Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leko rozczarowany

Randka z internetu

Polecane posty

Gość mnedjkfek
autorze jak robisz takie blędy zagadując do tych dziewczyn, to się nie dziw ze nie odpisuja Leko rozczarowany - a nie Lekko ? :D

Gość diasporadr
jeszcze 4-5 lat temu to miało jakiś sens, czy randki z netu. ludzików 'normalnych' było jakby więcej... :) ale... dorasta pokolenie przyklejone do monitora, starsi przy nim zgorzknieli i skręcili psyche ;). sęk w tym że poznając wirtualnie zawsze mamy inne wyobrażenia o sobie. rl brutalnie to weryfikuje. w rzeczywistych spotkaniach ludzi weryfikacja jest płynna, mało tego sami w trakcie się delikatnie dostosowujemy. heh

Gość Leko rozczarowany
Wiadomo, real inny i po to sie człowiek umawia żeby sie przekonac, w realu tez 2 osoby sie nie zna jak sie jej nie pozna. a trolom które czepiaja sie pisowni dziekuje

Gość diasporadr
real po intensywnej wymianie liter nawet zdradzających emocje, radość, śmiech, zakłopotanie, zaciekawienie... brutalnie zderza obraz wyimaginowany z prawdziwym. :) w literkach brak sprzężenia zwrotnego. nie wiem, myślę że nawet skajpZkam tego nie zmieni. internet = upadek cywilizacji :D

Gość a co jak ktos jest starszy?
Po słowach można wiele wywnioskować, zwłascza jak ta druga osoba sobie tego nie zdjae sprawy.

Pewnie, że po słowach, po tym co ktoś pisze, w jaki sposób można wiele wywnioskować. Wcześniej czy później ktoś kto czaruje "wpadnie", a tym bardziej jeśli pisze to co wie, że ktoś usłyszeć by chciał..:-P

Gość a co jak ktos jest starszy?
Ale to samo masz w realu, mówisz co chcesz mówić.

Gość kikira
Przez internet także można spotkać ciekawych ludzi. Przecież po drugiej stronie monitora siedzą osoby, które także możemy spotkać na ulicy, przecież to nie jest tak, że przez internet poznają się jakieś inne osoby, które nie wychodzą z domu i nie mają żadnego życia towarzystkiego. Sama korzystam z portalu i wiem co mówię. Naprawdę można poznać wielu wartościowych ludzi. Wiadomo, trzeba jeszcze wybrać odpowiedni portal, dużo tego teraz powstało i na niektórych siedzi faktycznie zdecydowana większość dzieci neo. Ale jak od jakiegoś czasu jestem na mydwoje, to póki co mam dobre doświadczenia, nie spotkałam żadnych dziwaków czy oszustów. Pewnie takie osoby odstrasza trochę cena i certyfikat wiarygodnego profilu. Znam parę, która poznała się przez internet i do tej pory są bardzo szczęśliwą parą. Jednak nie wydaje mi się, żeby zaczepianie dziewczyn na gg było dobrym pomysłem, zwłaszcza w wieku 28 lat. Ale nie mnie oceniać i ferować wyroki, więc najlepiej niech każdy robi co uważa za słuszne:)

Gość sasASASsdsdsd
nie polecam ,szukaj w realnym zyciu

Gość buble dumle
ja byłem na randce z panią o pełnych kształtach, tez to ukryła no ale cóż poszedłem z nią na drugą, zagrałem takiego dzieciaka i mam spokój, nie musiałem jej ranić, sama wzieła mnie za kretyna i dała sobie spokój. Oszustwo za oszustwo obydwa w dobrej wierze :P

Gość papryczkooowa
Czytając Wasze wypowiedzi wydaje mi się że po prostu trafialiście na nie odpowiednie serwisy randkowe. Tu chodzi o kwestię dobrego dobobu partnerów, znalezienie tej drugiej osoby po właściwych kryteriach itd Sprawdzcie, które z takich właśnie serwisów cieszą się dużym zainteresowaniem http://www.komputerswiat.pl/media/2011/307/2106982/Tabela-test-portale-randkowe-2011-komputerswiatpl-BIG.pdf