Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jeden szwajcar podał mi swojego mejla po chwili rozmowy a ja mu

Polecane posty

Gość Roger Federer
Wybacz, ale nie możemy kontynuować naszego pełnego namiętności, gdyż zbyt często muszę udawać się na treningi w celu szkolenia moich umiejętności technicznych lub jednoręcznego backhandu. Mam tylko jedną prośbę - zabij Nadala, symbolicznie niszcząc siłowy, defensywny styl gry tenisa :classic_cool:

dobra zara wejde na jakis czat i moze upoluje innego :D oby mnie nie przepłoszył jakims fejsbukiem

nie farbowałam od roku albo półtorej :D Mam teraz 3 odcienie :P Więc wygląda to fajnie. Moje nogi idealne nie są ale bym sobie takie rajstopki sprawiła 😭 Ja mam teraz długie włosy za tzytze i ta swoją grzywe na bok :D:D Na wakacje sobie zafarbuje na jasny blondzik :D:D

wejdz, wejdz i jak znajdziesz jakies ciacho to sie pochwal zdjeciem :D dlaczego nie masz facebooooooka?

haha no mam fejsa przecie ale z prawdziwymi danymi to nie bede pierwszemu lepszemu onaniście podawała :D poza tym mam tam brzydkie foty :O a poza tym zaraz kolezanka by obczajała kto to i skad znam :O

ja mam włosy do łopatek ale ciągle wydaje mi sie, że są krótkie :o a grzywka na bok mi sie nie utrzymuje, nawet jak użyje pasty/gumy + lakieru :( do dópy zrobiłam sobie macDonalda na czole :D

bo pewnie masz krótką, a moja sięga jeszcze 19 cm za brodę :D:D

o ya yepie same pasztety i stare dziadygi :( fotek chyba nie bedzie a skizto - zapomniałam jeszcze o tym tzo włosy lubią najbardziej - tapirowanie :classic_cool: też stosujesz?

Kiedyś tapirowałam, teraz tego nie robie bo moje włosy nie są oklapnięte :D:D Nic dziś nie wyrwałam, ech :(:( I spotkałam moją ex przyjaciółkę na mieście :classic_cool:

Lookrecje? :D co tam u niej? jak to sie stało, że sie od - uzależniła od kafe? a moje klapią non stop..nawet sekunde po tapirowaniu no ja pitole mam szanse u biednego turka co najwyzej :D

właśnie napisała, żeby zaprosić mnie na imprezeeee, ale nie chce mi sie iść :classic_cool: A co do kafe to ja też tu piszę tylko dlatego, że mam ferie potem mnie nje będzie

Gość manio ciekawski
U mnie też masz szansę, niebożątko drogie :classic_cool:

haha :D manio Tyś zbokolisko kafeteryjne :( a poza tym nie wiesz jak wygladam to nie mów hop zanim nie przeskoczysz :( 😭

Gość manio ciekawski
Włosy Ci opadają, masz grzywkę hamburgerowatą, ja to lubię :classic_cool:

ee Czkawka, widzisz tak to jest marnujesz szanse a nastepnej nie ma :( ja za to jestem wielkim sekretem grekosa i nie wiem co z tym zrobic

Gość manio ciekawski
Nie szkodzi, tzytzki i tak mnie nie kręcą :classic_cool:

hahaha a mi rosna, a ja nie chce :( kurcze, powiedzcie co zrobic? kontynuowac znajomosc czy nie?

Gość manio ciekawski
Mnie kręcą ładne grzywki i motylki waginalne :classic_cool: Małe tzytze tyż mogą być, bo nie latają jak jakies gupie.

Gość manio ciekawski
Kontynuować ale starając się uzyskać jakiś ekwiwalent wyrażony w pieniądzu, za możliwość uwielbiania swojej osoby. Myśl kobieto!

Gość manio ciekawski
Czkawka masz fejsbuka? :D

a powaznie to musisz zdecydowac co chcesz osiągnac, jesli facia odbic to może zaciąz? :classic_cool: hcociaż nie wiadomo czy to cos zmieni...a po co mu żona tak w ogole?

korzysci materialne mam, seksualne tez czyli kontynuowac :D no to dobrze, lece do grecyji :P hahaha Czkawka hmm nie moge sie rozstac z moimi cyckami

zaciazac nie chce, potem musialabym zakladac tu glupie tematy :D nie wiem po co, wiecej czasu spedza ze mna niz z nia, nawet jak ja jestem w Warszawie a on w Atenach