Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to źle, ale...

Wkurza mnie już ten ciągły płacz! Chyba wyrzucę ją z domu.

Polecane posty

Gość Mama biedronki zielonej
Dokładnie-zrób to jutro,bo w poniedziałek po powrocie z pracy zostaniesz doszczętnie ogołocone i splądrowane,albo wyjdzie i odkręci wodę lub co gorsza gaz!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Trzymam kciuki! Nie ma tego co odkladac! Napisz jutro, jak poszlo!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
no i jak?

Gość może to źle, ale...
Właśnie miałam szukać tematu,a tu patrzę ktoś się odezwał :D otóż sprawa ciężka,ale chyba mamy już problem za sobą. Ja miałam pietra czy się nie domyśli,więc mąż rano do niej mówi,że wczoraj chyba nerwy nas poniosły i wyjął z portfela dwie stówy i mówi jej żebyśmy sobie pojechały na zgodę na zakupy. Przyszła do mnie z tą kasą, mówi,że bierze mnie na zgodę na zakupy-jakby to były jej pieniądze. Ja się nie za wiele odzywałam-powiedziałam,że przez tą kłótnię całą noc nie spałam i boli mnie głowa-co zresztą było prawdą. A ona,że nie muszę się tak martwić,bo ona już się nie gniewa,przecież jestem jej siostrą-już mi wybaczyła. Aż mnie ściskało w środku,że wcześniej dałam się łapać na takie teksty. W czasie zakupów-4godziny-mąż wezwał ślusarza,który wymienił wszystkie zamki i ją spakował-gratis dostała od nas walizkę i dwa kartony. Jak wróciłyśmy to mąż już stał i czekał na zewnątrz z jej rzeczami. Nie wpuściliśmy jej do środka. Więc się zaczęło-najpierw płacz,potem groźby. W końcu wezwała policję.

Gość i co policja na to
?

Gość może to źle, ale...
Policja przyjechała i pytają się co się stało. Ona do nich,że nie chcemy jej wpuścić do domu, że wyrzuciliśmy ją podstępem i bezprawnie bez wyroku sądu o eksmisji,że ona jest w ciąży,a my ją okradamy. Było dwóch młodych policjantów, jeden ją uciszył i pyta nas co się stało,kto tu jest zameldowany i kto jest właścicielem. Ale ten drugi w tym czasie tak się na mnie spojrzał,jakbym tą biedną ciężarną żywcem ze skóry obdzierała i trochę mi się głupio zrobiło. Ale mąż zachował zimną krew i mówi wyjmując dowód osobisty,że my jesteśmy właścicielami i my jesteśmy tu zameldowani,a ta pani miała tylko się na chwilę zatrzymać,a ta chwila trwa już od połowy sierpnia i mamy jej dość. Możemy udostępnić w asyście policji lokal,żeby sobie sprawdziła,czy wszystko jej oddaliśmy, ale samej jej nie wpuścimy. Więc weszli z nami i z nią do środka-znalazła na suszarce swój kubek-oczywiście manifestacyjnie stwierdziła,że mówiła,że ją chcemy okraść... jak wszystko sprawdzili kazali jej opuścić nasz dom. I mamy spokój...

No i super! Gratuluje konsekwencji i szybkiego dzialania!

Gość może to źle, ale...
Mam lekkie poczucie gdzieś w głębi,że może nie powinniśmy,ale z drugiej strony od dziś staramy się o dziecko... :D

Gość Mloda prawie 21
przerazaja mnie takie sytuacje, szok ze takie rzeczy dzieja sie w rodzinie. nie dziwie sie wam, tak sie nie da, nie mozna dac prowadzic sie za nos osobom, ktore potrafia manipulowac. jej kontakty z najblizsza rodzina mowia same za siebie. Ale Ty autorko miej reke na pulsie,nie chce Cie straszyc,ale nie licz na to,ze to koniec :o

Gość frufiecia
prowo !! ...bo już tą historię gdzieś czytałam... jakieś 2 lata temu :D

Gość znawca wiedzy tajemnej
To raczej nie jest żadne prowo.Możesz sobie myśleć co chcesz-jak widać przypadki chodzą po ludziach. A jak dziewczyna pyta czy jest w ciąży,bo guma pękła to też prowo,bo taki temat co kilka dni,a jak pytają o kupę,albo o wychodzenie w mrozy,to też prowo,bo to non stop maglują?

chociaz 1 osobie sie przydaly rady dziewczyn z kafeterii- gratuluje pomyslnego rozwiazania sprawy :) i trzymam kciuki zeby nie btylo wiecej klopotow ze strony "kochanej" kuzynki

Gość fjosaosafoa
ty masz cieply dom ifaceta. ale w zyciu sie wszystko zmienia:( mozesz zostac sama jak ona.