Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

ale miałam polewke z dziewuchy:D:D:D Dziś part 2.

Polecane posty

przestań zakładać o mnei tematy i mnie obrażać pod innymi nickami. Lepiej zacznij się leczyć.

Gość alallaa
twoj kamil z 92? pedofilko??? to towj chlopak?

boshe kobieto!! Myslisz ze swiat i moje zycie kreci sie wokol ciebie i nie mam nic ciekawszego do roboty niz pisanie z innych nickow zeby cie obrazic?? hahahahahhahahaha :)) jestes w bledzie! Mam ciekawsze zycie niz ty zeby tkwic na forum cale dnie :))

Gość knjkjkjkbjkb
pedfilko to ty się dowartościowujesz pukając się z gówniarzem

Gość co wy tu...
martka1987 jesteś żałosna...co za dużo osób się tutaj na ciebie uwzięło, więc robisz za dodatkową pozytywnie do ciebie nastawioną publikę? ŻAŁOSNE...

co wy tu... Racja. Nagle wszyscy, po tym jak jej pojechałam, bo jej zachowanie było żenujące, ale zaznaczę nie ubliżałam heh, hmm nagle dziwnym trafem INNI zaczęli zakładać tematy i obrażać mnie i moje dziecko. Widać, że pisze to jedna i ta sama sfrustrowana osoba ... ta sama osoba, która usilnie próbowała zepsuć biednej dziewczynie zabawę... szok, skąd się tacy ludzie biorą...

Hmm , czemu teraz gdy nie ma cię na forum nikt nie obraża mnie i mojego dziecka? Jesteś strasznie prymitywna... i pusta, skoro myślałaś że nikt się nie domyśli, że działasz w zemście za prawdę o tobie na 20-tu nickach :D

Gość 7n87h6t7hyjjyj
W sumie smutno czytać co poniektóre komentarze. Mnie tez spotykały takie rzeczy i raz mi to podbudowało to ego na tyle, że nie pomyślałam że może być przykro dziewczynie ale i tak nie widziała a ja miałam wtedy 13 lat. Od tego momentu zawsze uciekałam wzrokiem od takich facetów. Jak wiedziałam, że ktoś miał dziewczynę to nawet z nim nie chciałam rozmawiać. Mam taką wewnętrzną blokadę i za bardzo nie rozumiem co tu w tym jest śmiesznego. Są faceci z klasą, którzy będąc z dziewczyną nie oglądają się za innymi i są babiarze. To jest dramat dla takiej dziewczyny bo chce być jedyną dla faceta a może się czuć jako taka z braku laku skoro tamten zwraca uwagę na inne. A nie jeszcze prowokować sytuacje. Ze mną kiedyś chłopak poszedł do knajpy ze znajomymi. Była tam młoda laska i zaczęła sięuśmiechać do niego, następnie mówi do niego szeptem-ale mam na ciebie ochotę. Tak mnie to rozjuszyło, że on nie zareagował, że cały wieczór gadałam z innymi tylko nie z nim. Może zbyt nieśmiała byłam by powiedzieć to tamtej dziewczynie. W sumie on nic nie prostował więc w efekcie raz, że zwątpiłam w niego, dwa że miałam ochotę się na nim zemścić. Miał jeszcze kilka wpadek w zachowaniu i totalnie z nim skończyłam. Kiedyś byłam z innym na imprezie a laska go po tyłku macała od tyłu podczas przechodzenia bo myślała, że nie zobaczę! Inna chciała zrobić sobie zdjęcie tylko z nim beze mnie. To w końcu z braku aprobaty odeszła! Babki potrafią być chamskie. I nie wiem po co! Dla zabawy? Z kurewskiego charakteru, że tylko je ma facet adorować a nie myślą o tych, które z nim są faktycznie.

7n87h6t7hyjjyj Dokładnie, to jest nie fer zachowanie... Trzeba mieć nie po kolei w głowie... W dodatku nie potrafi nawet znieść krytyki Nie powinna się zachowywać po kurewsku, skoro sama była zazdrosna o faceta, zła, że nie chce się z nią ożenić, czemu się w sumie nie dziwię.

wypisuje na forum w temacie o analu, że to lubi :O "martka1987 9604618@tlen.pl'; ja sama to poprostu lubie i dla nikogo sie nie ponizam panienko... "

Gość Irenika
o ludzie co to za wstretna dziewucha :O nie ma się, co nią przejmować!

Gość olna
tez bylam kiedys taka cwana wiadomo mloda to prawie kazda ladna jak sie ma 20 lat to sie mysli ze mozna caly swiat zdobyc. Uwodzilam, podrywalam, najpierw potracilam kolezanki, ktorych facetow podrywalam, smialam sie do nich.... a kolegow pozniej tez stracila,... wiec nie warto, nie warto

Gość YarisSska
heheh lepiej zrób sobie ten wieśniacki tatuaż, co go na urodziny miałaś robić i nie wpieprzaj się miedzy wódkę a zakąskę 🖐️

Gość nastazja199cm
Wcale nie taka uwodzicielka z niej! :) To monstrum, babochłop co ma 176cm! Więc w butach na lekkim podwyższeniu ma spokojnie 180cm, fuuu, i co myślicie, że taka uwodziecielka z niej? Pewnie tamta dziewczyna, co ją autotka tak strasznie próbowała wkurzyć miała 160 cm i autorka jej zazdrościła normalnego kobiecego wzrostu.

Gość YarisSska
ojoj, przerośnięty wytatuowany babsztyl , a fuuuj :classic_cool:🖐️

Gość nastazja199cm
Dziewczyna jest naprawdę niedowartościowana, to jej wypowiedź: "a ja ci zazdroszcze jestem chuda ale chyba popadam w jakas chorobe waze 55 kg przy 176 cm ale bardzo duzo jem i uwazam sie za grubą!!!! Chce schudnac do 50 kg i tez chcialabym schudnac ale nie umiem przestac jesc " idiotko ważąc 50 kg przy tak wielkim wzroście miałabyś BMI 16.1 :/ i byś jeszcze bardziej przypominała wilkiego, długaśnego kija. Fuj.

Gość nastazja199cm
A do dziewczyny o wzroście 166 cm ważącej 52 kg pisała "ty gruby kurduplu" Fuck. Nie, lepiej ważyć 50 kg przy 176 cm , fuuuj

Gość YarisSska
Doładnie, fuuj, fuuuuuuuj, fuuuuuuuuuuuuj 🖐️

Gość eeeeeeeeeeeee..........
ale śmieszne........... cha cha............. Nie wiem kto bardziej prymitywny Ty czy ta dziewczyna...........

Gość YarisSska
ja bym się tak nie zachowała jak ona!

Gość Mara senna
Hej dziwne, że tak radują Cię cudze nieszczęścia... Zwłaszcza, że u Ciebie w związku nie dzieje się najlepiej... To Twoja wypowiedź: "nie przetrwa... nie wiem czy widzialas moj post ale ja od 2 lat prubuje ratowac moj zwiazek nie mamy dziecka ale ja strasznie balam sie zostac sama i zawsze wrecz blagalam go zeby nie odchodzil a teraz ja juz nie mam sil blagac i sama odchodze Macie dziecko wiem ze warto walczyc dla niego Ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze nie warto byc z czlowiekiem jesli myslisz ze go zmienisz albo sam sie zmieni bo tak nigdy nie bedzie... To smutne .. nawet nie wiesz jak ja cierpie..." "sorry za bledy ale siedze i placze i ostatnia rzecz o jakiej mysle to ortografia..."

Gość Mara senna
"martka1987 9604618@tlen.pl'; moj tez wiele razy kazal mi spie**alac a na drugi dzien przepraszal i obiecywal ze wiecej tak nie zrobi ... i tak przez 5 lat..... Nauczyl sie ze moze robic wszystko bo ja zawsze bede i zawsze wybacze Jutro bedzie mial niespodzianke bo moja cierpliwosc sie wyczerpala Nie mam sie gdzie wyprowadzic ale cos wykombinuje napewno Ty chyba podobnie jak ja stracilas szacunek do siebie skoro wysluch*jesz takich tekstow a nadal z nim jestes ale nie wolno tak bo to do niczego nie prowadzi A dziecko nie bedzie szczesliwe jezeli mamusia bedzie sie ciagle klocila z tata i bedzie smutna! JA po moich dowiadczeniach nie wiem czy kiedykolwiek zaufam facetowi i sie z kims zwiaze ale chyba juz wole byc sama niz dalej byc jego szmata!"

Gość Mara senna
"Ja tez jestem zakochana i tez bardzo cierpie ale pomyśl czy on jest tego wart? Moj np. siedzi teraz gdzies nawet nie wiem z kim pijany w trzy d**y i ma mnie gdzies jak zawsze z reszta.... Nie mam juz sily! Kocham go, nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze kogos pokocham i zaufam..."

O proszę, facet kazał Ci spierdalać? Ojoj, jakie to przykre. Ale za to fajnie się powyżywać na niewinnej dziewczynie, co ?

Gość maniko
No naprawdę bardzo śmieszne. Tępa jesteś jak nie wiem. Ta laska Ciebie pewnie nawet nie zauważyła, a focha strzeliła o coś innego. Tak w ogóle to nie wiem po co to tu piszesz. Mnie to ani nie śmieszy ani nie wzrusza. Pierwsza myśl jaka mi przyszła to co za idiotka to napisała. Tyle.

maniko - albo właśnie i ta wersja, że sobie coś ubzdurała dziewczyna. Musi być jej ciężko po tym, jak słyszała od faceta "spierd.alaj"

Gość hahahahehe
buahaha no to tearz juz wszystko jasne, autorka sama ma mega kompleksy i musi sie jakos dowartosciowac, a ze SLABA jest to robi to dokopujac komus, w kim dostrzeze slabosc. Tak robia najbardziej zalosni ludzie. Pewni siebie i tacy ktorzy sa zadowoleni z zycia nie maja potrtzeby dokopac slabszym:] Do tego widac ze jest mega zakompleksiona bo na kazdy zarzt odpowiada usilujac cos udowodnic, dzieki temu niedlugo bedziemy znali wszystkie szczegoly z jej zycia prywatnego, zawodowego oraz dotyczace edukacji, a moze romizary nawet nam poda zeby udowodnic ze NIE PRZYPOMINA abarytowo hipopotama:D napisze tylko jedno ZALOSNE :)

Gość hahahahehe
nie dziwie sie ze Twoj facet to taki gowniarz, pewnie zaden dojrzaly facet nie chcialby sie zadawac z tak niedojrzala, infantylna i wulgarna dziewczyna;) zachowujesz sie jak dziecko, ktore zna tylko slowa idiotka, tepa dzida itp. no ludzie, czy ktos na poziomie sie tak wyslawia?:D Zalosna jestes:)

hahahHA - ona już chyba wszystko opowiedziała o sobie, że faceta poznała w zespole, że są 7 lat razem, że jest bez przerwy zazdrosna o niego i nie daje sobie z tym rady, że ją wyzywa itp. Opowiada, że jest z Kielc, a dziennikarstwo studiuje w Radomiu, ma 176 cm, długie włosy ... można by wymieniać ... :D