Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolczeendgabana

Polska mentalność!

Polecane posty

Gość dolczeendgabana

O co chodzi?o to,że 90% ludziom ciągle źle,marudzą i grymaszą,przeczytałam temat o rodzinie gdzie jest 6 sprawnych(!) ,wykształconych osób a nikt nie pracuje!:-D druga panna pisze,że jej chłopak nie ma pracy,ale jak mu zaproponowali 7 zł za h w miejscowości oddalonej o 20(!) km nie przyjął! SIEDZICIE KURWA NA DUPACH I TYLKO MARUDZICIE ŻE WAM ŹLE! Niektórzy chowają honor do kieszeni i zapierdalają za 5 zł za h,bo wolą najniższą krajową niż nic! Ostatnio jakaś dziewczyna pisała,że nie może znaleźć pracy,a była z WARSZAWY !!Same kurwa nieroby ciągnące kase z opieki społecznej !z naszych podatków !

Gość otello
jak nie chcą za 5zl zarabiać to czyli kase mają

Gość dolczeendgabana
i tylko narzekają,że nie ma pracy!no ale po co pochodzić za pracą nie?przecież lepiej siedzieć w domu i marudzić,użalać się nad sobą!przecież nie będą robić za najniższą!!

Gość dolczeendgabana
właśnie chodzi o to,że nie mają tej kasy ale i tak wolą marudzić i narzekać siedząc w domu,zamiast ruszyć dupe za robotą!!

Gość dolczeendgabana
i tylko że to wina Tuska:-D tak kurwa bo wy byście chcieli żeby wam 10 ofert pracy zaproponował za conajmniej 2500 ! żadna kurwa wina Tuska,tylko wasza! bo jesteście NIEROBAMI !

Gość posterunkoWA
rozumiemy, że nie wiesz co oznacza kafeteryjna prowokacja? :classic_cool: 🖐️

Gość dolczeendgabana
no i gdzie się podziały te wszystkie nieroby,którym wiecznie źle?WSTYD kurwa żeby w wieku 30 lat siedzieć w domu i bąki zbijać!!

Gość giocconda
błąd w założeniach dziecko... polska mentalność polega od 89 roku na wyprzedawaniu przez świnie przy korycie kraju za grosze tak, aby przeciętny Polak zasuwał za najniższą krajjową krajową dla obcego kapitału

Gość dolczeendgabana
nie,wiesz tu nie chodzi tylko o kafe,sama mam w kręgu znajomych takich nierobów którzy wiecznie narzekają!

Gość dolczeendgabana
nie jestem dzieckiem,mam swoje lata.Najlepiej kurwa nic nie robić i czekać aż praca sama przyjdzie prawda?logiczne jest to,że na początku nikt nie zarobi 5000,od czegoś trzeba zacząć!ja też zaczynałam od marnych kilku złotych!

A CZEMU TUSK NIE ZARABIA 1.500zł? Ciekawe jak by sie za to utrzymał?? Hehe..banda złodzieji dlaczego ludzia co zapierdalali całe życie i mają emeryturę 700zł podnieśli o tyle samo co ten co ma renty 4.000 tys.np. ! 71 zł śmiechu warte

*emerytury nie renty! Dlaczego za granicą jak matka urodzi dziecko może już nie pracować bo ma taki zasiłek że może utrzymać siebie i dziecko w godnych warunkach! ??

Gość giocconda
dolczeendgabana nie jestem dzieckiem,mam swoje lata.Najlepiej k**wa nic nie robić i czekać aż praca sama przyjdzie prawda?logiczne jest to,że na początku nikt nie zarobi 5000,od czegoś trzeba zacząć!ja też zaczynałam od marnych kilku złotych! nie... najlepiej zając się swoimi problemami zamiast udowadniać motłochowi jakie z nich nieroby bo np. matce po zapłaceniu opiekunki do dziecka zostanie z wypłaty 200 zł

Gość dolczeendgabana
było bachora nie robić,jak sie nie ma na utrzymanie dzieciaka to sie albo usuwa albo chuja w pizdzie nie trzyma.

Gość dolczeendgabana
Original wróć do podstawówki albo zakup słownik ortograficzny.Myślicie jak debile,gdyby kaczor był premierem byłoby lepiej?w chuju na pizdzie do raju nieroby!

Gość Polerujący granity Florian
dolczeendgabana ktoś ci kiedyś mówił, że masz spory problem natury psychicznej? :D Jesli nie to zgłaszam się na ochotnika :classic_cool:

Gość dolczeendgabana
a Tusk nie zarabia 1500 bo jest kurwa premierem tępa ruro!kandyduj na premiera przy następnych wyborach i wtedy dziamgaj mordą!nie tylko on tyle zarabia,zwykli posłowie też więc nie pierdol! zresztą to i tak minimum!

Gość dolczeendgabana
mogę się założyć,że ci ktorzy się tutaj wypowiadają to typowe polaczki-nieroby:-D

Gość Luce Price
wiec po co debilu zakładasz ten temat , skoro uwazasz sie za najmądrzejszego ? kazdy ma swoje zdanie ( demokracja) wiec Ty juz nikogo nie przekonuj do swoich chorych poglądów. Ciekawe ile Ty zarabiasz. I co za debilny tekst z tym , ze po co sobie dziecko robiła...nie no .. zal mi takich ludzi jak Ty.. chyba prowokujecie tylko na publicznych forach !

Gość życzliwy życzy
dolczeendgabana widzę,ze tylko chamsko obrażać potrafisz i obelgami rzucać,więc powiem ci w ten sam sposób kurwiszonie forumowy,bo inaczej nie pojmiesz!Życzę ci mendo,żebyś na stare lata pracowała za 500 zł miesięcznie i dojezdżała do tej pięknej roboty z 50 km ,potem gnido załóż taki sam topik i pisz,jak ci dobrze,bo masz robotę,tego ci przygłupie forumowy życzy życzliwy i jeszcze trochę bachorków na utrzymaniu

Gość dolczeendgabana
tak się składa że właśnie dzięki ciężkiej pracy na chwile teraźniejszą nie muszę pracować już do końca życia:-D więc spierdalaj:classic_cool:

Gość dolczeendgabana
znając życie jesteś 30letnim nierobem na utrzymaniu mamuni:classic_cool:

Gość Luce Price
no własnie nakradłes w życiu za P. Tuska i pasuje...teraz cwaniakiem jestes wielkim hahah ! owszem są lenie w Polsce ,ale ty jestes jedym z nim ..własnie to dowiodłes komentarzem wyzej ;P

Gość mam ochotę na miętusa
dolczeendgabana No kufa, poleciałeś/aś po całości, wiesz? Hipokryzja jak się patrzy...

no wlasnie masz racje autorko, ludzie to lenie, ja oferowalam prace w gospodarstwie rolnym to tylko przylazily paniusie wypindrzone z cv i chcialy prace w biurze tak ot tak, ale nic soba nie reprezentowaly. Co innego jak ktos przerobil w naszej firmie 5 lat, to moze dostac lepsza kase i stanowisko biurowe