Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jak chuuuuu

blagam pomozcie!!!!

Polecane posty

problem ogolnie polega w tym, ze nie akceptuje swojego ciała. mam 20 lat, schudlam prawie 30 kg i jest ono jak u kobiety 40letniej, co najmniej z 3 dzieci, nie żartuję. obwisły brzuch, ręce, piersi, wszystko. co mam z tym zrobić? blagam pomóżcie, bo z tego powodu znowu zaczelam tyc, bo nie jestem wgl zadowolona, jak bylam grubsza, mialam jedrniejsza skore, przez to unikam seksu. jakies brzuszki, masaze? mam balsam z garniera silnie regenerujący, ale nie wierze w to, jestem zalamana

w czasie odchudzania nie dbalam w ogole o to, w staniku moje piersi wygladaja na pelne, w gorsecie brzuch na jędrny ale jak mam sie rozebrac?! jestem zalamana, przez ta swiadomosc, moje zycie towarzyskie lezy i kwiczy jakie te masaze? jakie balsamy polecacie?

Mam 3 tygodnie zeby poprawic jedrnosc swojej skory, zwlaszcza PIERSI!!! to dla mnie cholernie wazne! ja sie chyba zabije

masz racje, cwiczylam w sumie tylko nogi, sa troche obwisle po wew stronie ud, ale nie masakrycznie, da sie to przezyc. tylko ten brzuch i PIERSI!!!! mam 3 tygodnie, co moge zrobiC???

znalazlam mnostwo i nie wiem wlasnie ktore sa dobre, nie wiem jak cwiczyc, nie jest to dokladnie opisane, macie moze jakies sprawdzone sposoby? i slyszalam o tych masazach prysznicach zimna i ciepla woda na przemian, myslicie ze w 3 tygodnie moge znacznie poprawic kondycje skory? zaczelam uzywac balsamu z Garniera intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę a algami morskimi i fito-kofeiną, podobno skora widocznie ujędrniona po 7 dniach, dobry wybor? jestem tym tak zalamana, ze myslalam juz przez to o samobojstwie :O

na brzuch zaczelam cwiczyc brzuszki, takie zwykle, mozze byc? i jak robic te masaze prysznicem?

co z tym prysznicem? jak i jak dlugo to robic?

proszę.........

Gość Malamimi02
Autorko a ile masz lat i w jakim czasie schudlas te 30 kilo? Pytam bo moze skora nie zdarzyla sie obkurczyc a wiek tez tu ma znaczenie w ujedrnianiu. Polecam znany i lubiany peeling z fusow z kawy na brzuch a na piersi pompki damskie ale nie z szeroko rozstawionymi rekami tylko tak blisko siebie musza byc jakbys chciala dotknac sie lokciami podczas pozycji wyjsciowej.

w 3 tygodnie malo co zrobisz, mozesz miec tylko wrazenie, ze jest lepiej. ogolnie takiej skory za bardzo juz sie nie da samemu ujedrnic, co najwyzej wyciać. oczywisice moga coś tam dac mocne, naprzemienne prysznice konczone zawsze zimnym, do tego wcieranie w siebie balsamow, tak naprawde byle jakich, to nie ma znaczenia, chodzi bardziej o dłuuuuugi masaz tymi balsamamai, cwiczenia jak najbardziej, silowe i aeroby na siłowni, joga, pilates, one wysmuklaja. pij duzo wody niegazowanej, dobierz dobry stanik na lobby biusciastych ci pomoga, spij tez w troche luzniejszym staniku, to bardzo pomaga piersiom, tylko musi byc dobrze dobrany, nie w jakims tryumfie ani na bazarku

mam 20 lat prawie, schudlam szybko, moze w 5 miesiecy, max w pol roku. juz dawno powinna sie obkurczyc, zrobie wszystko, tylko wytlumaczcie mi co, blagam... jak sie robi te damskie pompki?

i jak robi sie ten peeling z kawy?

mam tez taki gorset wyszczuplajacy, w nim tez mam spac?

Maska jabłkowa Jest to tradycyjny, domowy przepis na ujędrnienie skóry piersi. Wystarczy kilka składników naturalnych, aby stworzyć własną maskę ujędrniającą w dowolnym momencie. Składniki: 2 jabłka, litr mleka. Dokładnie posiekaj jabłka, a następnie wlej mleko do miski. Gotuj mieszaninę, aż otrzymasz solidną, jednorodną masę. Następnie odstaw ją do ostygnięcia. Po tym czasie możesz zastosować taką maskę bezpośrednio na piersi. Pozostaw ją na okres 15 minut, a następnie spłucz na przemian ciepłą i zimną wodą. Po takim zabiegu skóra piersi będzie napięta i gładka. czy to np bedzie dobre?

Gość 34słońc
Niestety, ale skóra to nie mięśnie, które można wytrenować i wzmocnić! Nawet zabiegi kosmetyczne nie przywrócą elastyczności twojej rozciągniętej skórze! Jeśli faktycznie ocena twojej skóry jest obiektywna, to myślę, że tylko zabieg skalpelem może ci poprawić nastój. Ale podejrzewam, że to twój kompleks, który podświadomie wyolbrzymiasz?

zalamana jak chuu - a rob sobie tez ta maske jablkowa, na dobra sprawe nic ci nie zaszkodzi wiec nie siedz przed monitorem tylko dzialaj. w gladszej i nawilzonej skorze tak czy siak bedzie sie czula lkepiej

gdybym miala 12 tysiecy na taki zabieg, nie siedzialabym tu i nie bylabym zalamana. tak?? po co mam to robic, skoro i tak nic z tego? wiec jestem skazana na zycie bez seksu, bez przyjemnosci? na chuj bylo mi to odchudzanie?? moglam wazyc te 90 kg i miec wszystko w dupie. nie nie wyolbrzymiam, jak na moj wiek, moje cialo wyglada strasznie

zamiast cieszyc sie z sukcesu, ja wygladam jak potwor, 100 razy gorzej niz przed zrzuceniem tych 30 kg. kurwa, zostalo mi tylko utycie, mam to juz centralnie w dupie

no moglas sie zainteresowac przed a nie po, a teraz juz po kaczaku. Jesli sa to zwisy skory to oczywiste ze bez skalpela nie bedzie duzej poprawy, jesli po prostu cialo jest malo jedrne, to cwiczenia, lekkie kontrolowane przytycie/dorobienie miesni, wysmuklanie, masaze i peelingi dadza jakis tam efekt. Zacznij cos robic i sie przekonasz, chyba ze wolisz uzalac sie zanim sprobujesz, to wtedy nie mamy o czym gadac.

jak mi sie uda, to wrzucze zdjecie brzucha

Gość saawwaa
wrzuc ocenimy czy tak jest jak mowisz a moz ejest lepiej

Gość 34słońc
Nie denerwuj się, ale masz dwa wyjścia : albo zaczniesz zarabiać na operację, która jest twoim marzeniem, albo zacząć akceptować siebie taką jaką jesteś. Akceptacja siebie zaczyna się od głowy. Siedzenie przed kompem nie poprawi ci nastroju, niestety. Życzę ci sukcesu i seksu.

ok, mam je na kompie, wytlumaczcie mi prosze jak je wrzucic, bo ciemna w tym jestem

mylisz sie, mam jeszcze 3 wyjscie utyc tym razem do 200 kg i byc zadowolonym z zycia grubasem

jak wrzucic te zdj?

Gość saawwaa
tez nie wiem jak

musisz na jakis serwer wrzucic i dac tu linka. dziwne jest to co mowisz. jak mialam 20 lat to tez schudlam 30kg i nic mi nie wisialo. a schudlam w 3,5 miesiaca glodzac sie prawie... nic nie cwiczylam, nie smarowalam ani nic. potem po dwoch-trzech latach wrocilo mi 10 kg i znowu drastycznie z nich schudlam a nawt z 15 i tez nic mi nie wisialo... jak sie odchudzalas?? co jadlas?