Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytam stare wpisy

DO TYCH CO BRONILY KATARZYNE W.MATKE MADZIULKI NIE GLUPIO WAM?

Polecane posty

Gość ludzie....../////////
a wy ktorzy nazywacie ją szmata i innymi obelgami pewnie macie IQ menela bo takie samo slownictwo.Mozna ją nazwac zbrodniarką, oszustka i zwyrodnialą matką ale nie macie prawa tak po niej jździc.Od wydawania wyroków są sądy a nie wy - zwykly motłoch takie jestescie swiete a pewnie w tej swojej swietosci byscie ja powoli podsmażały żeby dluzej cierpiala. to sprawilo by wam radosc. popatrzcie na siebie, jestescie niewiele wiecej warci od nie a moze nawet gorsi niz matka Madzi. tyle w was nienawisci i wy sie nazywacie ludzmi? zastanowcie sie nad sobą. ty a co jestes ulepiona z tej samej gliny co ta szuja?????my nie ejstesmy ludzmi?!!!a ona jest??!!!!!zrobic cos takiego i jeszcze caly kraj i nie tylko wodzic za nos???!!!!oczywiscie,powinna zachowac sie honorowo i odebrac sobie zycie.

Gość mmmmmmmmmmaaaaaaa
takich postow jak te z dzisiejszego dnia nie mogl napisac NORMALNY czlowiek jestes osobą tak przesyconą nienawiscią ze mozna sie ciebie bac. pomysl troche co ty piszesz, w tobie jest tyle zla ile w Katarzynie W. a moze i wiecej tez jej nie wierzylam, tez ją podejrzewalam, ale chcialam wierzyc ze to dziecko zyje, wielu tak myslalo , chcialo wierzyc ze ona sprzedala corkę, niestety dziecko nie zyje, jest tu dzisiaj kilka wpisow, mysle ze jedna osoba to pisala ( poza czarnym nickiem) Ty zyjesz tym wydarzeniem, tobie jest nienawiesc potrzebna zeby rozladowac swoje emocje. powinnas isc do psychologa bo takie zachowanie nie jest normalne, masz tak samo zaburzoną osobowosc jak Katarzyna W.

Gość jaką ma zaburzoną osobowość?
bo prawdę mówi??? prosto z mostu? a co? moze litować się nad tą pannicą i jeszcze darować jej karę by napłodziła innych dzieci i je pomordowała?:O dobrze ktos mówi litować się można nad kimś kto ma sumienie, a ta panna nie ma go za grosz:O

Gość nie bronilam jej
Obawiam sie ze po wizycie u psychologa nie zostalabym zakwalifikowana do leczenia tylko uslyszalabym ze to normlana reakcja ze niesprawiedliwość budzi w ludziach agrecje i zlość, nienawiść. Nie, nie zabilabym jej i nie chcialabym patrzeć na jej cierpienia bo nie lubię patrzeć na żadne cierpienia, ale zwyczajnie jej nie znoszą i mam nadzieję, ze poniesie zaslużoną karę a nie ze dalej będą się z nią cackać jak z jajkiem. Wiem, ze Madzi nic już zycia nie wróci. Nie o to chodzi. Chodzi o to zeby ta psycholka nie wyszla po 5 latach nie zorbilą sobie kolejnego dziecka przez przypadek i znow go nie zamordowała!

Gość ludzie....../////////
ty mmmmmmmmmmaa z toba jest cos nie tak. owszem,ja chcialam wierzyc w to ze dziecko zyje,ale niestety ona je zabila z zimna krwia.skoro tak jej bronisz,powierz jej swoje dziecko pod opieke.oczywiscie kocyk kup inny,bo wiadomo jak to ejst z tymi sliskimi..... i nikt nie musi dac upustu swoim emocjom,tylko kazdy NORMALNY czlowiek ja potepia.a widac,ty nie jestes normalna,wrecz powiedzialabym jestes taka sama kanalia jak ta Katarzyna W.jestescie ulepione z tej samej gliny.

Ja teraz nie jestem w stanie uwieżyć JAK DZIECKO MOGLO SIE ZABIĆ PO WYSLIZGNIECIU Z RAK? no jak,ale wole wierzyć ze tak było niż,że matka je maltretowała bądź udusiła..to chyba bardziej ludzkie jest,nie...?

Gość FASDWEDW
JA NIE WIERZĘ ŻE TO BYŁ WYPADEK I NIE WIERZĘZE SAMA JĄ ZABIŁA