Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolcia188

Mój chłopak podczas kłótni traktuje mnie tak

Polecane posty

Medit, to mój 2 związek myślałam ze już nigdy nie pokocham a się udało. Tobie też się uda. Skończ terapie znajdź siebie.

Kochana psychiatrzy stwierdzili u niego PARANOJĘ

teraz o tym nie myślę muszę zakończyć sprawy sądowe , rozwodowe, karne podział majątku itp a potem odpocznę i porozglądam się ;)

dlatego Karolcia patrz uważnie bo jak się kocha to wiele rzeczy gdzieś nam umyka

a może być łatwiej...są mili zrównoważeni faceci którzy chcą rodziny dzieci spokoju. Tylko my baby jakoś ciągniemy do komplikacji;/

Beata ale psychopaci też wydaja sie być cudni, a potem jak juz usidlą ofiarę to pokazują swoje oblicze

sprawy zaczęły się toczyć w sądach od sierpnia 2010 ...a ja wyprowadziłam się w wakacje 2011

no tak jasne. Chodzi o to ze ja jakoś zawsze olewałam tych spokojnych, cichych, z domów gdzie rodzina na 1 miejscu póżniej praca milion innych i kumple itd itp. Ja musiałam mieć emocje szarpaninę komplikacje ... a kumpela wyszła za mój odpad i cały czas spokojnie sobie żyją ... eh

Ja też już uciekam, wieczorkiem lub rano popiszemy, zdam wam sprawozdanie z dzisiejszej rozmowy.

Bea a mnie własnie się wydawało,że to jest fajny , spokojny i rodzinny facet. Chociaż na początku w czasie awantur padały właśnie podobne słowa jakie słyszy Karolcia

To ie ma rady trzeba obiekt przebadać ;p jakaś sonda w głowę i tyłek i powinien wychodzić wydruk - ok / psychol

Powiem wam kobiety, ze dowiedzialam sie od naszego znajomego więcej niż mysle, teraz to na pewno bedzie koniec.

płakać się chce, boli ale 4 miesiące przed ślubem muszę przyznać ze z tym gnojem nie wytrzymam