Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

akcja w pracy

Polecane posty

Pracuję od m-ca w firmie zajmującej się marketingiem. Jestem w pokoju z 2 lata młodszym chłopakiem i 2 lata starszą dziewczyną. Parę dni temu nie mieliśmy zbyt wiele do robienia, więc gadaliśmy i wygłupialiśmy się. Kolega coś tej dziewczynie dogadywał i ona powiedziała, żeby przestał, bo go kopnie w jaja. On na to, że proszę bardzo, może go kopnąć. Śmiech , ona spytała, czy to poważnie, on że tak. Wstali, ona zdjęła buty i faktycznie kopnęła go lekko w jaja. Pyta się, czy chce jeszcze i kopnęła go jeszcze tak 2 razy. Kolesiowi nic się nie stało, bo zrobiła to z wyczuciem. Ale ja nie myślałem, że w pracy mogą się zdarzyć takie rzeczy. Ona jest wprawdzie zwariowana, ale aż tak.

możecie się śmiać, ale takich akcji to naprawdę się codziennie nie spotyka.

wypowiecie się, czy byliśmy świadkami jakichś zwariowanych akcji w pracy?

Gość Samantha przez nieme H
ja kiedys ugryzlam moja kolezanke w reke bo mi sie psocila w pracy i miala tak slad :D:D::D:D:D pozniej sobie namalowala wkolo tego markerem kolko i gadala ze idzie na obdukcje :] stare czasy ale fajne

to bylo jeszcze jak pracowalam w UK w hotelu sprzatalysmy pokoje, i ona mnie psikala takim psikaczem do szyb po wlosach i tym kubraku hahah tak sie wydurnialysym ale sie jakos wscieklam i ja ujebalam zebami w te reke :D tam ogolnie robilysmy sobie durnoty bo to taka durna fucha byla :D moj kumpel np haral naszej supervisorce do kawy a my pozniej sie z niej nabijalysmy :D "co kawusia dobrusia" jhahaha

prawie tak nieprawdopodobne jak akcja tej dziewczyny ode mnie z pracy. Też jak się tego nie widziało to trudno uwierzyć.

a jeszcze kiedys kolega nawkladal takiej suce do kieszeni od plaszcza pluskiew zeby jej sie w domu zalegly bo w UK to straszna plaga jest i ona po tygodniu przychodzi i sie zali ze jej sie pluskwy zalegly w chacie hahaha no zialam poporostu ale jej sie nalezalo

teraz sie opierdlam bo wrocila do kraju :) ale mysle o kolejnym wyjezdzie

gdybym miala taka misje to pewnie tak :D

misje. Zrobiła to dla zabawy, żeby go trochę upokorzyć i podniecić.

to nie jest podniecajace stopami

a jak musiałaby to zrobić, żeby to było wg ciebie podniecające?