Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie sa chorzy na leb

MISIE I LALKI DLA MADZI

Polecane posty

kurwa co za smietnik zrobili z tego miejsca gdzie Madzie znalezli :-O mnoswtwo misiow i lalek:-O pjebalo ich normalnie :-O rozumiem znicze ale to juz przegiecie :-O I JESZCZE ZDJECIA ROBIA POPIERDOLENCY :-O

Gość otello
ludzie są pojebani

Gość grzygżynka
Właśnie to samo pomyslałam, oglądajac to w tv.

Gość otello
bardziej się by te zabawki przydały dzieciom z bidula

powinni te misie i laki zaniesc dzieciom do domu dziecka. przeciez to jest chore :-O

Gość za posiadanie zdania innego
widzisz- bo ludzie tak naprawdę nie pomagają potrzebującym i nie są tak wrażliwi jak tu nam wmawiają na kafe, tak naprawdę w realnym życiu nikomu nie pomagają, nie robią nic dla bitych dzieci itp, tylko przy okazji takiej głośnej sprawy nagle wszyscy święci i się zachowują dziwnie

Gość dfgbcfgbdfd
mnie to rozczula, każdy ma inne zdanie

za posiadanie zdania innego. o to mi wlasnie chodzi:-O najpierw nie zainteresuja sie innym czlowiekiem a wrecz przeciwnie zainteresowani sa tylko i wylacznie niepowodzeniami zyciowymi innych, a jak zdarzy sie tragedia to od razu zamordowac by chcieli i w dodatku graja wileka zalobe :-O idzcie , rozejrzyjcie sie na prawo i na lewo czy nie ma gdzies mlodej matki ktora potrzybwalaby wsparcia. Kladzenie teraz lalek i misow jest chore. a co najgorsze ludzie robia tam zdjecia :-O pjeby jakies :-O

Gość spoko loko
Zgadzam się z za posiadanie zdania innego. Teraz tacy współczujacy.

Gość ciasteczka maślane
ludzie,ogarnijcie sie!!! dajcie juz spokój temu dzieciątku,po co tam łazicie,depczecie jego pierwotny grób. Ono juz nie zyje,dajcie spokój jego małej duszyczce:(

A CO Z TYMI DZIECMI? TO SIE TEZ WYDARZYLO W ZESZLYM TYGODNIU 12-latek zamordowany w Łodzi, prawdopodobnie przez ojca, zginął od uderzeń siekierą i nożem wynika z sekcji zwłok przeprowadzonej w piątek. Według śledczych dom, w którym rozegrała się tragedia, został później dwukrotnie okradziony, m.in. przez wujka chłopca. Policja Według śledczych, 37-latek zabił swojego 12-letniego syna, ciężko ranił 41-letnią bratową swojej partnerki oraz czteroletnią córkę (fot. flickr.com/DrabikPany) Czytaj także Zabił 12-letniego syna, potem się powiesił Podziel się: Więcej Do tragedii doszło w nocy z poniedziałku na wtorek, w stojącym na uboczu domu przy ul. Wersalskiej w Łodzi. Według śledczych, 37-latek zabił swojego 12-letniego syna, ciężko ranił 41-letnią bratową swojej partnerki oraz czteroletnią córkę. Także matka dzieci, którą sprawca skrępował i zakneblował, trafiła do szpitala w stanie szoku. Mężczyzna odjechał samochodem; później najprawdopodobniej popełnił samobójstwo; znaleziono go powieszonego w hali zakładu, w którym pracował. 37-latek miał na miejscu tragedii pozostawić list. Napisał, że motywem była chęć zemsty na partnerce.

Też to widziałam, i po chwili uslyszałam ze to miejsce znalezienia zwłok. Ludzie są szaleni. A jak sasiadke za scianą bije mąż nikt nie widzi :classic_cool:

Gość wasz oofferma
a zrobił ktoś tam kupe ?

temu chlopcu nikt znicza nie postawi. ludzie ja nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :-O skad taka globalna histeria bo ja naprawde tego fenomenu nie rozumiem :-O to jest jakis koszmar chyba:-O

Gość kinki
widać co media potrafią zrobić z umysłowym bydłem. To niebezpieczne jak nakręcają ludzi. Śmierć dziecka to tragedia, owszem. Ale niech Ci wszyscy co tak sie przejmują jej śmiercią oddadzą te zabawki do hospicjum. Niech poświęca ten czas dzieciom które jeszcze żyją a nie jakieś bezsensowne ceremonię urządzają. Jaki w tym cel?

Gość za posiadanie zdania innego
oj bo można zrobić sobie wycieczkę na miejsce zbrodni, pooglądać ze smutną miną, pokomentować jaka matka była zła a my jestesmy cudowni, potem wrócić do domu po drodze spotkać sąsiadkę, opowiedzieć jej jacy jestesmy wrażliwi bo zanieśliśmy misia, w poniedziałek w pracy też będzie o czym pogadać, coś się dzieje....:O

tez nie wiem jaki w tym cel :-O normalnie w szoku jestem.

Gość ...ot..co...
ludzie zrobili tam sobie istna "impreze". o fajnie, cos sie dzieje mysla no i do tv sie zalapiemy :O te znicze a tym bardziej zabawki i listy z napisami : co mi zrobilas mamo? sa nie po to, zeby faktycznie uczcic pamiec dziewczynki, tylko pokazac SOBIE jakim jest sie dobrym i wrazliwym, a przy okazji bedac na miejscu moze uslyszy sie jakies plotki od kogos ktory znal kogos ktory znal rodzine w.

Gość ;.lblobolb
dzieci bite maltretowane tego nie chcecie widziec i slyszec zza sciany!! polacy:o

Gość marianna pe*
a co wam to przeszkadza, że ktos zapali znicz i sie pomodli

narod polski przezywa jakis dziwny orgazm gdy moze sobie grupowo poszlochac;-) tak mi sie wydaje;-) wczesniej tak chyba bylo przy smierci wojtyly i tej wycieczki do rosji - co sprawny samolot postanowili rozbic;/

Gość hadafaga
Gdyby media rozkrecily sprawe tego chlopczyka z Lodzi to bydlo waliloby drzwiami i oknami z misiami dla tego chlopca. Naglosnili sprawe Magdy to bydlo lezie tam, gdzie mu kazano :O Proste. Tyle dzieci codziennie czeka na pomoc kogos zyczliwego....Doczekaja sie po smierci i jak (oczywiscie) media dosadnie naglosnia sprawe. Wtedy to bydlo poleci z kwaitkami i balonikami :O

Gość lpjoyr64e
to piękne...

jak pomysle o tym ile SWIETYCH MATEK POLEK w tej minucie bije i katuje swoje dzieci to mi sie niedobrze robi :-O

Gość wieża ajfla
Taaaa...ludzie to mają na maksa zryte berety! Też nie kumam, po co te całe cyrki na miejscu znalezienia zwłok. Bo to mało zwłok znajduje się w całej Polsce każdego dnia? I jeszcze przeraziło mnie, ile dzieci przyprowadzono do tego miejsca. Pytam się po chuj...?! W tv widziałam - pełno dzieciaków, mniejszych, większych... Po kiego rodzice ich tam zabrali? Jak im wytłumaczyli tę sytuację? No chore to...

ROR dokladnie....orgazm jakis maja :-O hadafag - no wlasnie :-O tego chlopczyka z Lodzie zamordowal wlasny ojciec siekiera i jescze siekiera atakowal 4-letnia dziewczynke. gdzie nicze i misie i lalki dla tych dzieci????? rozpacz mnie bierze ludzie :-(

wlasnie i jescze dzieci tam przyprowadzili :-(