Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

ale miałam polewke z dziewuchy:D:D:D Dziś part 2.

Polecane posty

Gość felikxxxx
chodziło o wyglad twarzy, a nie czy zdjcie z zaskoczenia czy nie. o makijaz zbyt wulgarny.

Gość felikxxxx
mniejsza z tym

jasne pozowane z zaskoczenia :O kogo chcesz oszukać? i to "Tb" skróc używany w gimnazjum chyba :o

Chantalka oczywiście ze z zaskoczenia! Miałam patrzeć w obiektyw, ale nie mogłam przepuścić sceny w filmie :> I taki efekt:>

Gość felikxxxx
chantalka a ty sie nie udzielaj bos pusta i nadmuchana jak lalka z seks shopu

Gość blondynkowa..a
oj tam MalaBrunetka, po prostu Ci zazdroszcza ze ladna dziewczyna z Ciebie i doszukuja sie czegos nienaturalnego ( a przeciez mnostwo dziewczyn naturalnie ma taka urode, ze nie trzeba jej niczym korygowac , wystarczy podkreslic i dziewczyna juz wyglada niczym modelka z photoshopa:P) wiec olej:P a co do autorki to najbardziej zalosna jestes Ty:) Upajasz sie czyims nieszczesciem, tym ze facet olal swoja dziewczyne i wlepial zapijaczone galy w Ciebie, Ty to podlapalas i zamiast go olac to skutecznie podsycalas te sytuacje swoimi usmieszkami;) ciekawe czy Ty bs sie tak swietnie bawila gdyby Twoj facet olal Ciebie na imprezie i wlepial galy w inna laske, ktorej to by sie ewidntnie podobalo, a przynajmniej nie przeszkadzalo;) Nie zycze nikomu zle z rteguly ale Tobie nosa przydaloby sie utrzec, i licze ze znajdzie sie ajkas wieksza wyrachowana *** ok Ciebie i da Ci kiedys nauczke! :) Tyle z mojej strony:)

Gość piasek pustyni
a właśnie miałam napisać, że brunetka ma zajebiste brwi, jak sie ktoś nie zna, to niech głupot nie opowiada!!! Jestem kosmetologiem i wiem co mówię, brwi pierwsza klasa, idealny łuk!!!!:)

Gość dfssssssffffffffffffffffffffff
no ładna z Ciebie laska brunetka.. zajebiste brwi :) a ten no... niezła wieśniara z autorki tematu.. haha pewnie jest brzydka jak noc listopadowa i nikt nigdy na nią nie zwraca uwagi, pewni ma swojego brzydkiego spasionego faceta i biedny chłopczyk wczoraj sie upił i wkręcał sobie jakieś akcje co do laski założycielki tematu.. pewnie rano się obudził i pierwsze co pomyślał to "o boże co z wstyd, tak się nachlać żeby zarywać to wieśniary z kapeli z wieśniaczej przytupanki "

rzeczywiście - osoby które twierdzą że granie na weselach to żałosna praca, nie spełnione ambicje etc - ludzie urwaliście się z choinki??? zastanawiam się co wy w życiu robicie - tak tak wiem sami dentyści, architekci, artyści - a ja jestem kosmonautą :) wylewajcie swoje flistracje gdzie indziej Autorko mniej więcej wiem o czym piszesz :) dokop jej

Gość fgewgewgwerg
a co jest gorszego od śpiewania na przytupajkach? przecież do tego nawet podstawówki kończyć nie trzeba

Gość nooooooooookia55
Wiecie co, nei chodzi tutaj o rodzaj pracy. Każda praca zasługuje na szacunek, ten kto zmywa i sprząta i UCZCIWIE pracuej zasługuje na szacunek. Tu chodzi o to, że autorka jest totalną egoistką. Ewidentnie opowiadając o tym próbowała się tu dowartościować... Musi mieć masę kompleksów. I nie wierzę , że ma faceta. Gdyby miała, spojrzenie jakiegoś "nieciekawe faceta" tak by jej nie podnieciło, żeby aż wchodzić na kafe i zakładać tematy. Bądź pewna, że przez tą parę nie zostaneisz nigdzie polecona dalej.

Gość marduny kalosz
NIE CHODIZXŁO O TO CZY MA PREFKECYJNY LUK CZY NIE CHODZIŁO O TO ZE BRIW SA PRZRYSOWANE, NIENATURLANE, ZA CIEMNE, JAKBY MAKOJAZ PERMANENTNY !!!!

,,hehe bede odwzajemniala usmiechy i zagadam z nim podejrzewam ze wystarczy zeby laskę szlag trafil '' tez musisz mieć nieźle najebane w głowie jeśli musisz innej lasce za wszelką cenę udowadniać, że jesteś od niej lepsza, w tak durny sposob tylko że wesele i poprawiny się skonczą, Ty pojdziesz do domu zadowolona a ich związek będzie rozpieprzony

Gość marduny kalosz
a co ja to obchodzi wazne ze ona bedzie sie czuła dowartosiowqna cudzym kosztem :/

,,jak dla Ciebie jakieś 500 zł raz w tygodniu to dużo'' z tego co się orientuję kapele biorą teraz nie mniej niż 2,5 - 3 tys, te dobre, polecane często biorą jeszcze więcej, jeśli sa 2-3 osoby to chyba nie jest po 500 na głowę? ;)

MalutkaBrunetka jesteś jedną z najsliczniejszych dziewczyn na kafe :) jeszcze słówko do autorki, pewne siebie i piękne kobiety z reguły olewają wzrok i uśmiechy byle zapitych kolesi bo są przyzwyczajone do tego, że mają powodzenie i nie muszą się podniecac tym, ze wreszcie ktos zwrocił na nie uwagę.

Gość nooooooooookia55
dziunia z tapetą - dokładnie masz 100 procent racji, porządna normalna dziewczyna nie cieszyłaby się tak z faktu, że patrzy na nią "nieciekawy koleś". Jak tak można robić i się tym szczycić :(

Gość sweet maleństwo
i co autorko rowaliłaś dziewczynie zabawe po raz drugi?

Autorko nieźle ściemniasz. Oto Twoja wypowiedź z tematu pt. "jestem chora z zazdrości" martka1987 Boze skad ja to znam..... moj zwiazek juz kilka razy sie przez to rozpadal i teraz niby jestesmy razem ale to nie jest to samo nawet ja to widze i mimo ze kocham go nie wiem czy chce tak dalej zyc Tylko co z tego ze sie z nim rozstane... spotkam nastepnego i bedzie to samo.... ja mam male podstawy do tego by mu nie ufac do konca bo odwalal na poczatku równo przez to nie spuszczam go na krok wszedzie razem chodzimy ( czasem siedze zla i zmeczona ale do domu nie pojde bo sie boje go zostawic) mam koszmary co noc ze mnie zdradza lub zostawia To naprawde jest jakas choroba Nie mam kasy na psychologa z reszta watpie czy otworzylabym sie przed obcym w cztery oczy

A tu proszę dla kontrastu cytuję Twoje wypowiedzi z tego Twojego śmiesznego tematu: "Smieszne strasznie sa zazdrosne bez powodu panienki" "ja mam swoje zycie udany zwiazek i nie w glowie mi przelotne romanse na weselach ale ta sytuacja tak mnie rozbawila ze postanowilam dzisiaj troche ją powkurzać hahaha " "ie zarabiem 500 zl tygodniowo Mysle ze nie powinno cie obchodzic ile zarabiam Ale dla wyjasnienia napisze : Jestem z woj. mazowieckiego, ale gramy też w świętokrzyskim, w zespole jest 5 osob staramy sie brac 4900 za wesele 1 dzien, 6 tys za dwa dni, teraz "milionerko" policz sobie ile zarabiam jesli kazdy bierze po rowno.... Wesel w sezonie mamy ZAWSZE ok 25 Do tego co 2 - 3 tyg dancingi w piątki juz za mniejszą kasę, jak nie ma wesel to i w soboty dancingi, studniowki sylwestry itd... " - I TUTAJ MAM PYTANIE SKORO TYLE ZARABIASZ CZEMU NIE STAĆ CIĘ NA PSYCHOLOGA? :)

A TU proszę Twoja wypowiedź w temacie pt. "Czekam na zaręczyny" "ja mam identyczny problem... tez 5 lat z chlopakiem, ja 23 lata ale on.... 21 dlatego go rozumiem ze jest mlody itd ale mi czas ucieka i nie wiem na czym stoje!!"

A tu Twoja wypowiedź z felietonu pt" Tu życiejest proste" "a ja za nic w swiecie nie chce wyjechac! mieszka tam polowa mojej rodziny fakt, zyje im sie super pod wzgledem materialnym a ja tutaj od pol roku szukam pracy" Więc jak to jest naprawdę autorko? Czemu nie odpisujesz? Przecież wiem, że tu jesteś niedawno zakładałas temat pt" jak zlikwidować pryszcze "

weszlam niedawno bo odsypialam... Czemu twierdzisz ze sciemniam? to ze zalozylam posty ze jestem zazdrosna, czekam na zareczyny, jak usunac pryszcze czy cos tam jeszcze gdzie w tym jest klamstwo?? Jestem zazdrosna ale scen nie robie jak tamta, na zareczyny czekam owszem, pod wzgledem materialnytm jest mi super ( dzieki weselom) nie widze nigdzie tutaj klamstwa.. wogole bawi mnie to jak bardzo p[oruszyl was moj post Od razu znalazly sie wypowiedzi ze jestem pusta, egoistyczna, zakochana w sobie hahaha bawicie mnie ludziska naprawde :)) O zarobkach napisalam bo jedna idiotka chciala koniecznie wiedzieć Inna glupia gęś pisze do mnie zebym sie wziela za nauke to bede zarabiala "noprmalnie" Wiec tępa dzido studiuje drugi kierunek ale nie wiem czy wiesz ze to jednak kosztuje wiec jestem na tyle ambitna ze nie ciagne od rodzicow tylko sama potrafie zarobic na siebie i na tyle zeby jeszcze pomoc mamie.. Ale dosc tego opuszczam ten wątek bo naprawde nie da sie tego czytać co wy wypisujecie!! Niech bedzie ze jestem kłamczuchą egoistką i "tanią śpiewaczką" :)) :)) aha i jeszcze jedna inteligenta pani pisala ze pewnie slaba kapela bo poprawin nawet nie gramy - naucz sie czytac idiotko, wyraznie pisalam ze ide zaraz na poprawiny dlatego nie odpisywalam to po pierwsze a po drugie to nie jest wskaznik czy zespol jest slaby czy nie , bo jakbys nie wiedziala to ci uswiadamiam ze od PARY MLODEJ zalezy czy robia poprawiny czy nie a hahahaha nie od tego jaki jest zespol :)):)):)):)):))

"tępa dzido"? nono, gratuluję poziomu :D A gdzie ja coś pisałam, że nie idziesz na poprawiny? Albo że mam coś do Twojej pracy? Chodzimi o to, że złapałam Cię na kłamstwie :) JAk widać sama nieraz byłaś w sytuacji jak ta dziewczyna, byłaś zazdrosna a mimo to cieszysz się z jej nieszczęścia...

Gość SSkowronek^
no to parze mlodej musi byc teraz przykro, ze zamowili niesprawdzonych grajkow... ktorzy zepsuli komus impreze

Właśnie. Jak można komuś psuć zabawę przez swoje niedowartościowanie.