Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude dredy

nigdy nie związałabym się z facetem który ma samochód

Polecane posty

Gość rude dredy

taki ktos to napewno jakiś goguś w garniturze goniący za kasą który kaze mi ściać dredy, ufarbowac włosy na blond i chodzić do solarium. Poza tym samochody zatruwają srodowisko. Ja wole jeździć pociagami albo rowerem. zaden z moich byłych nie miał samochodu kazdy za to miał mózg i romantyczna dusze 🖐️ i zeby nie było ze niby jestem gówniara - w tym roku kończe 27 lat.

Gość tafddfvfddf
oj to bedzie ci ciezko, bo obecnie praktycznie kazdy facet ma prawko i jakis samochod, chocby malucha :)

Gość BMW M6
Mimo wieku nadal jesteś gówniarą

dobrze ze jesteś tego świadoma ze poprzez twoje pisanie ktoś może odebrać cię jako gówniarę... głupoty piszesz i tyle...

No tak, bo blond to wyznacznik inteligencji :O Coraz mniej lubię ludzi jak ty, z dredami. Nic do niech nie miałam na początku, podziwiałam ich za to, że nie patrzą na opinię społeczeństwa :) Ale jak czytam to, co piszą, jak obrażają mnie tylko dlatego, że mam blond włosy to ten podziw maleje...

Gość ACTA inkwizytor
"i zeby nie było ze niby jestem gówniara - w tym roku kończe 27 lat." no i? a w główce poukładane na 27 lat, czy nie? tam możesz być dla niektórych gówniarą:)

Gość ACTA inkwizytor
nie. to znaczy, ze nie dorosła do zwiazku:D

Gość rude dredy
to kazdy kto nie jest materialista i odrzuca współczesne społeczeństwo jest niedojrzały? nie jestem gówniara, jestem co najwyzej troche jebnięta ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu, lepsze to niż byc drobnomieszczańskim kołtunem z kasa jako priorytetem, tudzież zdrobnomieszczańska kołtunką. a byli są byłymi bo róznie to w zyciu bywa. Wy na pewno tez macie jakichs byłych, dlaczego oni sa waszymi byłymi skoro byli tak wspaniali ze sie z nimii zwiazałyście? :P Pancerna kołdora ja nie obrazam blondynek, moja najlepsza kolezanka jest naturalną blondynką. 🖐️

Gość ACTA inkwizytor
no coz, byly to byly, ale skoro mialas ich az tylu, to zastanow sie, czy nie masz czasem problemow z tworzeniem zwiazku.

Gość na piczy też masz rude dredy
? :O

Gość rude dredy
nie wiem skąd wywnioskowałeś że było ich jakoś szczególnie duzo, jednego miałam jak miałam 14-17 lat, drugiego 18-20, trzeciego 20-21, czwartego 23-26. moim zdaniem nei jest tak źle, większośc ludzi jest bardziej niestała w zwiazkach.

Gość blood inside
Myślisz potwornie stereotypowo.

Gość juz tlumacze
masz może i 27 lat, ale dusze zbuntowanej 20-latki. Samochod dzis kazdy musi miec,bo bez tego ani rusz.

Gość co ty paczysz
samochod ulatwia zycie... poza tym nikt nie moze Ci kazac sie zafarbowac, czy robic innych rzeczy. I nie kazdy kto ma samochod jest od razu kasiasty matko boska :O

Gość a ja uwielbiam
facetow z samochodami, do tego wypasionymi, minimum BMW :) autorka ma jakies kompleksy, mialam kolczyki w roznych czesciach ciala, ale wyciagnelam przed dwudziestką, dorosnij!!! i zacznij wygladac i zachowywac sie jak kobieta :O:O

Gość ACTA inkwizytor
"rude dredy nie wiem skąd wywnioskowałeś że było ich jakoś szczególnie duzo, jednego miałam jak miałam 14-17 lat, drugiego 18-20, trzeciego 20-21, czwartego 23-26. moim zdaniem nei jest tak źle, większośc ludzi jest bardziej niestała w zwiazkach." hahahahaha naprawdę mamy to KOMENTOWAĆ?

Gość rude dredy
nie mam "duszy zbuntowanej 20 latki" po prostu mam głowe na karku żeby mieć jakieś swoje poglądy, w przeciwieństwie do was, szara drobnomieszczańska maso.

Gość rude dredy
"autorka ma jakies kompleksy, mialam kolczyki w roznych czesciach ciala, ale wyciagnelam przed dwudziestką, dorosnij!!! i zacznij wygladac i zachowywac sie jak kobieta" jednym słowem - zgnusnij i stań sie zwykłą głupią babą. To mi radzisz i myślisz że masz racje?

Gość juz tlumacze
moja droga dredowa koleżanko :-) to, że żyjemy, jak wiekszość oznacza po prostu, że takie mamy potrzeby. Chodzimy do pracy, bo lubimy cos robić i zarabiać. W każdym poważnym zawodzie potrzebne jest auto. Chyba że ciśniesz się w bloku w centrum miasta i masz blisko do sklepu, w ktorym sprzedajesz - ok, mozna jechac mpk, ale na wakacje? Z dzieckiem pociagiem? powodzenia!

Gość a ja uwielbiam
nie radze Ci tego, radze sie ogarnąc troche w poglądach, ja mam takie zdanie i juz, ze kobieta powinna wyglądać jak kobieta. nie obraz sie, ale kobiete w dredach i z takim cietym jezyczkiem uznalabym za lesbijke (do ktorych absolutnie nic nie mam, nawet bardzo lubie :))

Już pomijając oczywiste skrzywienie autorki (życzę powodzenia w dożywotnim podróżowaniu komunikacją miejską), to to jak wygląda kobieta zależy od samej zainteresowanej. Jeżeli ktoś może i chce mieć dredy to niech je sobie ma (chociaż mnie osobiście się nie podobają).

rude dredy - mam prawo jazdy ale nie mam swojego samochodu ale przydałby mi się samochód

Gość a ja uwielbiam
moorland, kobieta wygląda kobieco i tyle. ale teraz jest tak ze kobiety zmężnialy, a faceci zniewieścieli, masakra i patologia :O

to jest Twoje zdanie. Znam parę dziewczyn którym w dredach jest akurat ładnie - przy czym przyznać trzeba, że ubierają się naprawdę fajnie, a sama fryzura jest zadbana i często ułożona (więc nie ma efektu mopa na głowie).

ogólnie Panie uważają , ze facet bez prawa jazdy i fury, radia w nim i tuby- to nieudacznik i kaleka -dlatego Twoje podejście jest ciekawe...Panie lubią wszędzie wozić dupę , a nie chodzić , wysilać się i brudzić buciki...