak tak czytam te wypowiedzi.

Gość przstan dziewczyno
Samantha - a przezylas cos takiego osobiscie? Gdyby Twoj facet napraqwde smsowal ciagle z jaaks dziewczyna to gwarantuje Ci, ze po jakims czasie nerwy by ci wysiadly.

pisal kiedys z taka malolata miala chyba 19 lat :P tak ja nakrecil ze przezylismy przynajmniej ja najlepszy trojkat w swoim zyciu :) mala byla tak niewyzyta ze sie smialismy zeby ja odoptowac :P heheh ale to byly dawne czasy poza tym nasz zwiazek byl zdrowy a nie rozstalismy sie przez zdrade

@autorki Facet flirtuje. Ciebie to wkurza. Prosisz, grozisz a on ma to gdzieś. Wybacz, wyszłaś za mąż za niedojrzałego dupka. Jak mamy Ci doradzić?

Nie wytrzymalam.. pogadalismy, powiedzial ze przemysli sprawe... tylko nie wiem czy dobrze zrobilam... bo kurwa obciagnelam mu kutasa... do konca... na twarz... moze po tym bedzie mu sie lepiej myslalo