Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnifacet

małolaty kontra trzydziechy analiza porównawcza

Polecane posty

Gość 33letnifacet

Temat znany i lubiany:) zacznę od małolat plusy -młode jędrne ciało -spontaniczność,chęć zabawy -pocieszne,naiwne patrzenie na świat idealizm,wrażliwość itp. -urocza buzia minusy -chcą być w centrum zainteresowania 24h -muszą się ze wszystkiego tłumaczyć rodzicom -nie można pozmawiać na każdy temat bo za mała wiedza -kiepskie w łózko trzydziechy plusy -są dobre w łózko -można porozmawiać na każdy temat minusy -starczy wygląd cellulit rozstępy wile innych fachowych terminów związanych ze starzeniem się których nie znam -parcie na ślub -zamulanie, zdziadzienie siedzieć w domu zamiast na imprezę -złośliwość -problemy emocjonalne -często męskie zachowania wynoszone z pracy być może czegoś zapomniałem.

Gość 33letnifacet
*łóżku sory

Gość 33letnifacet
me do not-nie oceniam tylko porównuje.

Gość juz nie nasto
WYPIERDALAJ :O 🖐️ a tak btw . to prawda z tym ze ja jako nastolatka mialam cechy 30 latki przez to jestem wkurwiona i mam problemy ze soba :O czemu to jest takie kurewsko niesprawiedliwe 😭 morze lez 😭 a teraz facet nastoletni : zalety : -brak facet trzydziestoletni zalety: -przynosi pieniadze

Jakbyś tak wszystko porównywał, to by ci wyszło, że się powinieneś zabić... A na tym życie nie polega. Ach...

Gość miss havisham
e tam. ponoc dzisiejsze "30-tki" to nowe "20-tki", chodza na imprezy, przebieraja w facetach, no i nie wymagaja zobowiazan ale mowie tu o singielkach

Gość 33letnifacet
me do not- daleki jestem od desperackich kroków. Czasem Słońce Czasem Deszcz- biorę średnią po prostu.

Gość malinowka
facet nastoletni zalety brak minusy brak kasy, pryszcze Faceci dziestoletni: plusy niektorzy maja kase minusy niektorzy maja zony i dzieci

Gość geronimo frajerzy.
i malolaty i starsze dobre. dlatego trzeba pukac i takie i takie. ja lubie takie niedosiwadczone malolaty. lubie je posuwac a one fajnei jecza.

Gość 33letnifacet
miss havisham- traktuje to jako anomalie.

Gość geronimo frajerzy.
anomalia to ty jestes stary zboku

Gość 33letnifacet
geronimo frajerzy.-tylko tekst nie jest w kontekście "pukania" tylko związku .

Gość juz nie nasto
a zreszta to takie gderanie a tak naprawde ilu z was kozaków puka malolaty ? czy chociazby 30 ? :O

Gość geronimo frajerzy.
kurwa ja wszyskto pukam. i nie zauwazylem. a jelsi chodzi o zwiazek to tak 28 lat i jest ok

Gość malinowka
żaden :-) teraz małolaty nie sa glupie, nie poleca na "staruszka" bez kasy hahahaha

Gość Jędrna trzydzistka
starczy wyglad kurfa :-o

Gość geronimo frajerzy.
ja mam 27 lat i najmlodsza pukalem 18 latke pukalem tez 19 latke i 23 latke i 24 latke tez. ale ta 18 miala zajebiste cialo. zgrabna jedrna. genialne cycki. takie buleczki i wydepilowana cipke taka slodka buleczke normalnie szok. rewelacja

Gość malinowka
zajebiste cialo a mozgu zero???

Gość juz nie nasto
no i tak wlasciwie co z tego ? puknales te 4 dziewki raz na ruski rok , kilka minut przyjemnosci i w chuj juz nawet o tobie na pamietaja 🖐️

[zgłoś do usunięcia] geronimo frajerzy. ja mam 27 lat i najmlodsza pukalem 18 latke pukalem tez 19 latke i 23 latke i 24 latke tez. ale ta 18 miala zaj**iste cialo. zgrabna jedrna. genialne cycki. takie buleczki i wydepilowana c*pke taka slodka buleczke normalnie szok. rewelacja Taaaa, pomarzyć dobra rzecz....FANTASTA :D

Gość juz nie nasto
*nie pamietaja

Gość geronimo frajerzy.
a wlasnie ze pamietaja. mam z nimi kontakt. niektore z nich pukalem co jakis czas. wiec spierdalaj

Gość juz nie nasto
chyba znalazłes je na wiejskiej potancowce i ruchales je w te patologiczne geby swojego pokroju :O 🖐️

Gość malinowka
to jeszcze PUKNIJ sie w łepetyne!! jak juz tak pukasz to o PUKNIĘCIU SIE W ŁEPETYNE!!!!!