Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnifacet

małolaty kontra trzydziechy analiza porównawcza

Polecane posty

Gość geronimo frajerzy.
jebal cie pies glupie scierwo

Gość marcin_28
no pewnie ze małolaty.Jedrne ciałko i śliczna buzia wynagradzają wszystkie minusy.Najlepsze takie w wieku 16-18 trzydziechy są za drogie w utrzymaniu a samemu trzeba z wielu przyjemnosci rezygnowac np.używki

Gość juz nie nasto
na ich miejscu bylabym w glebokim zalu ze daly dupy takiemu frajerowi :D

Gość geronimo frajerzy.
frajer to jestes ty i twoj stary. mozecie sobie podac reke pedaly

Gość geronimo frajerzy.
mariolka dziwko zazdroscisz haha. ciebie by nikt nawet patykiem nie ruszyl

Gość absolwent szkoły wyższej
też mam 27, w wieku 25-26 na poważnie byłem z 18stkami i 19stkami. Żaden związek nie trwał więcej niż 3 miechy. Pukanie jednak fajniejsze i ogólnie zabawniej. Ale pogadać się nie da :)

Gość juz nie nasto
W Y P I E R A D A L A J wymoczku :D:D 🖐️

Gość geronimo frajerzy.
wzajemnie prawiku

Wcale się nie dziwię, że faceci wola małolaty.Powiedzmy sobie szczerze, takie nie mają za bardzo rozumu ani porównania ....w lóżku, więc wiadomo, co niektórzy z czym do ludzi.:D A ten koleś z tym pukaniem to frustrat, a poza tym to jego niby puknięcie to chyba prawdziwe puknięcie :D chwila i już :P

Gość malinowka
jak ja uwielbiam słowo PUKAĆ :-D jacy prosci jestescie w zyciu bym sie nie zwiazała z facetem ktory tak mowi o współżyciu/sexsie/ kochaniu sie z kobietą :-)

Gość dziś na pomarańczowo
naprawdę zaczynam z każdym dniem coraz bardziej doceniać stan staropanieństwa :) jestem wolna od tego całego syfu, porównań, kompleksów wyglądowych, zmartwień, że mnie zdradzi z młodszą...życie jest naprawdę piękne :)

Gość juz nie nasto
twoja stara jest taka brzydka ze twoj stary robil ja kijem przez szmate ;) dlatego jestes taki niedorobiony nara nieudaczniku ;)

[zgłoś do usunięcia] absolwent szkoły wyższej też mam 27, w wieku 25-26 na poważnie byłem z 18stkami i 19stkami. Żaden związek nie trwał więcej niż 3 miechy. Pukanie jednak fajniejsze i ogólnie zabawniej. Ale pogadać się nie da Oto przykład, czym myślą faceci :D

Gość absolwent szkoły wyższej
o przepraszam. Myślałem jak większość jajami. Ale już nie myślę. Nie odmawiajcie mężczyźnie tego że może dorosnąć czy zmądrzeć. Wiem że byłem głupi

Gość geronimo frajerzy.
mariplka stara dziwko i ty ktory myslisz ze jak napiszesz cos obrazliwe go do mnei to ja sie zalamie. ale z was zalosni ludzie. jak ja lubie sie z takich jak ty smiac. hehe

Gość ja pani wasza
dlaczego zlosliwe i ze nie chca wychodzic z domu a tak pozatym nie kazda trzydziecha ma celulit

Gość juz nie nasto
a teraz analiza porównawcza czyli trzydziechy i piecdziesiatki czyli wasze stare ? ;) ojciec nadal puka ? ;)

geronimo frajerzy. mariplka stara dziwko i ty ktory myslisz ze jak napiszesz cos obrazliwe go do mnei to ja sie zalamie. ale z was zalosni ludzie. jak ja lubie sie z takich jak ty smiac. hehe O kurczę, nie wiedzialm że ztoba tak źle.NIE STAJE CI ! SZOK!

Gość geronimo frajerzy.
ja pierdole mariolka jak ty duzo o mnei wiesz wow rewelacja. a teraz zamknij ryj pusta szmato

Gość malinowka
puknął sie w lepetyne swoja fujara hahahah

Gość juz nie nasto
my lubimy sie śmiac z takich slabych w lozku frajerow jak ty :D:D pozdrów swoja stara :D

"mariplka stara dziwko i ty ktory myslisz ze jak napiszesz cos obrazliwe go do mnei to ja sie zalamie. ale z was zalosni ludzie. jak ja lubie sie z takich jak ty smiac. hehe " "Frustrat", czy "dziwka"... Które jest obraźliwe?

Gość malinowka
ojn kompleksiki, ktos tu ma kompleksiki :-)

Gość geronimo frajerzy.
no nakrecam sie. kompleksikow nie mam . dawno sie pozbylem. ale mairolka mi sie podoba . dziwka na 100 %

Coś nie wyszło - przestał pisać :P

Gość skarpetki
sama jestem młodą dziewczyną, studentką... Patrząc na chłopaków w moim wieku : minusy: w głowie mają tylko sex, w każdej postaci z każdą chętną dziewczyną rozmowy: sex pieniądze rzecz moim zdaniem mało ważna, dla nich jedna z ważniejszych. panowie 30+ hehehhe i tu zaczyna się świetny żart, bo w moim wyobrażeniu: inteligentny, elokwentny, twardo stąpający po ziemi, opiekuńczy itp... zaczęłam się z takim właśnie umawiać, moje przyjaciółki również są w związkach z facetami 30+ po rozmowach z nimi doszłam do wniosku, że facet nieważne ile ma lat, nie ważna na jakim stanowisku pracuje, nie ważne jakie ma wykształcenie i ile zarabia. zawsze w głowie ma tylko sex, chlanie dupeczki i imprezy. moje wnioski. a mam dopiero 21 lat:(

Gość geronimo frajerzy.
cos jeszcze chcecie dodac tepe chuje

Gość malinowka
rozwaliłyśmy chłopakom topik :-P