Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kottygrys

noworodek spi od 6 godzin

Polecane posty

Gość kottygrys

nawet propozycja cyca nic nie daje, a mi juz eksploduje wyszlismy dzis ze szpitala i jakas dosłownie przemiana od podrózy autem raz sie obudizł na karmienie i chlipnął 2 razy iz asnął znowu. czy to normalne??, nie moge go dobudzic!!!

Gość nanananananananana
Jak nie mozesz obudzić?! To teraz się postaram obudzć tak całkiem!!!! Sturchnij delikatnie,ale tak żeby się obudziło!!!!

Gość nanananananananana
postaraj *!

Gość jolie fille
jak to nie mozesz obudzic? wes go na rece.. pozaczepiaj go.. podotykaj palcem po buzi i daj cyce jesli nie chodz na chwile przebudzi.. nie martw sie moze mu w domu dobrze i spi sobie smacznie.. pewnie zaraz sie obudzi glodny jak wilk :))

Gość maaaaaaaaaamaaaaaaa
przesypianie przez noworodka tylu godzin może być oznaka żółtaczki, więc uważaj

Gość an2anet
U mnie pomagalo rozpiecie pajacyka wyciagniecie nozek z niego,gilgotanie bardzo delikatne raczej smyranie,zmiana pampka tez pomaga w obudzeniu taki maluszek to nie bardzo moze tyle bez jedzenia spac,a kolejny pomysl odciagaj mleko i poprostu wrzucaj do zamrazalki na tzw czarna godzine

Gość an2anet
Nie straszcie choroba bo to mie prawda moja kolezanka ma 5cio mies corcie i ta od urodzdnia jej cale noce przesypiala czhli ok 6 do 8g nie jadla lekarka powiedziala ze jesli przybiera dobrze na wadze to zeby nie budzic bo widocznie nie potrzebuke i moze twoj maluszek tez tak ma nakada sie i poprostu dluho spi nie stresuj sie powodzonka

Gość jolie fille
an2anet masz racje.. odciagaj mleko bo laktacja ci sie zaburzy.. ja mialam ten sam problem jak moj synek jadl czasami co godzine,trzy albo 8.. i po 3 miesiacach takiego karmienia nie mialam juz mleka

Gość kottygrys
nie mam laktatora a sama nie umiem!!!!! nie idzie

Gość Duży obwod
Mój synek miał tak w szpitalu, ale to było od żółtaczki. Tez nie mogłam go dobudzić. Udawało sie to pielęgniarkom, przy mnie czuł się zbyt bezpiecznie. Moze mąż go obudzi. A na piersi weź ciepły prysznic i spróbuj pod prysznicem coś ściągnąć.

Gość mamama27
noworodki trzeba budzić!! co 3 godz na jedzenie to napewno!! bo spada im poziom żelaza itd i jest samo zbyt zmęczone żeby sie obudzić