Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jaki kolor ścian

Polecane posty

Gość kobylak
Walnij się w ten glupi łeb Jennifer !!!!!

Ale Ci zazroszcza!Prawdziwa Polska krew:) Ja Ci zazdroszcze ale nie tak po polsku ,chetnie Ci doradze...to nie jest takie proste...nie widzac wnetrza na wlasne ovczy.,,ale . Kolor Biura,wybierz w zaleznosci jaka ma funcje...pelnic te pokoj..stymulowac do pracy ??czy to takie domowe biuro...jesli ma to pelnic funkcje codziennego miejsca pracy to...raczej..daruj sobie ciemne kolory ciezkie tapety i tak dalej...Miejsce do pracy powinno byc jasne,nie przytlaczajace i nieodciagajace mysli,trudno to okreslic konkretnie kolor,poniewaz to tez jest,uwarunkowane zawodem osoby ktora ma tam pracowac wez to pod uwage.Artystyczne zawody mozna lekko podkrecic klimat,natomiast jesli to inny zawod lepiej zastosowac klasyczne kolory..no i niestety..idiota moze ci doradzic na odleglosc no ,bo nie kazdy kolor scian scian pasuje do mebli biurowych. moja koncepcja to szary golebi plus biel bo wymazac caly gabinet na jeden kolor to nie sztuka... w silowni..rzeczywiscie dobrym pomyslem byc moze bylaby fototapeta plus jakis kolor najlepiej twoj ulubiony..tam bedziez przeciez cwiczyc i sie relaksowac..wiec kolor musi byc twoj. Ciekawa jestem w jakiej estetyce preferujesz wnetrza...nie wiedzac tego nie wiadomo jakie kolory Ci doradzac. NIE SLUCHAJ CWOKOW.pozdrawiam PS.mozesz polatac po domu z probnikami koloru...koniecznie o roznych porach dniach ...chodzi o natezenie swiatla dziennego...sa kolory ktore pieknie wygladaja w dzien..sloneczny a w pochmurny dzien makabra poczujesz ze nie lubisz tam przebywac.Teraz jest zima ,,,ciemno i chlodno..wydaje ci sie ze chcesz zolta silownie..a latem kiedy z nieba poleje sie zar...poczujesz sie zmeczona,,i ociezala w swoim slonecznym,,fittnes clubie.

Gość zawsze to prowo jest na jedno
kopyto a i tak wszyscy łykają - szok :) 🖐️

Gość wyzsze sfero-afery
nie wiem, gdzie tu wyzwiska i przejawy zawiści... najlepiej znają się na tym fachowcy,ot i tyle...