Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusi_mnie

Kusi mnie ZDRADA co robić?

Polecane posty

Gość kusi_mnie

Mam 34 lata, moim jedynym partnerem był i jest tylko mąż. Mamy 2 dzieci. Nigdy męża nie zdradziłam. Nigdy też nie miałam takich myśli by go zdradzić. W łóżku układa nam się b.dobrze. Jednak odkąd się przeprowadziliśmy i poznałam nowego sąsiada pojawia się on w moich myślach, trwa to od wakacji. Kręci mnie on, jego spojrzenie, przypadkowy dotyk. Wiem,że ma narzeczoną, mieszkają razem. Kiedyś on coś mówił że trzeba korzystać z życia ale być dyskretnym czy coś w tym stylu. Wiem,że mu się podobam. On mi też. Myślę,że jak znalazłabym się z nim sam na sam to kręciłby mnie jego dotyk, seks z nim. Czy mam dać się poniesć chwili czy lepiej unikać go sam na sam? Wybić sobie tą zdradę z głowy? Ale on mnie tak kusi :P To nie prowokacja, nie wiem co zrobić. Może to był błąd że nigdy nie kochałam się z innym ...?

Gość M./////
dla paru chwil rozkoszy mozesz sie zeszmacic w oczach męża. Licz sie z tym, że może się dowiedzieć

Gość qqq*
sama nie wiem co bym zrobiła

Gość kusi_mnie
Ja też nie wiem. Nigdy nie myślałam,że będę w takiej sytuacji. Nie mogę przesatć o tym myśleć, wiem,że on by chciał... Mnie też do tego ciągnie. Zastanawiam się jak smakuje jego dotyk pocałunek, seks z nim. Sni mi się on w nocy, marze o nim. Ale jak spojrze na męża to jakieś mam uczucie, że nie mogę mu tego zrobić... Nie mógłby się nigdy dowiedzieć, a ja nie wiem czy umiałabym żyć ze świadomością ze go zdradziłam, ale kusi mnie, kręci tak bardzo ten sąsiad i co robić???

przejdzie ci :D pierwsze uderzenie takie jest ale z czasem zaczniesz go traktowac jak kazdego innego sasiada :D

Gość M./////
rozładuj ochotę z swoim :)

Gość kusi_mnie
Jaką k*** jak nigdy nawet się z innym nie całowałam!!! Właśnie mam nawet chęć by mnie podotykał, ja mu mogę zrobić tego loda, nie musi we mnie wchodzić, tak czy siak to byłaby zdrada i tak. Nie wiem czy potrafiłabym siebie i jego powstrzymać przed tym, bo mnie on kręci jak nikt inny ...

Jak coś kusi to trzeba spróbować. :) I chociaż wiadomo że można się przy tym poparzyć, to i tak trzeba "to" przetestować na własnej skórze. :)

Gość mariner
Jak kusi cie to nie zaznasz spokoju.Stworz taka sytuacje aby sam sie zaczal dobierac do ciebie .Zobaczysz wtedy jaki znniego czlowiek:) ale uwazaj i okresl reguly waszej relacji przed zbyt bezposrednim zblizeniem .Musi znac granice !i zaznacz ze to ty decydujesz kiedy sie to urwie ! on musi o tym wiedziec! bedzie sie wtedy bardziej staral :)

Skąd wiesz że on mam ochotę na Ciebie ? może tylko Ty jesteś napalona ?

Gość kusi_mnie
Wiem, bo mi mówił,że mu się podobam, żebym nie zakładała bluzek z dekoldem bo patrzy mi na biust i go podniecam :P Ze trzeba umieć korzystać z życia, że chętnie by mnie odiwedził jakby męża i dzieci w domu nie było :P Oj kusi, kusi mnie :P a ja jego :P

Gość kusi_mnie
Jest jeszcze jedna sprawa..ostatnio znalazłam zużytą prezerwatywę leżącą na chodniku,jak spacerowałam z psem.Tak mnie to podnieciło że postanowiłam z bliska się przyjrzeć jej...była czysta i zawiązana na supeł a w środku pełno spermy,nikogo nie było w pobliżu więc wzięłam ją w kieszeń.Na dworze było zimno a zdarzenie miało miejsce w nowy rok więc byłam pewna że sperma jest świeża a kondon miał zaledwie 1 dzień bo dzień wcześniej nie było go na chodniku.Zabrałam prezerwatywę do domu,umyłam ją z wierzchu gorącą wodą i mydłem i doczyściłam wacikiem nasączonym mocnym alkoholem...byłam tak podniecona że sama nie wiem co we mnie wstąpiło.Wykąpałam się i zaczełam się bawić moim "skarbem"...masturbowałam się ocierając kondona o swoje ciało,ssałam i lizałam aż w końcu przegryzłam czubek prezerwatywy...sperma zalała mi usta i twarz,zaczęłam się smarować nią...wysmarowałam sobie twarz,kilka kropli połknełam żeby ocenic smak a reszte wsmarowałam w piersi,wyssałam całą zawartość prezerwatywy i powiem wam że sperma była 1 klasa,świeża i wyborna,troszke była wodnista bo leżała tam koło jednego dnia ale była super.To był najleprzy orgazm który miałam jak dotychczas.

Gość -ABC-
moze nie az blad ale dziewictwo do slubu ? nie to nie dla mnie :p

Gość kusi_mnie
nie byłam dziewicą do slubu, ale mąż był moim jedynym partnerem, z nim tylko uprawiałam seks (już przed ślubem), z nikim innym.

Gość nie jestem znawcą
odpowiedz sobie na pytanie, czy jestes gotowa zniszczyc obecny związek. moze się tak zdarzyc, ze po zdradzie nabierzesz fizycznego wstrętu do męza. co wtedy?

Gość zdajesz sobie sprawe
ze jestes dla niego jedynie łatwą mezatka do wyruchania i ze ma za nic twoje dzieci i meza?

Gość nokot
moja zona tez mnie zdradziła teraz jesetsmy po rozwodzie. Teraz załuje co zrobiła. Mamy syna i bylismy 8 lat małzenstwa. Tez chcesz swoje małzentwo przekreslic jak moja była Zona

Jesteś szmatą niewartą swojego męża. Zrób loda wszystkim sąsiadom w klatce schodowej i rzuć się z wieżowca.

Gość ciekawska:)
Dziewczyno opamiętaj sie w porę! To twoje zauroczenie sąsiadem trwa długo ale moze Ci w koncu przejdzie! pamiętaj ze masz rodzinę męża z którym sadze jest Ci dobrze!masz też dzieci ktore są najwazniejsze.chwila zapomnienia z innym mąż sie dowie i nie daj boże zostaniesz sama i na dzieciach tez to sie odbije...po co Ci to?!zapomnij o tym gosciu ,moze udaj sie do psychologa porozmawiaj z nim.a wszystko dobrze sie skonczy!

Gość retyjyuyt434rtg
5 minut radości i podnicenia a kac na całe zycie odradzam , przerabiałem na sobie i z daleka od takich spraw.

Gość kłak z nosa
normalny kobiecy objaw to ma 99 kobiet na 100 a ta 1 na sto jest poprostu nienormalna a z tobą wszystko ok daj dupy sąsiadowi i po sprawie on happy ty happy tylko mężowi nie mów, bo on może nie być happy i ci ryj skapiszonuje!