Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko połknęło kulkę

ile razy 5 letnie dziecko może mieć robione prześwietlenie?

Polecane posty

moje dziecko miało już jedno prześwietlenie w tym tygodniu, czy robienie kolejnego prześwietlenia jest już niebezpieczne dla mojego dziecka?

podnoszę

Gość niccccccowapaniena
CO JEST BARDZIEJ NIEBEZPIECZNE ? PROMIENIE RENTGENOWSKIE CZY ROZERWANIE JELITA DZIECKU ? WIESZ JAKIE SĄ KONSEKWENCJE JAK WYTNĄ KAWAŁ JELITA ? DO KOŃCA ŻYCIA BĘDZIE SRAŁO PRZEZ RUŁKE ! NIE MAM SŁÓW MATKI ! JESTEŚ MATKĄ CO BARDZIEJ BYŚ OCZEKIWAŁA - ŻEBY DZIECKO W KOŃCU WYZDROWIAŁO TZN WYSRAŁO TA KULKE CZY MA ROZERWAĆ MU JELITO ? :O :I

posłuchaj może troche grzeczniej bo ja z pozycji siły do was nie występuję dziecko się załatwia więc nic się tam póki co nie dzieje, jestem po rozmowie z lekarką, która stwierdziła, że nawet do 2 tygodni czasami trzeba czekać, żeby go wydalić, nie obrażaj mnie bo obrażasz tym samym także swoją osobę ukazując jak płytką jesteś osobą, mało wrażliwą i niekulturalną

Gość niccccccowapaniena
TAK MASZ RACJE ! BOISZ SIE ŻE ZOPERUJĄ CI DZIECKO ? WIESZ ŻE JEDNA Z LEKAREK KIEDYŚ MI POWIEDZIAŁA ŻE DZIECKO MOŻE NIE ROBIĆ KUPY 14 DNI ! ? JAK POJECHAŁAM Z DZIECKIEM ( BYŁO MAŁE ) LEKARZ PROFESOR JAK MU TO POWIEDZIAŁAM POWIEDZIAŁ ŻEBYM MU PODAŁA JEJ NAZWISKO POSTARA SIE JEJ ''NAWALIĆ'' W PAPIERACH ! WIESZ ILE TERAZ JEST LEKARZYKÓW .. DZIĘKI NAZWISKU I RODZINIE ? NIE WIERZ KAŻDEMU LEKARZOWI! NIE CZEKAŁABYM ! SKONULTUJ Z 2 A JAK NIE Z DWOMA TO Z 4 LEKARZAMI !

konsultowałam to z 2 lekarkami i z tego co one mówią dziecko ma jeszcze troche czasu na to, według ciebie mam nie wierzyć lekarzowi? jak idziesz do dentysty to też dajesz mu rady na fotelu co i jak ma robić? nie znam się na tym więc wierzę lekarce, dziecko nie ma zaparć na szczęście, od kilku dni ciągle szukam po internecie podobnych przypadków i widzę, że takie kuli wychodzą między 3 a nawet 13 dniem, u nas jest 6 doba póki co. dziecko się nie skarży na bóle, normalnie się zachowuje itd. sądzisz, że jeśli cokolwiek bym zauważyła to nie pojechałabym po pomoc? no weź. a o zdjęcie pytam bo jeśli może być tak, że ta kulka wyjdzie dopiero za 2 czy 3 dni to nie chcę mu go niepotrzebnie robić bo to w końcu obciążenie dla organizmu podobno, ale tego też nie wiem dokładnie bo się nie znam, dlatego pytam, jak człowiek.