Tak czeba tak 31 Napisano 5 godzin temu Zamiotlem tez chodzniczki i podloge w biurze już cale nówka sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 31 Napisano 5 godzin temu Jutro albo jeszcze dzisiaj salon tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 31 Napisano 4 godziny temu Chleb mi się kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 410 Napisano 4 godziny temu Tylko.nie zacznij z czasem opisywac swoich defekacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokabaska 15 Napisano 4 godziny temu miałes dziadka saszę? tak piszom o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 4 godziny temu dobrze umyj, bo na żywo nie masz co liczyć. Zobacz co znalazłem. https://ibb.co/LdCHLdpp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 4 godziny temu Umyj też siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, NyxN1ght napisał: Umyj też siebie. Szkoda wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Szkoda wody. No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Malowany napisał: dobrze umyj, bo na żywo nie masz co liczyć. Zobacz co znalazłem. Że też chce Ci się szukać takich bzdur. Podziwiam Przecież wiadomo, że Leżak, Pravik i Filip to prawiczki. A ten ostatni to gej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Że też chce Ci się szukać takich bzdur. Podziwiam Przecież wiadomo, że Leżak, Pravik i Filip to prawiczki. A ten ostatni to gej. A że tobie się chce zgłaszać i pisać o tym publicznie w tym wieku. Jeszcze bardziej podziwiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A że tobie się chce zgłaszać i pisać o tym publicznie w tym wieku. Jeszcze bardziej podziwiam. Niczego nie zgłaszam. Jesteś zbyt przewrażliwiony na swoim punkcie i masz nadmiar wolnego czasu. Zacznij biegać lub w końcu zakochaj się. I troszkę więcej wiary w siebie, bo bardzo razi cię krytyka innych. Ciekawe, czy na codzień też tak się rzucasz, jak ktoś zwróci ci uwagę. Szok 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Że też chce Ci się szukać takich bzdur. Podziwiam Przecież wiadomo, że Leżak, Pravik i Filip to prawiczki. A ten ostatni to gej. A ty ostatnio roochałaś jak ruscy "wyzwalali" Auschwitz a wyżej srasz niż pomaraszczoną doope masz łysa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Niczego nie zgłaszam. Gdybyś powiedziała mi to w twarz, to z miejsca wyjebałbym ci plaskuna na pysk i poprawił melą spod wątroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, CarbonaraBasedFifi_69 napisał: A ty ostatnio roochałaś jak ruscy "wyzwalali" Auschwitz a wyżej srasz niż pomaraszczoną doope masz łysa xD Robią to częściej niż ty Moon.. Tylko tobie została ręka i dalej nic. Znowu tam, gdzie ja tam ty? 🫤Nie chodź za mną, bo ja cię nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, CarbonaraBasedFifi_69 napisał: Gdybyś powiedziała mi to w twarz, to z miejsca wyjebałbym ci plaskuna na pysk i poprawił melą spod wątroby Pite było? Ojej... Fajne rzeczy wychodzą, tylko co mnie to obchodzi? Weź leki i nie cytuj mnie psycholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Niczego nie zgłaszam. Jesteś zbyt przewrażliwiony na swoim punkcie i masz nadmiar wolnego czasu. Zacznij biegać lub w końcu zakochaj się. I troszkę więcej wiary w siebie, bo bardzo razi cię krytyka innych. Ciekawe, czy na codzień też tak się rzucasz, jak ktoś zwróci ci uwagę. Szok 🫤 To w jakim celu ciągle piszesz, że zgłaszasz? Masz rację, bardzo razie mnie krytyka ludzi z kafe. Nie potrzebuję się w nikim zakochiwać. Zejdź na ziemię. Edytowano 4 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu Długi weekend się dla niektórych uaktywnia wincyj alkoholu Panowie i więcej wylewanej frustracji na kobiety Więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 164 Napisano 4 godziny temu Po co tak biegać za ludźmi i wytykać im wady jak samemu się je ma i nic z nimi nie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 4 godziny temu Ty mnie zaczepiasz dziś w pracy, jutro w pracy, sobota w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu 46 minut temu, Tak czeba tak napisał: Zamiotlem tez chodzniczki i podloge w biurze już cale nówka sztuka Leżak ile zapłaciłeś za wodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 355 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ty mnie zaczepiasz dziś w pracy, jutro w pracy, sobota w pracy. Jutro idę. A w weekend mamy piknik rodzinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Jutro idę. A w weekend mamy piknik rodzinny Elegancko tego typu benc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach