Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccccccowapaniena

ZNALEZIONO CIAŁKO MALEŃKIEJ MADZI ... TERAZ MOŻECIE KWOKI POWIEDZIEĆ

Polecane posty

Gość niccccccowapaniena

KTO MIAŁ RACJE ! _ KWOKAŁYŚCIE JAK KURY NA GRZĘDZIE JEDNA PRZED DRUGĄ ! DOBRZE ŻE LISY JEJ NIE ZJADŁY .. NALEŻY SIE JEJ GODNY POCHÓWEK I POGRZEB ! ! ! ... STRASZNE PÓŁ NOCY NIE SPAŁAM :(

Gość WVFB NGTF
A TY KWOKO ZAMIAST ZAKŁADAC DURNY TOPIC IDZ DO KOSCIOŁA I POMODL SIE ZA DZIECKO :O .ŻAL !!

Gość niccccccowapaniena
A CO W TYM KOŚCIELE MI POMOGĄ ? U NAS PEWNIE ANI NIE PALĄ W KOŚCIELE .. NIE CHODZE !

Gość WVFB NGTF
TO MOZE KWOKO JEST WLASNIE TEN MOMENT,ZEBYŚ ZMIENIŁA SWOJE GRZESZNE ZYCIE BEZ SPOWIEDZI OD DZIŚ??? ZASTANÓW SIĘ NAD SOBĄ!!! A modlitwa nawet takiemu malemu dziecu tez potrzebna... :O

Gość niccccccowapaniena
... TAK TAK IDŹ ZA MNIE SIE POMODLIĆ ! WIERZYĆ NIE ZNACZY ODKLEPYWAĆ FORMUŁEK W KOŚCIELE NA POKAZ W NOWYM PŁASZCZYKU ŻEBY INNE BABSKA WIDZIAŁY !

Gość bojazliwy archanioł bartłomiej
dokladnie pan bog podobno wszedzie jest tak? wies srajac na kiblu czy jadac tramwajem mozna sobie o nim pomyslec. mysle ze bardziej zadowolony jest ze zwyklego wspomnienia o nim niz klapaniu jakis smiesznych różańców srańców.

Gość tafddfvfddf
kurwa to juz chyba tysieczny temat jakies popierdolonej kretynki, ktora zamiast podlaczyc sie pod jakis temAT o madzi smiec na kafeterii ;/ MODERATORZY NIE SPIJCIE! CO 2 TEMAT TO O TEJ DZIEWCZYNCE ;/

Gość zetruje na tragedii
i uważam ze taką sukę powinni uspać a potem zakopać w parku pod cegłami. Nie wierzę w jej nieszczęśliwy wypadek. Boze jak tam można zrobić, swojemu dziecku!!!

Gość bojazliwy archanioł bartłomiej
no i co z tego ze co drugi temat o tym, a co tobie to przeszkadza? moderatorom w to mi graj ze jest ich coraz wiecej bo to jest wieksza ogladalnosc a coza tym idzie zyski z reklam idioto

Gość kupie_kupie_kupie
to jest publiczne forum i mozna pisac o czym sie chce i zakladac rowniez tak samo tematy. Jak was to razi to proponuje zajac sie czyms innym niz wysiadywaniem na tym forum

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
NA POCZATKU NIE MA CO LUDZI OCENIAC WIEC AUTORKO SIE ZAMKNIJ POZA TYM TAK SAMO NAGADYWALISCIE NA JACKOWSKIEGO I CO MIAL RACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEC AUTORKO NIE PRZECHWALAJ SIE ZE PODEJRZEWALAS MATKE TU NIE CHODZI KTO MIAL RACJE PRAWDA JEST TAKA ZE DZIECKO NIE ZYJE A PRAWDZIWEJ WERSJI NIE MA JA OSOBISCIE MYSLE ZE ONA JEDNAK DZIECKO ZABILA BO GDYBY TOBYL WYPADEK TO BY NIE BALA SIE POGOTOWIA ZOBACZYMY CO SEKCJA ZWLOK WYKAZE A ODNOSNIE OJCA TO DZIWI MNIE TO ZE ZNOSIL WOZEK I WOGOLE JAK TO BYLO BYC MOZE TA JEJ WERSJA JEST NIEPRAWDZIWA ZDAJE MI SIEZE POSZLA NA SPACERI DZIECKO TAM ZOSTAWILA I ZMARLO Z WYZIEBIENIA

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
- Według mnie dziecko jest w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - zdradził Jackowski.

Gość gfgddgdggggggggggggggggggggggg
ja mialam racje, powiedzialam mamie ze prawdopodobnie to rodzice, bo od poczatku to bylo jakies podejrzane ze nikt nie widzial tego porwania w bialy dzien

Gość do WVFB NGTF
już wystarczy jak rodzice tej madzi byli gorącymi katolikami i co, dziecko zostało zabite. Zawsze twierdziłam, że ci gorliwi katolicy to psychole

Gość Teofilia mama antka
jaki bilay dzien, to bylo o 18 gdzie juz jest ciemno wiec jaki to bialy dzien? chyba ciemny juz !!!

Gość niccccccowapaniena
TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa TY DEBILU O JACKOWSKIM WYRAZIŁAM AKURATNIE POZYTYWNĄ OPINIĘ ... NIE NAGADAYWAŁAM .. WRĘCZ ODWROTNIE - KIEDY USŁYSZAŁAM CO ON MÓWI PRZESZŁO MI PRZEZ MYŚL ŻE MA W 100% RACJE ! A WIĘC DEBILU TOTALNY NAPISZ GDZIE TO WYRAZIŁAM SWOJĄ OPINIĘ O JACKOWSKIM ? NIE PRZECHWALAM SIE NICZYM ! WIEM JEDNO MATKA TO DNO I WIDAĆ OD RAZU BYŁO ŻE TO ONA ZABIŁA DZIECKO ! NIE MYŚLE NAWET JAK PO SEKCJI ZWŁOK SIE OKAŻE ŻE RZUCALI NIM O ŚCIANE I GASILI NIEDOPAŁKI PAPIEROSÓW ! SĄ O WIELE WIĘKSZE PATOLOGIE ALE JAK W KRAJU SIE DZIEJE ŹLE .. TO SPRAWA ''NIBY ZNIKNIĘCIA I PORWANIA'' SIE CIĄGNIE DNIAMI A POTEM SIE OKAZUJE ŻE MATKA ZAJEBAŁA DZIECKO ! WIĘC ZAMKNIJ SZAMBO BO JEDZIE STRASZNIE !

Gość Teofilia mama antka
ty wyzej uwazasz ze jesli wypadlo jej i byl to nieszczesliwy wypadek i dziecko zmarlo to dalej zabila je? chyba dziecko uleglo wypadkowi a nie zostalo zabite. myslisz pojecia bo to roznica, i zebys nie musiala odszczekiwac tych slow jak sekcja zwlok pokaze ze byl to wypadek, a ty wyjezdzsz ze swlowami "zabila je "

Gość jaki Jackowski
to przecież Rutkowski był :/

Gość niccccccowapaniena
PEDOFILIA - ... CZY TEOFILIA ... DALEJ NIE WIDZISZ ŻE TO SĄ JAKIEŚ JEBANE PATOLIGIE ? OBY DWOJE UŚMIERCILI TO DZIECKO ! OBY DWOJE BEZ PRACY BEZ PRZYSZŁOŚCI NAWET NA MLEKO NIE MIELI ! ZABILI DZIECKO ! PAMIĘTAJ ! KTÓRA MATKA .. NAWET ZAKŁADAM TWOJE WOBRAŻENIE MIAŁBY TO BYĆ WYPADEK - KTÓRA MATKA UBIERZE SWOJE MARTWE DZIECKO ZAMIAST REANIMOWAĆ ALBO WZYWAĆ POMOC .. SPOKOJNIE UBIERZE DZIECKO I WYWIEZIE ŻEBY JE ZAGRZEBAĆ GDZIE W LESIE ? KTÓRA ? MOŻE TY ? WSZYSTKO UPOZOROWANE I UKARTOWANE ! OD A DO Z CZEMU NA 1 ROZMOWIE BYLI UBRANI WSZYSCY NA CZARNO - WIEDZIELI CO ZROBILI POPAPRAŃCY !

Gość Teofilia mama antka
Pedofilia-? nasunelo ci sie pierwsze skojarzenie o sobie? lubisz male dzieci tak? glodnemu chleb na mysli stad to slowo pedofilia? oj nie ladnie wstydz sie i uwazaj na to co piszesz bo

Gość Teofilia mama antka
i ojciec mial prace co za brednie piszesz. sama katarzyna pisala ze jak w racal z PRACY to spal tylko. wiec co wymyslasz nowe fakty ze nie pracowali? pikanteroo ci sie zachciewa w tej calej aferze i dodajesz jakies szczegoliki by zamącic?

Gość niccccccowapaniena
NO TY SIE SKOJARZYŁAŚ Z PEDOFILIĄ BRONISZ TEJ SZMATY A JA BYM JEJ KARK SKRĘCIŁA ! DAREMNA JESTEŚ !

Gość Teofilia mama antka
moze reanimowala ale bez skutku wiec nie zabila, a wywiezienie zwlok i porzucenie tez nie jest zabójstwem. pasuje ci tu pisanie ze zabila ale jak to byl wypadek to niestety ku twojej rozpaczy zabojstwo to nie bylo

Gość niccccccowapaniena
GDZIE PISAŁA ? KATARZYNA WSZYSTKO ZMYŚLAŁA CO MÓWIŁA I ROBIŁA ? GDZIE JEJ PORWALI DZIECKO GDZIE SZŁA Z ZWŁOKAMI DZIECKA RYSOPIS CZŁOWIEKA KTÓRY PORWAŁ DZIECKO - NAWET DZIADKOWIE SĄ ZAMIESZANI ! POWIEDZIELI ŻE POZNALI TEGO CZŁOWIEKA ! NIE WIERZ LUDZIOM !

Gość Teofilia mama antka
ja bym jej skrecila jak sie okaze w poniedzialek ze skatowala to dziecko. narazie nic nie wiadomo a ty suzm robisz ze ZABILA, gowno nie zabila jesli nie ma jeszcze sekcji

Gość niccccccowapaniena
I CO JEJ BRONISZ ? MIAŁAŚ PODOBNY PRZYPADEK ? CO ? POCZYTAJ PARE MĄDRYCH KSIĄŻEK I BĘDZIESZ WIEDZIAŁA WIĘCEJ O PSYCHICE LUDZKIEJ ! OJCIEC ZNOSIŁ WÓZEK .. Z TRUPEM ? IDIOTKO PRZEŚLEDŹ SPRAWE .. POZA TYM ONI ĆPALI !

Gość kolka123456
mysle ze co do rodziny, tj meza i tesciow oraz rodzicow kaski, policja ogarnela juz te watki, ale zapewne my sie dowiemy jak juz bedzie wszystko wyjasnione.