Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jak chuuuuu

blagam pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość lasjnxug
wrzuc na internet a potem skopiuj linka tej strony i wklej tutaj

Gość woilaa
uwazacie ze cwiczenia pomagaja tez na skore? myslalam ze tylko na zwiodczale miesnie...

Gość lasjnxug
i co masz juz plany jak to zmienic jakis spasob?

Gość skdhgbcf
co postanowilas jednak przytyc ze sie nie odzywasz?

Bez przesady, ludzie :D U 20 letniej dziewczyny skóra na pewno się skurczy i ujedrni. Ale nie w 3 tygodnie :D w 3 miesiące może już będzie widać poprawę, w pol roku na pewno. Poogladajcie sobie nawet zdjęcia na YT typu before/after. Jakby miała 40-50 to już się że skóra robi problem, ale nie u 20 latki. Autorko! Cokolwiek widzisz w lustrze widzisz wyolbrzymione :D ty wiesz na co zwracać uwagę, dlatego ci się w oczy rzucają wszystkie efekty utraty wagi. Ale nie masz tego wypisanego na czole. Przed kimkolwiek masz się rozebrać jak będziesz się zachowywała jak żakompleksiona, rozhisteryzowana dziewoja to stracisz więcej na pierwszym wrażeniu niż przez te kilka faldek. Skończ histeryzować a zacznij się gimnastykowac :P

dziewczyno dasz rede. może nie w 3 tygodnie ale napewno sie uda. kobieca skóra jest stworzona do tego, żeby rozciągać się i kurczyć. kobiety w czasie ciąży tyją po 20 czy 30kg i po roku nie ma po tym śladu. troche pracy i wszystko będzie dobrze. zakup rękawiczki do masażu i codziennie podczas prysznica masuj całe ciało potem oliwka na mokrą skórę i zimny prysznic. codziennie poświęć kilka troche czasu na ćwiczenia i gwarantuje, że po kilku miesiącach zauważysz różnice. najlepiej rób sobie co miesiąc fotki a potem porównaj. jak masz możliwość w olnej chwili smaruj ciało odżywczym balsamem i masuj ( np elektrycznym masażerem). naprawde w domu można sporo zrobić. ja 10 miesięcy temu urodziłam, w ciąży musiałam leżeć i przytyłam prawie 20 kg a teraz po wielgachnym brzuchu nie ma śladu. trzeba być systematycznym i tyle. a i mam jeden przykład, moja koleżanka (150cm wzrostu 49 kg wagi ) w ciąży przytyła 38kg. wyobraź sobie! rok po porodzie ważyła tyle co przed ciążą. zadbała o skóre i naprawde nie nic po niej nie widać. więc chcieć to móc!!

Gość nie pomogly
pomozcie pomozcie hahah