Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wenezuelaaa90

Od miesiąca jem ok 800 kcal i co dzien cwicze 2godz a schudłam tylko 1kg

Polecane posty

Gość Wenezuelaaa90

odchudzam się z 60kg do 55 przy wzroście 172. Jak to mozliwe ze przez tyle czasu schudłam tylko 1kg i to gdzieś 2tyg temu a teraz nic. mam wrażenie ze wcale nie chudne, a naprawdę cwiczę sumiennie, nie jem słodyczy, pije tylko wode około 3litry dziennie no i jem tak do tysiąca kcal. moze nie są to mega dietetyczne potrawy ale bardzo tłuste też nie np dziś sniadanie - kromka chleba bez masła posmarowana chudym białym twarogiem (ile to kcal? liczyłam ok 130) II śniadanie- jogurt 0% tłuszczu 98 kcal obiad- dwa kotlety duszone z miesa mielonego z ryżem (400kcal?) kolacja o godz 18- czerwony barszcz- kubek takiego barszczu- 80kcal?

Gość Wenezuelaaa90
up

Gość 5-10-15
Takie wpisy to do pamiętnika, a nie tu. Lepiej się czujesz? A w rodzinie wszyscy zdrowi?

Gość Wenezuelaaa90
ogólnie jem tak tuńczyk z puszki jogurty 0% tłuszczu jabłka mandarynki kanapka z szynką jajecznica z 2 jaj ciemny chleb chleb ziarnisty zupy kotlety z ryżem kotlety z surówką pomidory z cebulą warzywa: marchewke brokuły kalafior nie jem ziemniaków makaronów sera tłustych wędlin smiatany majonezów sosow

Gość otello
ten sam obiad ma gdzieś z 800 :-D głupia cipa jak tyle żresz to się nie dziw że locha z ciebie

Gość mialam problem podobny
przez 3 tyg waga stala. a jadlam mniej niz Ty. Zamienilam pozniej jedzenie na same wazrzywa i surowki i waga zaczela leciec po 1,5kg tygodniowo :) czasem nam sie wydaje ze jemy zdrowo a niekoniecznie tak jest, sama musisz wyczuc. Do tego - miesnie - one tez waza ale na pewno nie nabierasz kilograma w tydzien... .Aha no i wiadomo, przed orkesem tydzien przed waga stoi,, nabierasz wody ktora tracisz dopiero w trakcie - to tez istostne. Przetrzymaj a waga poleci, sama sie zdziwisz:)

Gość Wenezuelaaa90
miałam problem podobny- no własnie też tak myśle i cierpliwie czekam choc mnie już to troche wkurza bo co to jest 1kg w miesiac. otello- 800kcal to chyba u ciebie w mózgu, lecz się.

Gość Jędrna czterdzistka
Gówniana dieta i tyle.

Gość Grzybiareczka :)
proste ze dieta do dupy, co to za dziwne jedzenie :-o

Gość Nie paryżanka...
musisz jesc 5 posilkow dziennie, plus warzywa i owoce. posilki nie musza byc duze, wazne zeby co 2-3 godz. zoladek dostal niewielka porcje do strawienia, tak w sam raz energii na 3 godzinki. no i ruch i woda. bedzie dobrze. teraz organizm broni sie zeby za duzo tluszczu nie stracic, nie mozna sie glodzic odchudzajac sie. kazdy lekarz ci to powie. potem sa takie efekty jak jojo:(

Gość organizm mądrzejszy
niż ty

Gość pa ruski niet
taaa,kolejna się obżera i schudnąć nie może, 1 kg to ja chudnę jak się pożądnie wysr..m a jak się odchudzałam to przez miesiąc schudłam 5 kg

Gość Jak to czego brakuje
pewnie rozwijasz masę mięśniową tymi ćwiczeniami. A nie zauważyłaś luzów po ubraniu? Poza tym masz dobrą wagę i odchudzanie jest ci zbędne

Gość Nie paryżanka...
nadmiar kalorii odklada sie w postaci tluszczu, ktory organizm lubi magazynowac tu i owdzie:P wiec mniej a czesciej, spalisz to co zjesz w ciagu 3 godzin i znow nastepna porcja kalorii. i maszyna dziala jak trzeba bez tluszczyku.

Gość Jak to czego brakuje
a poza tym jak ktoś jest tłusty to faktycznie bez problemu odchudzając się gubi 5 kg w miesiąc a jak ktoś jest "nabity" to nawet więcej waży a jest szczuplejszy, jędrniejszy i zgrabniejszy od osoby o tym samym wzroście ale tłuściejszej

Gość flirtowanie na necie
wcale nie musisz jesc 5 poslikow dziennie.....dajcie juz spokoj zs tym jedzeniemregularnym bo nie dziala to na akzdego. np. na mnie nie dziala. na mnie nie dzialalotez ograniczenie wegli(dieta Atkinsa)., a iwec kazdy orgaznimjest inny na niektrych bedzie dziala c kopenhaska a na innych1200kcal a na jeszcze innych samo niejedzenie wieczorem spowoduje ze beda chudjnac. nietstey trzeba poeeksperymentoweac na sobie samym i znalezc odpwoeidnia diete dla samego siebie.