Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leko rozczarowany

Randka z internetu

Polecane posty

Gość Leko rozczarowany

Umawiałem sie z 6 raz z dziewczynami poznanymi w internecie. Jestem lekko zniesmaczony: - 2 ździry - zgorzkniała 25 latka, strasznie marudna - okazała sie gruba - 18 cwaniara kręconca na kilka frontów Pech czy to już tak teraz norma się staje?

Gość Leko rozczarowany
Nie żartujcie sobie; raz jedna mi na gg zagadała, Bez szkoły z dzieckiem i jeszcze zdjęcia w bieliźnie słała... Masakra! Nie skorzystałem, desperatki mnie nie iteresują.

zagadują różne, ty powineineś patologię od razu odrzucać i szukać kogos "fajnego"

ja ni mam negatywnych odczuć z sympatii, nie znalazłam miłosci, trudno, ale faceci (było ich dwóch) z którymi sie spotkałam byli kulturalni, przystojni, inteligentni, ...

Gość Leko rozczarowany
Były też takie dzieczyny które np z zasady nie chciałby zadnej znajomosci internetowej - to rouzmiem, choc przesadą jest lekką taka strachliwość.

Gość wiolkawiolkawiolka
hmm , mam 18 lat od paru miesiecy pisze z dwoma gosciami jeden 28 , drugi 30 z tym ze chciałabym byc z tym pierwszym ale z kolei z tym 30 swietnie sie gada i widze ze mu zależy i co zrobic

Gość Leko rozczarowany
Kiedys to był chat wp, ale tam teraz tyle facetów napalanców że nie ma co wchodzić. A tak to gg i losując zagaduje - ale jest prawidłowość z roku na rok co raz mnie dziewczyn odpisuje.

ja tam w ogole na randki nie chodze strata czasu jak dla mnie spotkac kogos fajnego to dla mnie cięzka sprawa , przez internet to nie ma nawet opcji zebym sie z kims umowila desperacja jak dla mnie

Gość mnedjkfek
"- 2 ździry - zgorzkniała 25 latka, strasznie marudna - okazała sie gruba - 18 cwaniara kręconca na kilka frontów" w sumie jest ich pięć z a jaka była szósta?

Gość Leko rozczarowany
Latek to mam 28 :) Szusta to była taka 21 latka ale ostatecznie sie z nia nie umówiłem bo język jakim sie posługiwała był lekko rynsztokowy. A była jeszcze i jedna, też sie maskowała na zdjęciach i wyszło że lekko przy kości; ale ta to mnie na randce wnerwiła, gówniara arogancka, uważała się za bóg wie co.

Gość marky mark one
co wy wiecie o internecie?:D Ja poznawałem i poznaję masę ludzi wszędzie. Obecna znajomość jest z netu i trwa długo. Trzeba się przekopać przez odpady i mieć trochę szczęścia będąc we własciwym czasie i miejscu

No to masz lat 28 i w poznawanie przez gg się bawisz...to jest dopiero desperacja..:-P Grunt to poznawać ludzi...słuchać co do nas mówią a nie słyszeć-no a potem umiejętnie odsiać to czego chcemy od tego czego nie..:-D

na zdrową logike przewaznie ci co sie umawiają przez internet to cos z nimi nie tak bo nie mogą w prawdziwym zyciu kogos znalezc wiadomo jacys normalni sie znajdą ale to jest malutki procent większosc to swiry wiec autorze nie dziw sie ze na takie byle co natrafiles

Gość Jak to czego brakuje
ja też jestem tego samego zdania. Poznałam w internecie wartosciowego człowieka. Jesteśmy razem od półtora roku.

Gość Leko rozczarowany
Słyszałem że ludzi wchodza w zwiazki tak, ale moze to było kilka lat temu, kiedy nie było dzieci neo :P Żeby nie było, nie czuje sie zdesperowany czy jakiś świrowaty :D

"Szusta " --> :D nikt normalny nei odpowie na zaczepke na gg typu jak leci :D a czaty to patologia 🖐️ jesteś dzieciak nie facet

w necie można spotkac różnych ludzi, ja sie nei uprzedzam, choc mam do tego dystans, wiadomo napisać mozna wszystko, a człowieka poznjae sie jakim ejst w realu