Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa czy używana suknia

Nowa czy używana suknia śłubna

Polecane posty

Gość Nowa czy używana suknia

Czytam o cenach nowych i używanych i skłaniam się co do używanej Tak jak w tym artykule http://ogloszenieslubne.pl/news/show/13 nie mam nieograniczonego budżetu dlatego raczej kupie używana Macie coś do sprzedania?

Z tego co się orientowałam to ciężko jest znaleźć nową sukienkę w miarę rozsądnej cenie, chyba, że trafi się coś na wyprzedaży akurat w danym rozmiarze albo ma się dużo szczęścia. Większość Panien Młodych, które znam, nie kupowała w salonie, tylko szyła i ja również się będę ku temu skłaniać. Może weź tą opcję pod uwagę? Jak masz jakaś krawcową w okolicy to piękną suknię może uszyć Ci już za 1300 - 1500 zł, w zależności od fasonu i materiału. A jeśli chodzi o kupno używanej, to tu na forum jest założony z tym osobny temat.

'Zapewne wiele z was zastanawia się nad tym dylematem Problem ten dotyczy prawie każdej panny młodej, Czy wydać na suknie 5000zł która będzie szyta specjalnie dla mnie, a może kupić używaną za 2000zł.' ja mam nową za 1800 :/

Ja ze względu na skromny budżet przeznaczony na wesele kupiłam sobie przez komis na tej stronie http://tenwielkidzien.pl/komis_suknie_slubne Polecam, gdyż jest duży wybór i można szybko znaleźć suknię jak nam się podoba. A kupiona suknia była jak nowa. Teraz jak jestem już po ślubie nadal uważam że nie warto przepłacać.

Gość juleczka145
Ja kupiłam używaną w salonie za 450 zł. Nie stać mnie na suknie za kilka tys i wcale mi na takiej też nie zależało. Moja też jest piękna, mimo że używana :)

ja kupiłam używaną. z ogłoszenia od pewnej dziewczyny. pojechałam, przymierzyłam. kupiłam. i zamiast za sukienkę z salonu cymbeline dać 3500zł dałam 900zł. jestem bardzo zadowolona. suknia piękna, nie zniszczona.

Gość kutra natra
Ooo ja tez mam z Cymbeline ale dałam za nia 4000 zł :/