Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie sa chorzy na leb

MISIE I LALKI DLA MADZI

Polecane posty

a ja powiem wam tak... dzieki :-) wiesz mnie to cale zdarzenie rowniez dotknelo i nie obeszlo mnie ale ludzie bez przesady :-O nie do pomyslenia co sie bedzie dzialo jak sie okaze,ze ona to dziecko zabila :-O strach pomyslec :-OI jeszcze dzieciaki i psy tam cigaja i zdjecia robia.-O

pewnie te zdjecia jeszcze na FB albo NK wkleja :-O po tytulem "KOcham Cie Madziu" :-O

Gość umcuaśa
jedna laska ze zryta banią co tu nawet link do swojego profilu wkleiła to przerobiła fotkę Magdy i wkleiła tam jakies misie i jakis żałosny podpis wymysliła :o jebie na łeb równo

Gość g8idea
a wy sie nie podniecacie za bardzo tutaj ? co wam przeszkadza, ze ktos idzie znicz zapalić i pomodlić się za to dziecko ? widocznie czuje taka potrzebę serca i idzie co was co obchodzi? wy nie czujecie, to nie idźcie, ale nie krytykujcie ludzi, ktorzy to robią, bo nie robią nic złego - przeciwnie a wy jadem ociekacie tak, ze to jest dopiero fenomen wiadomo, ze na co dzien wiele krzywd sie dzieje, ale akurat sprawda madzi byla bardzo poruszająca dla wielu ludzi, bo takie porwanie dziecka zdarza sie bardzo rzadko, a wielu ludzi ma małe dzieci i odnosi to do siebie - wspolczuje wielu ludzi angazowalo sie bardzo w poszukiwania - zwlaszcza ludzie z sosnowca, wiec nic dziwnego, ze przyszli tam zapalic znicz, bo traktują tę sprawę emocjonalnie nie rozumiecie prostych ludzkich odruchów ?

g8idea a Ty umiesz czytac ze zrozumieniem??? ja nie pisze tutaj o prostych ludzkich odruchach ktore rozumiem tylko o tym calym cyrku i miedialnym i internetowym co do tego tematu. a twoj komentarz, ze wiele krzywd sie dzieje jest okropnie zalosyny . bo faktycznie wiele krzywd sie dzieje i NIKOGO TO NIE INTERESUJE!!!! I tylko mi nie mow ze tragiczna smierc tego niemowlecia jest bardziej tragiczna od smierci KAZDEGO innego dziecka na tym swiecie ktore zmarlo w cierpieniu !!!! Tu nie chodzi o to cziecko w tym calym zamieszaniu!! tU CHODZI O SENSACJE; O TO ZE LUDZIE MAJA NA KIM SIE WYZYWAC PUBLICZNIE - a to jest oczywiscie matka Madzi !! Ja pisze tutaj o bezmyslnosci ludzkiej a nie o prostych ludzkich odruchach. dla mnie lecenie na miejsce gdzie znaleziono dziecko, zapalanie tam zniczy, robienie SMIETNIKA oraz sprowadzanie dzieci i srajacych psow to NIE JEST PROSTYM LUDZKIM ODRUCHEM!! Nie mowiac juz o robienie sobie zdjec w tym miejscu! TO JEST CHORE! Normalnym ludzkim odruchem jest zainteresowanie sie sasiadem/ sasiadka czy n.p nie potrzebuja pomocy a nie po fakcie plakac i wyprawiac cyrki !!

juz zrobil jakis bezmozgowiec profil na NK Madzia Wasniewka:-O i tam pisza do niej Matki Polki :-O ludziom doslownie odpierdala :-O

Gość g8idea
głupoty piszesz i zaprzeczasz sama sobie najpierw ludzi nazywasz bydłem, a potem ze jednak ludzi rozumiesz i ich odruchy, tylko medialny cyrk ci przeszkadza czemu cyrk ? co w tym dziwnego, ze sprawa jest na biezaco komentowana w tv? jesli ludzi poruszyla - no to jest w mediach, bo media podaja do informacji to, o czym ludzie oczekuja uslyszec - taka jest ta machina i tak to dziala, a ty sie podniecasz jak jakas licealistka, czego tu nie rozumiesz? moj komentarz jest żałosny??? a niby czemu? i skąd wogole czerpiesz takie przekonanie, ze mnie nie porusza smierć innych dzieci????? co ty mozesz o tym wiedziec, co mnie porusza i co w tej sprawie robie? to ze ktos poszedl na miejsce gdzie matka wyrzucila tą małą madzię i zapalił znicz, to nie oznacza jeszcze ze TYLKO TEN temat go poruszyl, zasmucił i ze tylko na to zareagował, ale ty oczywiscie wysnułaś z dupy wniosek, że ludzie tam przychodzący nie interesuja sie losem innych, tylko ciekawe skąd ty to wiesz? jest wiele ludzi, ktorzy robią zło na świecie, ale na szczescie są też dobrzy, ale co ty mozesz wiedziec, ludzi postrzegasz jak bezmyślne bydło, a pewnie jedyne co potrafisz to siedziec na kafeterii i pluć na nich, ot cała twoja szlachetna aktywnosc wiesz co.. bezmyślna to ty jestes

Gość jestem wrozka i
g8idea nawet twoich wypocin szczytujaca bezmozgownico nie przeczytalam do konca :-) skonczylam na zdaniu gdzie piszesz, ze nazwalam ludzi bylem..nigdzie nikogo nie nazwalam bydlem..przeczytaj wszystko od poczaku do konca..a ze sie zachowuja jak bydlo to fakt :-O zabieranie swojego psa na mijesce gdzie znaleziono Madzie to zachowanie bydla bo taki pies tam nasra i tyle.. albo poronilas dziecko albo nie mozesz miec dzieci , nie mam pojecia ale cos z toba nie hallo zeby tak sie podniecac dalej bez odbioru histerczyko :-O🖐️