Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude dredy

nigdy nie związałabym się z facetem który ma samochód

Polecane posty

Oczywiście, że szkoda Twojego zachodu, bo poza wygodą samochód nie jest potrzebny. Poza tym widzę po swoich znajomych, że auto rozleniwia... Prawo jazdy mam zamiar na wiosnę robić, ale tylko dla tego, że do pracy będzie mi potrzebne. Samochodu i tak nie mam zamiaru kupować. Jestem kawalerem, więc auto nie jest mi potrzebne. Co innego, gdybym miał zamiar rodzinę zakładać - wtedy oczywiście będzie niezbędne. Ale dla mnie samego to tylko niepotrzebny wydatek.

Pewnie chodzi o to, że działa w obie strony, więc w praktyce znaczy to samo :) I równouprawnienie odnosi się do tego, że macie takie same PRAWA, a korzystać możecie sobie z nich wybiórczo. Ruchy feministyczne (pomijając radykalne feministki) miały na celu danie kobietom wyboru tego co chcą robić, nie zmuszać facetów do noszenia podwiązek.

Gość ACTA inkwizytor
"rude dredy nie mam "duszy zbuntowanej 20 latki" po prostu mam głowe na karku żeby mieć jakieś swoje poglądy, w przeciwieństwie do was, szara drobnomieszczańska maso." no i wciąż wyłażą z Ciebie kompleksy przez takie zachowanie. niby masz swoje poglądy, ale nie umiesz trzymać poziomu w rozmowie. kto tu jest drobnomieszczańki?

To powiem Ci, że kobiety w Europie miały wcale nie większe prawa od arabek przed feministkami. Wyobraź sobie, że kobiety nie miały NIC swojego, wszystko było własnością męża, urocze, prawda?

Ja niechce być zmuszany, tyko z kąciegoś dziwnego powodu mi nie wolno korzystać z równouprawniena.

Chodzenia w pończochach i być zdrowym na główkę, jest to niemożliwe, prawda?:)

Wiesz, nie jestem pewna czy pończochy noszone przez faceta spełniają swoja funkcję (poprawiają wygląd nogi), ale chyba nikt Ci pod spodnie nie będzie zaglądał, prawda? A już długie skarpety (za kolano) zimą na bank by przeszły :D

Gość a ja uwielbiam
nie pytaj mnie o takie trudne rzeczy, tak naprawde to bardziej obchodzi mnie moj wyglad niz inteligencja :O

jakby facet decydował ci o wyglądzie też pewnie byś z radości nie skakała :D

Gość ACTA inkwizytor
"Odwrotnie... to rownouprawnienie, to chyba wymysl facetow - ja tam nie chce zadnego unisex, chce prawdziwego faceta!" a my chcemy KOBIET, a nie szczekaczek z internetu. dorośnij dziecinko.

A widzisz wszystko będzie dobrze jak kobieta zechce ubrać siebie i faceta:)

Gość ACTA inkwizytor
"Odwrotnie... wnerwia mnie, jak mi sie wciska ze chcialam rownouprawnienia. nie ma na to dowodow. wiec feministce wyrzucac, a nie przecietnej kobiecie... " od "więc" się zdania nie zaczyna. doucz się, prawdziwa kobieto.

Jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie ubierającej mojego faceta ;)

Ja tylko raz pozwoliłem dziewczynie wybrać dla mnie ciuchy. Niestety był to styl zbyt "sportowy" dla mnie :P

Lomu w małżeństwie to będziesz najstarszym synem, a nie mężem:(

Mnie tylko facet czasami o radę prosi (ja jego z resztą też), ale nic nie narzucam.

Obawiam się, że nie rozumiem, o co Ci chodzi z tym najstarszym synem.

A ja wiem jedno, jak bym chciał się ubrać po swojemu, to będzie zero akceptacji:(

A ja wiem jedno, jak bym chciał się ubrać po swojemu, to będzie zero akceptacji:(

Lomu Obawiam się, że nie rozumiem, o co Ci chodzi z tym najstarszym synem. Kobiety lubią wyznaczać granice ubierania się przez facetów:(

"Kobiety lubią wyznaczać granice ubierania się przez facetów" Nie spotkałem się z czymś takim. Owszem, zdarzało się, że dziewczyna mi powiedziała, że któryś z moich ciuchów jej się nie podoba, albo, że coś do siebie nie pasuje, przy jakimś "oficjalnym" ubiorze, ale nie odbierałem tego, jako jakieś narzucanie swojej opinii. Uważam, że kobiety mają lepsze wyczucie stylu, niż faceci.

Gość sun__ny
Z tego sie wyrasta ;) Tak kolo szeroko pojmowanej 30 ;)

Grzeław - pod spodnie nikt Ci nie będzie zaglądał, więc noś sobie pończochy. A jeśli chodzi o kilt, to w Warszawie wiele razy wdziałem facetów, którzy go nosili.