Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Gość Magda zgineła płacz z nami
:(

Gość Towarzysz Madzia
lepiej pokaz cyce i psioche

Taaak wiem, cały dzień prawie oglądam tvn24, nawet teraz... ale w dyskusjach się nie udzielam na ten temat 🖐️

Malutka 🖐️ Leci jakoś... remontuje się :classic_cool: Jestem w trakcie kuracji drożdżowej i pije co noc kubek tego pysznego napoju :O Nie powinno się po nim jeść

Gość brunet_wieczorową_pora
hej Blondyneczko masz chłopaka?

Carrie Pale w piecu właśnie :D Może masz chętkę na podpłomyki? :classic_cool: A jak tam Twoje sprawy? Przeorana już jesteś? :D :D 🖐️

Mychol 🖐️ Myślałam dzisiaj o Tobie :classic_cool: Wpuściłam beemke jakąś fajną przed siebie dzisiaj i patrze, że na niemieckich blachach ;) Zastanawiałam się czy to nie Ty może, ale blondzia jakaś prowadziła ;) Kupiłaś tamtą wymarzoną swoją? Ooooo scroll się naprawił :D Wiedziałam, że sam się odwiesi ;)

nie kupilam jeszcze ale juz ogladalam kilka. Na razie mnie zaatakowaly inne wydatki i problemy :o wiec zeszla na dalszy plan.

ee tam jeebane urzedasy itepe :classic_cool: a u Ciebie co w ogole nowego slychac?

Carrie To tak ciiiicho tylko powiedz czy zadowolona jesteś z przebiegu zdarzeń? :classic_cool: Związek się rozwija? Mychol Aaaa u mnie po staremu w sumie... remont trwa

Mychol Ciągle jakieś nowe pomysły :D Carrie No to super :) Ale mnie patrzały bolą 😭 Siedzę od 3 godzin na kwejku i szukam czegoś... jakaś kurwa wrzuciła tam moje gg że szukam kogoś do pogadania :O