Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

ale miałam polewke z dziewuchy:D:D:D Dziś part 2.

Polecane posty

o proszę jak wygląda jej piękny związek martka1987 myy po 5 latach sie rozstalismy bylo bardzo zle miedzy nami kloptnie klamstwa alkohol i po kolejnej klotni uderzylam go w twarz i to byl koniec wyprowadzilam sie Przerwa trwala 3 miesiace potem spotkania niby przypadkowe potem juz nie przypadkowe... seks i proba naprawy zwiazku i udalo sie i juz minelo 1,5 roku od tamtej pory jestesmy szczesliwi bardzo duzo nam to dalo i naprawde czasami nie warto wszystkiego od razu przekreslac tym bardziej po tylu latach a jestesmy mlodzi Ja mam 24 a moj boy 22

Gość dddddhgvgjvkhbk
wy wszyscy jestescie pojebani...żal mi was...

Gość dziewczyna artysty
a moj facet gra na gitarze, maja swoj zespol, ale zadne wesela, normalne koncerty daja. On tez komponuje. Teraz zyje nam sie super, ale jak byl gorszy okres to zasugerowalam mu, ze moze pogra z doskoku na weselach bo kasa sie przyda. A on powiedzial, ze nie ma nic gorszego niz granie do kotleta. Dorobil biorac nadgodziny w swojej pracy :)

Ale tu nie chodzi o rodzaj pracy, bo żadna praca nie hańbi, chodzi o to, że dziewczyna, która sama tyle wycierpała przez swojgo chłopaka, który mówił jej wypierdalał, zrywał z nią itp. ona teraz cieszy się z krzywdy innej dziewczyny :( smutne to jest, przecież sama dobrze wie, jak to boli.

Noo, widzę, że ostro Cię wykurzyłam, dalej nic nie skomentujesz? Nie bronisz się? :)

Gość jkef wr
autorko jestes zalosna !!!!! cieszysz sie ze dziewczyna sie poklocila z chlopakiem , bozeee ze tacy ludzie jak ty chodza po tym swiecie !!! wracaj do przedszkola ;)

jkef wr - racja!!! Choć tacy ludzie muszą czuć się w głębi serce strasznie nieszczęśliwi...

Gość olencja008
jak jesteś z rocznika 87 i nadal studiujesz dziennie,to niezła "bystrzacha" z ciebie autorko:D

To ściema pewnie z tymi studiami :D bo po tym, co wypisuje to wydaje się być mało inteligenta delikatnie mówiąc,

Gość nastazja199m
hahah wysoka jak brzoza głupia jak koza. 176 centymetrów chodzącego intryganctwa, gdzie się podziałaś durna żyrafo?

Co tam u Ciebie martka1987 :D Dalej wyrywasz zajętych kolesi?

ale sie temat rozrósł :D Autorko i co jak bylo na poprawinach ? może byś opowiedziała :P:P:P

Gość greh
ale żal.. zarabiac flote w taki denny sposób eh autorko tematu, jestes po prostu zalosna olewam takie szmaty jak ty

no właśnie opowiadaj autorko jak było na poprawinach? Udało ci się zaciągnąć go do kibla na saamym początku imprezy :D a potem patrzeć z wyższością na jego kobietę :D:D:D chwal się, opowiadaj, co się tak zatkałaś? Dziewczyno z okolic Kielc :D :)

Czekamy niecierpliwie na opis twoich podbojów. Wysoka spiewaczko na weselach z okoli Kiel. Dawaj więcej :D

Niedługo mam wesele w rodzinie może akurat Ty tam będziesz :D popytam o Ciebie :D

Gość bazinka;;
zamilkłas na wieki ? 😴

Gość ololololasasa
bazinka, zobacz lepiej na siebie jakim nolife'em jestes. codziennie wchodzisz na kafeterie na ten watek i masz nadzieje ze autorka sie pojawi. uwazam ze jestes o wiele gorsza i glupsza od niej. przeciez ona wyraznie napisala w ostatnim wpisie ze opuszcza ten watek bo ma sie dosyc klocic, wiec na co Ty czekasz? watpie zeby byla tak glupia jak Ty i wrocila sie tutaj klocic. co wiecej stoje po jej stronie bo to co zrobila i jak sie tutaj wyraza to nic zlego. nie jest super nachalna i nie denerwuje sie tak jak niektorzy na kafeteri. a to chyba normalne ze kapela powinna sie usmiechac do ludzi na sali. ja np nie chcialabym byl na weselu w ktorym kapela ma smutne miny. a Ty, bazinko robisz z siebie wiekszy wstyd niz ona. az takie nudne zycie masz ze musisz tu wchodzic i o nia wypytywac? niby autorka glupia i ma 'denna' prace, ale caly czas chcesz sie dowiedziec wiecej. co Cie to w ogole obchodzi? nie masz swojego zycia?

Gość bazinka;;
o, siema Martka19887, widzę wróciłąś pod nowym nickiem :D Co tam słychać :D a podnoszę, bo mam nadzieję, że ktoś cię rozpozna w realu :D

Gość ololololasasa
o ja piernicze! ja nie jestem zadna martka. jestem dziewczyna ktora nudzi sie w szkole i siedzi na szkolnym komputerze na kafeterii. -.- boli Ci to ze ktos w koncu poparl autorke i dlatego myslisz ze ja to ona? chora jestes, idz do psychologa. co Ci ta klotnia da? :/

Gość ludzie sa chorzy psychicznie
udostepniaja, jak autorka, wszystkie dane w necie i potem mozna ich znalezc na portalach internetowych, ludzie, nie boicie sie? przeciez na fejsie wszystko widac, zespol w jakim gra, dane jej chlopaka, opanujcie sie!