Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytam stare wpisy

DO TYCH CO BRONILY KATARZYNE W.MATKE MADZIULKI NIE GLUPIO WAM?

Polecane posty

Gość Czytam stare wpisy

jw niektore by tu zagryzly w obronie tej suki a teraz co wyszlo szydlo z worka

Gość te co obranialy
te co obranialy to miały nicki Mamusie patryczków i innych patologi

Gość te co obranialy
albo jakaś Mamusia nikolki - kurwa kto daje tak dziecku na imie? dziecko bedzie jakąs dziwką chyba

Gość miszmaszmaszmisz
oj zebys wiedziala ze glupio

Gość miszmaszmaszmisz
co prawda nie jechalam po nikim, ale wierzylam ze sprawa skonczy sie pozytywnie :(

Gość mpja kolezanak bronila matki M
mam kolezanke ktra bronila tej zdziry od samego poczatku przekonana, ze nie winna dzis siedzi i placze nad swoja glupota i dlatego ze dziecka nie ma poprostu jest jej tak wstyd i przykro ze bardzo to przezywa

Gość nie bronilam, w ogole sie nie
wypowiadalam i dalej czekam na to, co wyniknie, bo kto wie, czy matka nie dzilaala pod cyims przymusem. Latwo wydawac osądy, a wypada choc wiedxzic dokladnie, co i jak. Poza tym nie ma takiego słowa "obraniały"

Gość jhkasldjkfghjfgs
a ja tam teraz rowniez nie nazwe suka. to byl tragiczny wypadek. a co do nadawania imion dzieciom to chuj cie to obchodzi

Gość jajacznica
bo to sa jakies tempe dzidki niedopuszczajace do siebie tego ze oprocz cyca pampersa i smoczka isnieje inna rzeczywistosc

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
na poczatku sprawy kazdy mial inne zdanie i codzien tak naprawde go zmieniamy bo ta sprawa taka jest i nie adajcie glupot

Gość nie bronilam, w ogole sie nie
a dlaczego ma byc im glupio? Ze wierzyly w czyjas uczciwość i sie pomyliły? Chyba lepiej tak, niz oskarzac nie majac dowodów. Mylic sie moze kazdy, zreszta sprawa do konca nie jest wyjasniona,

Gość jajacznica
glupie kwoczki ;)

Gość uyytyutu
Można oskarżać i bez dowodów a tylko na podstawie logicznego rozumowania, wiedzy o życiu i tzw intuicji (czyli rozumowania na poziomie podświadomości ale na podstawie faktów). A tu niektóre zaperzały się w obronie tej kobiety, jedynie w imię bezmyślnie stosowanych haseł o "dowodach". Pamiętam jak napisałam że orientuję się jak to jest z niepamięcią, z szokiem, z reakcjami, to jakieś odpowiedziały że "każdy reaguje inaczej". To teraz wiecie już jak reaguje winny i że nie tak jak np osoba która naprawdę szuka dziecka.

Gość faffafafafaf
tylko niektorzy zapomnieli ze tu ofiara jest MADZIA a nie ta szmaciara.Zadnej litosci dla zwrodnialcow ,dzis wypowiadal sie psycholog-niedojrzala emocjonalnie,zagubiona biedna mloda matka...kuzwa a do wymyslenia tej calej sceny to byla odpowiedno dojrzala? I w zaden nieszczesliwy wypadek nie wierze to bylo zabujstwo z premedytacja nikt nie umiera w sposob w jaki ona to opisala a pozatym nie ma wyksztalcenia medycznego zeby stwierdzic zgon dziecka.Szmaciaro zycze ci zeby do konca zycia noc w noc Madziulka cie przesladowala w snach..nigdy nie zaznasz spokoju NEVER!

Osoby broniące pewnie nie skonczyły podstawowki nawet hahahh

"Mądry Polak po szkodzie" Łatwo teraz mówić kto miał rację, a kto się mylił. Te wszystkie matki, które broniły Kaśki robiły to, bo nie były w stanie pojąć, że kobieta może tak postąpić ze swoim dzieckiem. Nie głupio Ci Autorze tak naskakiwać na ludzi, dla których niepojęte jest takie zachowanie matki? Pierwszy raz udzielam się w dyskusji dotyczącej tej tragedii ale wkurwia mnie licytacja debili o tym, kto miał rację, a kto nie...

Gość woalkamrau
mloda dobrze ze ty skonczylas 5 fakultetow i jestes alfa i omega p.s fajny gosteczek w stopce

Gość mmmmmmmmmmaaaaaaa
a wy ktorzy nazywacie ją szmata i innymi obelgami pewnie macie IQ menela bo takie samo slownictwo.Mozna ją nazwac zbrodniarką, oszustka i zwyrodnialą matką ale nie macie prawa tak po niej jździc.Od wydawania wyroków są sądy a nie wy - zwykly motłoch takie jestescie swiete a pewnie w tej swojej swietosci byscie ja powoli podsmażały żeby dluzej cierpiala. to sprawilo by wam radosc. popatrzcie na siebie, jestescie niewiele wiecej warci od nie a moze nawet gorsi niz matka Madzi. tyle w was nienawisci i wy sie nazywacie ludzmi? zastanowcie sie nad sobą.

Gość ZaŁOŻYCIELKA TEGO TEMATU TO
JAKAŚ CHORA Z NIENAWIŚCI SZMATA! Nadal nie wiadomo co się stało, mi żal jest całej rodziny! Dziwny pomysł na temat, tak cie to gryzło, że ktoś chciał wierzyć w jej niewinność?? CHORA BABA Z CIEBIE!

Gość kawpijka
Tak zgadzam się, bardzo dziwne, że taki topic powstał, każdy może wierzyć w co chce i nie musi się z tego tłumaczyć, lepiej się rozczarować niż kogoś niesprawiedliwie osądzić!

Gość nie bronilam jej
od poczatku pisalam ze to ona i nazwę ją szmata bo nią jest. Nieszczesliwy wypadek tak tak jasne. zawsze po czyms takim owija sie dziecko kocem iw wyrzuca w parku. Szok? jaki szok? Pierwszy odruch matki to bronic dziecka, ratować je! Krzyk próba ratowania wzywanie pogotowia. Moze któraś z was zrobilaby inaczej? Na pewno zadna! Nawet jesli ktos jest w takim szoku ze nie moze udzielic pomocy to probuje krzyczec albo stoi i nic nie robi (to rzadkość) a nie obmysla gdzie wywalic dziecko. Moze to dziecko jeszcze zylo tylko zemdlało? A biedna rodzina? Jaka biedna? Chora rodzina. Jej rodzina to czysta patologia, alkohol, odchyly psychiczne rodziców! Tatuś? Obojętny mlody dupek który bardziej sobie ceni FB i kumpli niz zycie dziecka. Dziadkowie? Matka zostawia im dziecko na 2 tygodnie, widza ze jest problem ze nie chce sie nim opiekowac i co? Nic nie robią. Twierdza ze kasia byla swietną mamusią, klamią ze bartek byl u nich a nie znosil wózka. Cala rodzina zaklamanych dupków. A dzieciątko nieżyje. Masz racje, nie mam prawa napisac o niej SUKA! Suka by cie zagryzla jakbyś chciał skrzywdzić jej mlode, a ta szmata co zrobiła? Wyrzucila swoje dziecko jak niepotrzebnego śmiecia. :-o

Gość Kicia mala
No ...tez wyslalabym autorke , na leczenie....Kobieto !!!!! stalo sie ogromne nieszczescie.....a ty wydajesz wyroki??? A jakim prawem? Najlepiej zrobicie ,jak przestaniecie wypisywac te wasze bzdury! Nie macie co robic? Co wy.... w Boga sie bawicie!!!

Gość nie bronilam jej
I rozbraja mnie naiwność ludzka. Wciskala kit o porwaniu, kupiliście go go, ok rozumiem nawet moja matka to kupila i byla przerazona ze porywają dzieci mimo ze jej pokazywalam wsyztskie nieścislosci w zeznaniach. Nie docierało. Potem przeżyla sok bo debilka klamała. Niby wskazała miejsce ukrycia dziecka. Policja szukala caly dzien i pól nocy. Ludzie uwierzyli. Co się okazało? ze debilka klamała. Wreszcie laskawie wskazała miejsce, ale stwierdzilą ze to nieszczesliwy wypadek i co? Znów jej wierzycie? Ona nic nie robi tylko zmyśla, a wy ślepo wierzycie. Za chwile powie że jednak to nie byl wypadek tylko madzie urpowadzili kosmici z marsa i to ich sprawka i pewnie znajdą się i tacy co uwierzą. Straszne to jest. Ludzie bez własnych mózgów którzy slepo przyjmują wszystko co slysza nic nie analizując. Zbierzcie się w sobie i zacznijcie używac glowy bo to fajna część ciała :-o

Ja wiedziałam,że rodzice mają z tym coś wspólnego ale miałam ciągle nadzieje,że dziecko żyje.

Gość nie bronilam jej
Kicia to nie jest pierwsze takie nieszczescie! Był już Michalek! Co tydzień jest jakieś pobite dziecko w szpitalu. Ostatnio ogladalam o Alanie synu Sary. Glaskajmy ich wszystkich po główkach to na pewno nic sie zlego nie stanie. Skoro za zabicie dziecka grozi kara 3-5 lat pozbawienia wolnosci to co to mówi takim porypańcom? To ze są bezkarni i moga się do woli znęcać nad swoimi bezbronnymi dziećmi bo w naszym kraju gówno im zrobią! Potem sie stwierdzi ze to byl wypadek. Nie jestem Bogiem i chyba w niego nie wierzę bo gdyby był to by nie patrzyl ze spokojem na to jak cierpią osoby ktore nie moga nijak się bronić! A moje prawo i obowiazek (i twoje też) to zrobić coś w imieniu tych osób! Dlatego nie mam zamiaru udawac ze sprawa mnie nie obchodzi! Pozwolic to zmaiesc pod dywan i udac ze nic sie nie stalo! Coś trzeba zrobić. Trzeba pokazać ludzią ze nie mozna bezkarnie krzywdzić dzieci!!!! Że Polacy się na to nie godzą!

Gość Kicia mala
Polacy ha ha....wiekszosc nie zasluguje nawet na miano !! dobrego rodzica!!...ha ha....nawet nie wiesz jak ? jestem, wyczulona na krzywde dzieci!!! Bo sama bylam katowana, przez "tatusia" tyrana.... Kocham dzieci, sama mam ich nie mala gromadke! ...pewnie zaraz zostane wyzwana od "patologi" lub "mohera".... Twoja wiara mnie nie interesuje....ale badz tak uprzejma...nie mieszaj Boga do tego co sie stalo! Bo chyba nie wierzysz, ze wlasnie BOG...kazal jej to zrobic!! Po za tym zgadzam sie z tym ze parwa dziecka w Polsce sa do bani!...tez uwazam, ze za zabicie dziecka...nalezy sie kara jak za doroslego czlowieka!! Bo niby dlaczego tylko -3-4...najwyzej 8-lat za zabojstwo dziecka?? czyzby to byl tylko pol czlowiek???

Nie, nie jest mi glupio, bo do konca wierzylam, ze dziewczynka odnajdzie sie cala. Mam wrazenie ze duza czesc z was wrecz modlila sie o to zeby dziecku faktycznie stala sie krzywda, tylko po to aby moc zalozyc kolejny topik w stylu"mialam racje, to matka ja zabila". Ludzie przezywaja cos na ksztalt zbiorowej histerii albo mentalnego orgazmu spowodowanego zaginieciem/smiercia/zabojstwem dziecka. Po co w kolko zakladacie topiki pt. " kiedy matka magdy skonczy 22 lata?", "tak powinien wygladac przykladny ojciec" albo " dlaczego usuneli konto a FB czy NK"? Zerujecie na tej tragedii jak hieny. Ogarnijcie sie!

Gość nie broniłam jej
Kicia daleko mi od nazwania Cię patologią bo sama mam śliczną gromadkę i wlaśnie dlatego taka jestem oburzona i zwyczajnie zdenerwowana tą sprawą . Nie mogę pojąć zachowania tej matki, w głowie mi się to nie mieści. Co musi kierowac czlowiekiem ktory zbaija swoje dziecko a potem wyrzuca ciało? Nawet jeśli jej nie kochalą to co z tego? Ja nie kocham dzieci sąsiadów, denerwują mnie okropnie a gdyby im się coś stało to bym je ratowala za wszelką cenę. Nie pojmuje i nie chce pojąć. Chce zeby coś się zmieniło! Żeby ktoś w końcu zajął się dziećmi. Bo co wprowadzili? zakaz klapsów? To ze odbierają rodzicom dziecko za to ze tatuś powiedział do niego ze da mu w tyłek? Nie ejstem zwolenniczką klapsów zeby nie bylo, ale wiem ze ludzie potrafią rozróżnić uderzenie w pupę od katowania, a na razie scigane są klapsy a za katowanie i zabójstwa rodziców się rpzytula i twierdzi ze przerosla ich sytuacja.

Gość ludzie....../////////
ci co wierza tej pseudo matce to chyba mozgi na smietniku znalezli!!!!!!!!!!!!!w jakim ona szoku byla?tak bardzo amrtwi sie o swoja dupe,ze wlasne dziecko jak smiecia potraktowala oby tylko sprawa nie wydala sie i nie poszla siedziec!!!!!!!!!!!i co mowila po tym jak sie przyznala????ze dostanie dozywocie,ze pewnie wyjdzie jako staruszka i co ludzie powiedza!!!!!!!!!!!nie ROZPACZALA NAD SMIERCIA SWEGO DZIECKA,tylko martwila sie tym co ludzie powiedza.........i jak mozecie wierzyc,ze to byl "nieszczesliwy"wypadek??!!!!!!jakby tak bylo,to nie obawialaby sie dozywocia,bo za nieszczesliwe wypadki takiego wyroku nie dostaje sie.