Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jeden szwajcar podał mi swojego mejla po chwili rozmowy a ja mu

Polecane posty

e co Ty :D przecie ten Twój ma trzydzieche ? a ja z takimi nie gadam :D ten to jest młodszy ode mnie :D (ale nie pamietam o ile :classic_cool:)

jak powiedziec przykro mi? po angielsku albo po niemiecku? po niem to schade al po ang? so sorry i feel sorry for u ? :D czy ja kurde :O :O

trzydziesci trzy :D wlasnie dostalam jego zdjecie z dnia dzisiejszego hahaha ile ty masz lat, ze interesujesz sie mlodszymi? I'm sorry?

już rozkminiłam o co mu kaman...ja pier....co za telenowela...że on i dwie laski że jedna zostawił znalazł potem inna po 2 latach wrócil do tamtej a tamta po miesiacu go rzuciła dla swojego exa! :O :O :O

nie ogarniam twojej polskiej wersji, więc wersja w obcym jezyku musiała być harda

no 22 :D ale ten mieszka w zachodnich niemczech i ma 2 konie, chodzi do zawodówki jako mechanior :classic_cool: no i zna angielski bardzo dobrze... fajne moglabym z nim kozy wypasac :classic_cool:

think positiv :O ale mu napisałam :O ja też takich rzeczy po polsku nie rozkmniniam..u mnie jest tak chlopak dziewczyna koniec poczatek moj umysł nie ogarnia innych koligacji :D

22 i juz ogladasz sie za mlodszymi? :o ja myslalam, ze zaczne dopiero kolo 80 :D a 22 urodziny juz sie zblizaja powoli, wiec zaczelam sie bac

skoro ogarniasz chlopak - dziewczyna, poczatek - koniec to jak na kobiete masz prosty umysl :P pokaz jego fote

no tak to pisalam ja :D ale co mi po tym niemcu jak tam pogoda taka jak tu :O chce faceta z BOGATEGO i ciepłego kraju....wychodzi na emiraty arabskie :D

kraj biedny bo rozkradli i dla polityków nic nie zostawili :D a w Polsce odwrotnie :o kraj bogaty a Polacy biedni :O :( najbardziej to marzy mi sie ta wyspa na A...Ał...

o hahah co za dzien ;D własnie odezwał sie też kolumbijczyk :O (mega brzydki!:( ) ale uczył mnie hiszpanskiego :D nawet mialam go skasowac :P

ja nie przepadam za indorem :o i proszkiem :o jakies to wulgarne i bez polotu za to hiszpanin juz mnie nawet bawi czasem hms petard napisał że hiszpanin wkrecil sie w tryby w wawlu i bedziemy go jesc w michałkach:D

Gość mammi1
chcesz to ci skombinuje wlocha

matko jak sie zmahałam! *zmachałam? kurfa moja ort leży :O ale ten grek mily... z 10 razy podziekował mi za rozmowe ;D napisalam mu 4 razy dobranoc mysallam że juz poszedl a on dalej :D czy wszyscy grecy sa tacy? albo niemcy? (chociaz niemcy to takie dupki jak polacy:D)

kurde to ja piertole polaczków w takim układzie :classic_cool: ,chce miec greka! niech mi dziekuje za rozmowy, za to że żyję, za to że śpię,al to ciekawe jaki on bylby dla swojej dziewczyny jak dla kolezanki jest nawet taki milusi:) kto chce włocha? :O blee ja tam włochów nie lubie