Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka88

Czy faceci płaczą przez kobiety?

Polecane posty

Gość fsdfsdfsd
tak,przed ślubem ,po ślubie płaczą kobiety

Gość Płaczą, tylko ukrywają
się z tym

Gość wielka poetka
płaczą , gdy nie osiagają celów. O dziwo najczęsciej płacza socjopaci ale to krokodyle łzy.

Gość Piją , zalewają robaka
żalą się przy barze, kelner wysłucha

Gość wielka poetka
Nim pierwszy niepewnie zrobiłem swój krok, Nim matka mówiła co dobro, co zło, Już z bólu płakałem, nie wiedząc, że świat To także łzy, to także płacz. Gdy wreszcie poznałem, co czerń a co biel, Gdy w szkole uczyli to mnóż a to dziel, A gdy wierzyłem, ze wszystko już wiem, Lecz bałem się łez, gdy ojciec mi rzekł: Prawdziwy mężczyzna nigdy nie płacze, Prawdziwy mężczyzna nie wie co łzy, Prawdziwy mężczyzna nie zna rozpaczy, Mężczyzna i łzy - to śmieszne, to wstyd. I lata minęły i zmienił się świat, I prysły złudzenia, że jestem coś wart, I choć za wygraną nie chciałem wciąż dać, To bliski już łez, myślałem znów tak: Prawdziwy mężczyzna nigdy nie płacze, Prawdziwy mężczyzna nie wie co łzy, Prawdziwy mężczyzna nie zna rozpaczy, Mężczyzna i łzy - to śmieszne, to wstyd. Gdy wreszcie miotany znalazłem swój dom, Nie mogłem uwierzyć tym szczęśliwym dniom, I wtedy odeszłaś, nie mówiąc mi nic, Nie kryłem już łez, choć przecież to wstyd Prawdziwy mężczyzna nigdy nie płacze, Prawdziwy mężczyzna nie wie co łzy, Prawdziwy mężczyzna nie zna rozpaczy, Mężczyzna i łzy - to śmieszne, to wstyd. Prawdziwy mężczyzna nigdy nie płacze, Prawdziwy mężczyzna nie wie co łzy, Prawdziwy mężczyzna nie zna rozpaczy, Mężczyzna i łzy - to śmieszne, to wstyd.

Gość sun ship
Nie. Przez kobiety faceci klną i umierają na serce.

właśnie do tego zmierzam, uroniła.. i zdawało mi się to dosyć dziwne, pomyślałam że udaje takiego biedaczka, żebym się zlitowała

Gość sun ship
pomyślałam że udaje takiego biedaczka, żebym się zlitowała No i dobrze pomyślałaś :-)

bez przesady, czy kobiety są aż takimi potworami? może i klną, ale nie umierają na serce ; ))

Tośka88 "właśnie do tego zmierzam, uroniła.. i zdawało mi się to dosyć dziwne" Dziwne? Zaskoczyło Cię to, że faceci też mają gruczoł łzowy?

Gość sun ship
bez przesady, czy kobiety są aż takimi potworami? Są. I to strasznymi! może i klną, ale nie umierają na serce ; )) A na co? Albo na serce, jak trafił na kobietę potwora, albo na prostatę, jeśli trafił na Kobietę Anioła. Ale widział kto kiedy Anioła?

Gość wielka poetka
gruczoł ten uaktywnia się u nich przy kopie w jaja -w innych przypadkach ciezko zobaczyć łzy p[rzez kobitki.

Gość płaczą w trakcie orgazmu
z żalu, że już po wszystkim

ja tam wierzę w istnienie Kobiet Aniołów, wątpiłabym raczej w istnienie grzecznych mężczyzn

Ja tam nie płaczę, ale to już z perspektywy 34 lat i ogólnego braku złudzeń co do relacji damsko-męskich i romantycznych uniesień :P Aczkolwiek w wieku sporo młodszym zdarzyło mi się raz uronić łezkę (choć w samotności i po pijaku), po tym jak ja ją rzucałem, w drugą stronę niespecjalnie - bardziej urażona duma, "Jak to, śmiesz imputować, że nie jestem najwspanialszym samcem na tej planecie?".

Gość sun ship
ja tam wierzę w istnienie Kobiet Aniołów, wątpiłabym raczej w istnienie grzecznych mężczyzn Trafnie to ujęłaś, ty "wierzysz". Wiara polega na tym, że przyjmujemy istnienie czegoś, czego istnienia nam nie udowodniono :-). Więc ja też "wierzę" w istnienie Kobiet Aniołów :-). Jak kiedyś taką spotkam, to przestanę wierzyć, a zacznę mieć pewność :-) Grzeczni mężczyźni zaś istnieją. Czego najlepszym dowodem jestem ja :-)

Zrób eksperyment, poproś jakiegoś chłopaka, zeby kroił cebulę i obserwuj co się będzie działo. A tak na poważnie, to mężczyźni zwykle nie lubią okazywać słabości. A to nie jest to samo co nieodczuwanie bólu, przykrości, nieposiadanie uczuć. Chłopak zwykle nie będzie chciał, żebyś go widziała płaczącego, ale jeśli płacze, to nie zakładaj, że na pewno nieszczerze.

sun ship - powalasz skromnością ;) niby wiem, że faceci to też ludzie ( chociaż nie wszyscy ) ale z mojego punktu widzenia mężczyźni nie powinni okazywać w ten sposób swoich słabości, powinni sobie z tym radzić

mężczyźni nie powinni okazywać w ten sposób swoich słabości, powinni sobie z tym radzić oczywiscie,ze tylko kobietom wolno okazywac slabosc .co za debilne przemyslenie

Gość sun ship
- sun ship - powalasz skromnością Dziękuję. Skromności nigdy za wiele! - niby wiem, że faceci to też ludzie ( chociaż nie wszyscy ) Wprawdzie teoria, że mężczyźni są ogniwem pośrednim pomiędzy małpami a kobietami da się udowodnić, ale... - ale z mojego punktu widzenia mężczyźni nie powinni okazywać w ten sposób swoich słabości, powinni sobie z tym radzić ...moim skromnym zdaniem również powinni sobie radzić, gdyż nie ma najmniejszego powodu żeby mężczyzna ronił łzę, skoro ludzkość (a właściwie jej męska część) wymyśliła dla zdołowanych jednostek bary ze strip-teasem!

Gość uwaga...
faceci ostatnimi czasy dosć znacząco zniewieścieli więc może majac zbyt wiele hormonów zenskich chlipia jak baby/.... Facet płacze w ekstremalnych momentach( np smierć bliskiej osoby) A NIE KURDE PRZEZ SAMICĘ NO BEZ JAJ.

mężczyźni i płacz? niee, to kompletnie do siebie nie pasuje, nie ważne z jakie powodu, kobiety, no cokolwiek, nie pasuje mi i już nawet jest piosenka : "uhuhuu chłopaki, uhuhuu nie płaczą" :))

Gość piczkowatosci
a ja bardzo lubie jak facet płacze bo lubie to uczucie litosci które mi wtedy towarzyszy :D

Gość uwaga...
można dać upust emocjom, nawet się poryczeć ale w domu, gdy nikt nie widzi choc sadze ze facet to przekuwa raczej w agresję która rozładowuje np waląc pięscią w stół lub piorac się z drugim gościem RYCZENIE PRZY BABIE DYSKWALIFIKUJE GO. Druga opcja to manipulant lub cwany psychopata co juz ktoś tu zauwazył wcześniej.