Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

czy po porodzie pochwa , narządy płciowe kobiety wyglądają tak samo?

Polecane posty

Gość veressa

zastanawiam się czy po porodzie moje narządy ulegną wizualnym zmianom. oczywiście nie mowie zaraz po porodzie, ale po jakimś czasie, czy wszystko wroci do poprzedniego stanu? bo obecnie mi tam nic nie wystaje mam normalną klasyczną cipke, czy po porodzie może być tak że bedęmiała jak inne kobiety którym coś tak wystaje ?

Gość mooj
a co ma wystawać bo nie rozumiem?

Gość powiem wam że
rodze nie bawem i jedno Ci powiem, nie daj sie zwiesc tym glupim gadką że niby wszystko jest tak samo a nawet jeszcze lepiej, że bedziesz miała ciaśniutką pipeczke i ogólnie bedzie great. Wierzysz w to ? Bo ja nie za bardzo. Jak moze wrocic do normy ucho igielne przez które ktoś przepychał kg pomarańczy ? Kobiety tak pisza zeby sie pocieszyc ż eniby wszystko jets takie super ale to gówno prawda. Pochwa ma szerokosc wiadra i wszystkie wary sromowe tez sa bardzo duze, niestety w tym miesiacu rodze i czas sie juz z tym pogodzic. Ile masz lat?

powiem wam że a niby dlaczego wargi sromowe mają być większe?! A tak poza tym ci*pa jest mięśniem:) Zależy też jak cię zszyją. Niebawem się przekonasz:)

Gość powiem wam że
Kafeterianka252 Słuchaj moze to neizbyt delikatne pytanie, ale powiedz mi bo piszesz ze jesteś 'troche luźniejsza', tzn np jak wkładasz sobie tampona to czujesz to ? A twój facet ?

:D Tak, jak wkładam tampona to go czuję:) I męża też czuję. Jakby faktycznie każda kobieta wyglądałaby tak tragicznie po porodzie i była już "bezużyteczna" To na pewno nikt nie miałby więcej niż 1 dziecko i byłyby tylko rozwody:) Jak napisałam w skali od 1 do 10 luźniej jest o 1.

Gość powiem wam że
Nie chodzi mi o to czy czujesz męża, tylko o to czy np kiedy sobie aplikujesz tampona to czy czujesz ze w porównaniu ze stanem przed ciaży jesteś luźniejsza? Pytam o twoja własną ocene :)

u mnie wszystko wyglada dokladnie tak samo. Miejsca po szyciu nawet namacac nie moge. Nadal wszystko jest tak samo ciasne ;) z zewnatrz tez wyglada tak samo. Jedyne co sie zmienilo po porodzie to udaje mi sie miec orgazm pochwowy ;)

Mój mąż też nie widzi za dużej różnicy. A wiem to dlatego, że jak kopulujemy hehe:))to non stop mówi mi jaką mam fajną wagine:) hehehe

Tampony używam większe, wcześniej były "normal", teraz "super", ale pod koniec okresu używam "mini" i też jest na swoim miejscu:)

Gość hrtyhyh
Niestety ale dużo się zmienia.... Ja w tym roku planuję zabieg zwężenia pochwy oraz plastykę warg bo niestety po porodzie to co zostało woła o pomstę do nieba...

Gość veressa
cóż, dziękuje za odpowiedzi. Ale tak myśle, że jak nie mam wystających warg sromowych, to po porodzie chyb też nie będą ?