Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnifacet

małolaty kontra trzydziechy analiza porównawcza

Polecane posty

no cóż autorze, ty też się zestarzejesz i zdechniesz. do 30stki mi daleko, ale... jak ją osiągne to takich gnoi będe miała w tylcu 🖐️

Lomu Coś nie wyszło - przestał pisać Uuuoo szkoda, ale wiesz co może ten co mnie tu od szmat wyzywa się nada.....choć nie wiem, czy podołałby tej roli :P :D Ale komleksów nie ma.....(ale powiem Ci, że wydaje mi się jednak impotentem na 100%)

Gość SmRutkowski
Tak się zastanawiam czemu się do niego pryjebałyście? Teoretycznie jego poglądy są w opozycji do teorii autora topiku, które obrażaja każdą z dwóch porównywanych grup wiekowych a że wyraził to w niezbyt fortunny sposób to też nie jakieś straszne przewinienie. W końcu o sex się rozchodziło w temacie topa więc jakby nie patrzeć jesteście totalnymi debilkami:classic_cool:

Gość geronimo frajerzy.
a co ty tak z tym impotentem tepa strzalo. nie umiesz nic innego wymyslec. ja pierdole. zero mozgu. dziwka normalnie

Widzę, że lubisz się w swatkę bawić - jak będę kogoś szukał, to się do Ciebie zgłoszę. A co do pana Rzucającego się - widzę, że żadna go nie chce, a mnie odpady nie interesują :P

Gość geronimo frajerzy.
sama jestes odpad. akurat ja na brak lasek nie narzekam wiec wal sie z tymi swoimi wywodami

Witam,.. kurde szok mnie ogarnia,..jak można pisać ze puknąłem laske..maksymalnie mnie to wkurza,..ah gadacie ze my kobiety jestesmy rozwiązłe a sami nie jestescie najlepsi,.. do cholery a gdzie miłość,zaloty ubieganie sie o spotkanie,..itp czasem tęsknie za czasami sprzed 50-60 lat....

Gość geronimo frajerzy.
czyli co nie moge napisac ze puknalem laske. no ok to napisze ze kochalem sie z dziweczyna kurwa moze byc. ja pierdole. same dziwki

geronimo frajerzy. sama jestes odpad. akurat ja na brak lasek nie narzekam wiec wal sie z tymi swoimi wywodami Widzisz Lomu, przydział czynności już zrobiony...będziesz robił za kobietę :D

"bezceregieli ..itp czasem tęsknie za czasami sprzed 50-60 lat.... " Ile masz lat? :P

Bo na Kafe to dziwne, że facet nie stoi murem za ruchaczami, pukaczami i innymi czaczami...

Gość malinowka
troche dziwne :-)

haha,.. ale akcja się rozkręciła ,wielkie oburzenie ile mam lat ? 20 ,..ale należę do takich co mają zasady ,a obrazy i od dziwek to wiedzę ze tu w standarcie. ??? ale do tematu to sadze ze tego nie mozna jakos logicznie rozdzielic i stanowczo powiedziec ze lepsze starsze lub młodsze...zawsze znajdą sie jakieś wyjątki:)

Gość babajajaja30
autor nie ma racji

Gość ale się usmiałam
kwintesencja faceta , ;te puknąłem, tę ruchałem , na tę srałem, kurwa koguciki z mikropeniskami buhahaha

Gość one sa glupie na nastki
a ja mam 30 lat i jestem kobieta jestem filigranowej budowy szczupla z buziaa "dziecka" nigdy nie palilam, nie pilam na imprezy nie chodzilam, raczej spokojna, wyrozumiala kobieta a moj byly juz facet w moim wieku ( rzucil mnie! ) jakis czas temu to juz bylo ... hmm jakos 4 lata temu .. i co od tamtej pory bylo?? jedna 16 lat, potem byla 15 latka, potem 18 latka - chwalil sie wzdluz i wszerz ze je...ba..nie kkilka razy dziennie codziennie .. potem mial jeszcze z dwie 19 latki rok temu i dodam ! kazda go zostawila... a on za kazdym razem jakby nigdy nic do mnie sie odzywal i chcial sie spotkac! ... na poczatku sie zlamalam, bo kochalam go... aaa od roku jest sam i siedzi w domu i nie pracuje, jest na utrzymaniu matki.. straszne mam obrzydzenie co do niego, czasem zaluje ze go poznalam aha dodam, ze mam jedrne cialo, a te nastolatki wygladaja starzej ode mnie, ta dzisiejsza mlodziez strasznie sie postarza, makijaz , ten ubior:/ paznokcie ..i sex w tak mlodym wieku... ta jedna ...- to wygladala grubiej i starzej od mojej starszej siostry ktora jest po 2 porodzie, aha i ta 19 latka miala do tamtej pory wiecej facetow w lozku niz niejedna kobieta w calym zyciu:/ a moj byly powiedzial ze woli te mlodsze to wygladaja doroslo, a nie tak jak ja : dziecko.... a dla mnie to komplement, moja mama tez zawsze wygladala 10 lat mlodziej a wiecie ze im wczesniej dziewczyna zaczyna wspolzycie to szybciej sie starzeje ?? :)

Gość one sa glupie na nastki
mialo byc - bo" a nie to' on za kazdym razem sie chwalil, jak mu nie wyszlo, raz jak sie spotkalam z nim ... to zaczal gadac o tej , ktora wygladala jak ciotka dla mnie, a byla ponad 10 lat mlodsza... jaka to ona nie byla... tylko dlatego zebym byla zazzdrosna ze ja taka nie bylam.. a ja mysle ( mimo tego ze mam bardzo niskie poczucie wartosci przez niego) nie slucham go, facet bardzo mnie ranil...ale ja sobie powiedzial ze zranil mnie ostatni raz.. nie bedzie mnie ponizac juz, bo to mu bardzo wychodzilo...

Gość pNAAMIGOTKA
nie zgadzam się z autorem topiku:)

Gość policja....
No to jest to właśnie.