Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie sa chorzy na leb

MISIE I LALKI DLA MADZI

Polecane posty

Gość lpjoyr64e
oczywiście że ludzie powinni pomagać ludziom w hospicjium oddawać zabawki do domów dziecka, ale ludzie są poruszeni sprawą tej Madzi przez pokazanie całej sprawy w telewizji, ta dziewczynka umierała w bólu każdy kto jest wrażliwy poczuje smutek, a te zabawki i lalki na miejscu mnie poruszyły... bo to oddanie czci tej małej, zatarcie jej tragicznej śmierci i umilenie tego miejsca, mały aniołek :(

Gość kasiakrakow0644
a mnie to bardzo wzrusza i przełączam kanał jak pokazują to miejsce pełne misiów i zniczy bo od razu łzy same napływają mi do oczu.

Gość hadafaga
lpjoyr64e a ty skad wiesz, ze ta dziewczynka umierala w bolu? :O Skad? W bolu i przerazeniu to na pewno umieral zakatowany siekiera 12 letni chlopczyk. Ale dla niego juz brak wspolczucia co? Media za malo o tym pisaly, prawda? :O

Szkoda dziewczynki,to naprawde smutne:-( ale żeby od razu jechać 500 km aby zapalić znicz albo lalke zostawić?conajmniej dziwne,i w zupełności się zgadzam z tym,że jest mnóstwo takich przypadków jak Madzi,tyle że nie nagłośnionych przez choćby komercyjne stacje telewizyjne i radiowe i dlatego ze strony ludzi nie ma żadnej reakcji,taka dziwna polska mentalność,dziś nawet przeczytałam na kafe jak jedna z kobiet napisała "nie znałam Cię,ale Cię kocham" o Madzi...to już chore:O

sluchaj , ty sie wez troche zastanow co? uwazasz ze to jest normalne zachowanie? oby ZA ZYCIA los innych dzieci was poruszal !!! a nie po smierci zanosic misie i laki. ZENADA LUDZIE:-O a myslisz ze ten chlopiec zabity siekiera nie cierpial? wiesz jaka to jest straszna smierc? wez sie ocknij kobieto bo nie widzisz ze jestes na haju medialnym i masz sprany mozg !to tylko swiadczy o glupocie tych ludzi i ich perwersyjnym wojerystami.

Gość jakijanos
to nie o to chodzi ze ludzie zrobili sobie impreze bo to juz jest przegięcie co ktos napisał tylko ze w ten sposób oddają czesc małej Istotce ktora nie miala jeszcze okazji i nigdy nie bedzie miala dorosnąć,wybrac swoją droge zyciowa i wypełnić swoją misję do ktorej kazdy z nas został powołany a co do innych tragedii to owszem tez jest to straszne tyle ze ta sprawa jednak poruszyla cały naród, faktycznie moze to jakis fenomen,moze to dlatego ze prawie całe polskie i polonijne spoleczesntwo mialo przez tydzien nadzieję ze Madzia zyje,plakało i modlilo się za nią,moze gdyby było tak jak w przypadku tego chłopczyka z Łodzi ( o ktorym niestety dowiaduję się z kafe-nie natrafilam na taka informacje w internecie) ze matka zabiła i od razu to zostało odkryte to przebieg miałoby zupełnie inny ale jednak przez ponad tdzien czasu prawie cała Polska zyła tą sprawą, uczestniczyla w poszukiwaniach,niektorzy wyznaczyli nagrodę,byla taka hipotez za dziecko zostało sprzedane na organy badz uprowadzone do adopcji kryminalnej wiec wszyscy zyli tą nadzieją a podziekowac za ten cały fenomen mozemy tylko wyrodnej matce bo dla mnie ona jest wyrodna nie dlatego ze jej dziecko spadło (choc jest to wysoce nieprawdopodobne i wypowiadali się juz o tym specjalisci z medycyny sądowej oraz pediatrzy) tylko dlatego ze niezły cyrk urządziła poczynając od niewybaczalnego błedu jakim jest nieudzielenie pomocy,niewezwanie pogotowia tylko od razu załozenie ze dziecko nie zyje. ta sprawa poruszyła nas wszystkich i mysle ze ma wymiar ponadczasowy bo zawsze i w kazdym, zakątku swiata moga wydarzyc się podobne okolicznosci. a jesli ktos chce jechac i zapalic znicz lub oddac symbolicznie Madzi zabawkę to niech to zrobi dlaczego komus to przeszkadza?

swiadczy o glupocie tych ludzi i ze sa perwersyjnym wojerystami. lpjoyr64e - to do Ciebie.

Gość a ja powiem wam tak...
Cala Polska zyje tym co ostatnio sie wydarzylo. a ja sie pytam po jaka cholere. Na swiecie dzienie ginie setki malych dzieci i jakos polaczki o tym nie myslicie dzien i noc. A teraz sprawe celowo naglosnili i cala polska placze ludzie beda jezdzic ze zniczami i tego typu podobne brednie. PO cholere przejmujecie sie czyms na co i tak nie macie wplywu i cos co was wogole nie dotyczy. K**wa ludzie nie macie wlasnego zycia. Musicie zyc zyciem innych ludzi. Zalosni jestescie. No stala sie tragedia no i trudno. Zamiast ciagle zakladac tematy o madzi i jej rodzicach to kleknijcie pomodlcie sie za madzie i tyle. Dziekuje. Ja pie**ole ale z was ludzie. Niby tacy wrazliwi i wogole. J**ani hipokryci i ciemnogrod.

jakijanos - ochlon czlowieku! to ze nie trafilas na wiadomosci o zamordowanym chlopcu z Lodzi swiadczy tylko o Twoich jednostronnych zainteresowaniach. Wez sie lepiej zastanow bo i Ty doloczylas sie do tej wielkie sensacji i sie podniecasz:-O nie macie wlasnego zycia ludzie?

to z innego topiku 19:21 [zgłoś do usunięcia] achtung achtung!!!!! nie wiem czemu..moze to hipokryzja,nie wiem jak nazwać ten stan teraz w którym jestem,ale przed chwilą się rozryczałam jak widziałam pokoj to łóżeczko,te zabawki...madzi wzięło mnie na płacz...no nie wiem kurde,tyle mogła jeszcze zrobić,zobaczyć :-O

Gość trutucotog
chorzy to wy jesteście :o bo wam przeszkadza że ludzie znicze zapalają i kładą lalki bo tylko tyle mogą już dla niej zrobić, przeszkadza wam to głupie szmaty? ciekawe jakby to wasze dziecko było, a że inne zbrodnie są mniej pamiętane to dlatego że ludzie są mało mieszani wto i media. i nie znaczy że chociaż Madzi sie szacunek nie należy po tym co jej matka zrobiła głupie dziwki :o .

Gość zrobiło mi się niedobrze
gdy zobaczyłam w tv że ktoś przyniósł tam lalkę przypominającą niemowlaka...normalnie koszmar no i jeszcze jedno, Ci pustacy szukający sensacji, stojący tam z telefonami i odowiadający na info od znajomych "widzę Cię w telewizji !!!!!" pomachaj łapką bo jesteś w telewizorze żenada

Gość trutucotog
ludzie sa chorzy na leb jak jesteś taka mądra to czego do hospicjum nie zapierdalasz? :o już na dom dziecka dawaj :o żałosna locho :classic_cool:

19:43 [zgłoś do usunięcia] ;.lblobolb ja wczoraj widzialam reportaz o ojcu co 2 miesiecznego dzieciaka pobil i zgwalcil dziecko nie zyje-jakos o tym cicho tez z innego topa. 2 MIESIECZNE DZIECKO POBITE ZGWALCONE I NIE ZYJE! KURWA GDZIE ZNICZE DLA TEGO DZIECKA??? CO BEDZIECIE TERAZ POWROWNYWAC KTOREGO DZECIKA TRAGICZNA I BRUTALNA SMIERC BYLA GORSZA I GODNIEJSZA UWAGI?? puknijcie sobie w leb idioci :-O Hitler tak doszedlo do wladzy - oglupiajac masy !! Gratuluje.

ech zgadzam sie,jak ktos bije dziecko inni odwracają głowę a wystarczy ze w tv pokazą miejsce gdzie zakopano zabitego niemowlaka ci sami ludzie stają sie tacy empatyczni nagle:/

trutucotog zalosna locha to ty jestes bo brak tobie i innym histeryzujacym debilom smaodzielnego myslenia !! ja pracuje w domu dziecka wiec daruj sobie.

zgadzam sie calkowicie z gosciem "ludzie sa chorzy na leb"

a jak sie okarze ze to nie byl wypadek to co zrobicie CHRZESCIJANIE??? zbierzecie sie i pojdziecie ta kobiete zywcem ukamieniowac najprawdopodobniej :-O

bo ogolnie ludzie to hipokryci i debile. ida tam gdzie sie im kaze

katolicy za piatke haha wszyscy ladnie do kosciolka a jak przychodzi co do czego to albo uciekaja albo wyzwala sie w nich agresja. jak kurwa bylo z tym krzyzem. a co mnie kurwa obchodzi gdzie ten krzyz bedzie stal. jak dla mnei to moze on stac nawet kurwa kolo reaktora w czarnobylu

ZA ZYCIA zainteresujcie sie losem krzywdzonych dzieci !!

Gość przykrasprawa
Pewnie,że w tym tłumie znaleźli się głupcy głodni sensacji,tacy są ludzie.Uważam jednak,że większość ludzi bardzo dotknęła ta tragedia.Sama jestem mamą malutkiego dziecka,nogi mi się ugięły kiedy o tym usłyszałam.Boże co sie na tym świecie wyprawia.Na okrągło słuchałam radio,znaleźli to dziecko czy nie???A mieszkam na drugim końcu PL."matka"Madzi wyprowadziła nas na manowce.Wiele ludzi właśnie z Sosnowca osobiście zaangażowało się w akcje poszukiwawczą!!Rozwieszali ulotki,rozdawali zdjęcia,wielu zaproponowało pięniądze na nagrode,każdy miał nadzieje,że malutka się odnajdzie....Dlatego nie dziwie się ,że jest im teraz przykro,przynoszą znicze ,misie,spójrzcie na cmentarzach na grobach dzieciątek zawsze są maskotki.Wierze,że są to szczere intencje,wielu z nich osobiście znało tą rodzine.

Gość jakijanos
udzie sa chorzy na leb jakijanos - ochlon czlowieku! to ze nie trafilas na wiadomosci o zamordowanym chlopcu z Lodzi swiadczy tylko o Twoich jednostronnych zainteresowaniach. www.wp.pl tą stronę włączam gdy chcę przeczytać wiadomosci,prosze włacz ją i powiedz gdzie jest napisane o tym chłopczyku z Łodzi? moze mi jeszcze bedziesz mowic skad mam uzyskiwac informacje,na jakie strony wchodzic,jak życ? a z twoim słownictwem (cyt.k**wa co za smietnik zrobili , pj**alo ich, ZDJECIA ROBIA POPIE**OLENCY , pj**y jakies) nie powinnaś pracować w domu dziecka.

jakijanos Tya mi nie bedziesz mowic jak ja mam sie wyrazac i gdzie mam pracowac. w przeciwienstwie do Ciebie nie brakuje mi samodzielnego myslenia i nie dolaczam sie do masowych histerii itp. poniewaz dla mnie smierc KAZDEGO dziecka jest tragiczna a to co wyprawiacie teraz przy tej sprawie o Madzi to zalosne. ale wiem Ty dzeci miec nie mozesz i daltego sie wyzywasz w necie :-O :-O:-O zal mi Ciebie.

a media to tylko wasza glupote wykorzystuja i na tym zarabiaja.

i znowu sie z toba zgadzam. prawisz rewelacyjnie

Gość niektóe są straszne
trutucotog chorzy to wy jesteście przeszkadza wam to głupie szmaty? Madzi sie szacunek nie należy po tym co jej matka zrobiła głupie dzi**i a do żywych ludzi masz trochę szacunku ?:O

Madzia juz jest w niebie i ma wyjebane na swoja chora matke i na ten popierdolony swiat. Jest jej tam dorbze i nikt jzu nigdy jej nie skrzywdzi