Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

ale miałam polewke z dziewuchy:D:D:D Dziś part 2.

Polecane posty

Gość ludzie sa chorzy psychicznie
dodaj do tego info, ze chcialal udzielac korkow z anglika (20 zl za 60 min:P) i oglaszala sie na serwisach uczesie podajac prawdziwe imie i nazwisko z mailem

Gość Bazinka;;;
ha ha tego nie wiedziałam :D nie jest dziewczyna zbyt bystra, pokazując się w takim świetle e necie :)

od siebie dodam, ze nie jest tez urodziwa. powaznie delikatnie sugeruje autorce zrobienia z tym porzadku, bo za duzy dostep do tak osobistych informacji, jakie podaje sie na forum moze odbic sie czkawka, dobrym wyjsciem byloby uzywanie 2 roznych maili

Gość Bazinka;;;
no pewnie, nie powinno sie aż tak rozgłaszać w necie a urodziwa to na pewno nie jest, skoro tak ją cieszy zaintersowanie jakiegoś wieśniaka, który źle traktuje swoją kobietę. Na bank kompleksy itp.

wlasnie na tym polega specyfika kafeterii, wszystkie oglaszaja sie tutaj jako idealne a potem wychodzi szydlo z worka Swoja droga jak mozna byc tak podlym, zeby cieszyc sie z czyjegos zrujnowanego wieczoru, gdzie solidarnosc jajnikow?

Gość a ta kapela to prawdziwie
wiejskie grajki na nk cala galeria :classic_cool:

Gość wies tanczy i spiewa
zespol w sumie normalny, ciekawe czy biora 4900 tak jak napisala autorka

Gość taka jedna z miasta
dajcie namiar to wszyscy sie posmiejemy:)

Gość Cassi
nie dosyc ze plotkara to jescze zalosna przewartosciowana idiotka1 na miejescu tej typiary bym ci wlanela i typowi

autorka mi przypomina jedną dziewczynę, normalnie ten sam charakterek, ale chodziło o oceny w szkole ;) była leniwa, ciągle dostawałą pały, przy czym życzyła mi jak najgorzej :classic_cool:

he he ja leniwa? Przepraszam bardzo, ja jestem bardzo pracowita i nikomu źle nie życzę, no ale sorry, takie panienki to mnie po prostu rozwalają :D jak można być tak pustym :D

Gość ololololasasa
martka1987 nie przejmus sie nimi... wszystkie te ktore Cie tu wyzywaja pewnie same sa grubymi pulpetami z nudnym zyciem. wezmy tak np ta bazinke... niby nie jej sprawa, niby uwaza ze jestes glupia ale caly czas tu przychodzi i sie udziela. co wiecej, wczesniej jak pisala codziennie, wolajac Cie zebys wrocila na forum pogadac... ona jest chora... stara sroka co siedzi albo caly czas w oknie i wypatruje co i gdzie ida sasiedzi albo na kafeterii. takie kobiety zyja z plotek i obgadywania innych. smieja sie z innych a same sa tak jeb***te bo non-stop tu wchodza a potem gadaja ze to nie ich sprawa... nie rozumiem jak mozna tutaj wchodzic mimo ze ma sie wnerw na ten caly temat... chore do potegi... jeszcze wczesniej mnie wyzwala ze ja (jedyna dziewczyna tutaj co stoi po stronie autorki) jestem sama autorka... zazdrosc zzera bazinke... a do bazinki, nie jestem autorka ale nie moge tego udowodnic poniewaz nie mam tutaj konta. wiec fuck off all of you!

Gość autorko dawno nie
czytałam bardziej załosnej osoby od ciebie powinnas wstydzic sie a nie cieszyc wstydzić tego ze prowokowałas obcego chłopa na oczach jego kobiety a ty szczycisz się tym jak to niby usmiechy posyłasz , głupia jestes i żałosna ,nie da się czytać takich idiotek

ololololasasa widzę, że jesteś tutaj jedyną, mądrą, rozsądną dziewczyną bez kompleksów :) pozdrawiam serdecznie 🌻 a resztę zazdrośnic w sumie też pozdrowię, by w końcu wydarzyło się coś ciekawego w ich przeeenudnym życiu 🖐️

Gość efhnbad
hahahaha pusta jak bęben

Gość Belcantoprimo
Nigdy nie uwierzę, że napisała to Wokalistka! Aby śpiewać nawet weselu gdzie jest ciężka praca 10 godzin trzeba potrafić śpiewać zawodowo. Pracując na weselu nie ma czasu na coś takiego a z prostej przyczyny: 1.Wokalista ma przed sobą statywy z nutami oraz ze sprzętem typu minidysk czy inne odtwarzacze i miksery plus sprzęt do mikrofonu. Nie wyobrażam sobie śpiewać nawet jeżeli robię to z pamięci i jednocześnie podrywać Gości to katastrofa. W nocy śpiewam 50-60- kawałków wybacz, ale to co napisałaś jest idiotyczne i nijak się nie ma do pracy na scenie. Uśmiech ok. tak sceniczny przyklejony do twarzy. Przepraszam Autorko z cała pewnością nie jesteś wokalistką. Jeśli Zespół wystawił Cię na tzw, Żyrafkę, a wiesz co to znaczy? to współczuję. Zespoły, albo zatrudniają rutyniary, albo żyrafki/ żyrafka to taka głupiutka ładniutka dziewczynka stojaca na przodzi i nie umiejaca śpiewać otwiera tylko usteczka:)/