Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziadek mróz

czy uprzejmość na kafe jest passe?

Polecane posty

chamstwo i buractwo takie samo jak w realu. Jak ktoś jest prostakiem to nieważne gdzie ,zawsze nim będzie. Niestety dla wielu to chleb powszedni

Gość Sobecka
wyliż mi dupe, chodź byś się najadł moich szarych komórek(jadłam ostatnio salceson) to i tak nie będziesz mądry drobnomieszczaniienie, gdyż niedobór szarych komórek jest u ciebie patologiczny i żadna kuracja nie pomoże

Gość kura_bura
tylko się prześcigają jakby to był wyścig

Gość kura_bura
o taki przykład Sobecka ma mózg tam gdzie jej przetrawiony salceson przebywa, nic dodać nic ująć:)

Gość Sobecka
"o taki przykład Sobecka ma mózg tam gdzie jej przetrawiony salceson przebywa, nic dodać nic ująć" mam mózg wszędzie, jestem postępem ewolucji

Gość Sobecka
"o taki przykład Sobecka ma mózg tam gdzie jej przetrawiony salceson przebywa, nic dodać nic ująć" mam mózg wszędzie, jestem postępem owulacji

nie, czasami posty wbijają się kilka razy, jeżeli o to Ci chodzi. I tak, to nie jest forum najwyższych lotów - chociaż zależy w dużej mierze od tematu.

Gość ja pani wasza
wypierdalaj buraku pierdolony o prosze

Ludzie czują się bezkarni, kiedy są anonimowi... Ot, cała tajemnica

Gość ja pani wasza
dziadek uposledzony zal

Gość ja pani wasza
:)

Cóż, tematy są różne (niekoniecznie na tym konkretnie dziale - i nie koniecznie szorują twarzą po podłodze jeżeli o poziom chodzi), a co do kultury - no masz rację. Dlatego pewnie głównymi autorami wyzwisk są osoby z pomarańczowymi nickami.

Nie, nie jest passe. Chociaż czasami rzeczywiście chamstwo króluje, biedni frustraci którzy w realu są mało interesujący tu zwracają na siebie uwagę w taki sposób w jaki potrafią.

tu przesiaduje wiecej bachorow rozwydrzonych a nie dyskutatow

Gość Un homme fatal ;)
To jest obecnie główne tworzwo kafeterii -wulgaryzmy ,ordynarność ,dzicz..Taki dziki zachód internetu,tutaj dowiesz się że Szyborska "była starą komunistyczną żydówą i dobrze że już zdechła" tutaj rzucanie "kurwami" cieszy się wieczną dyspęnsą moderatorów ,przeważnie też osoby które od ręki wskazują winnych tego stanu rzeczy robią to zgodnie z powiedzeniem "na złodzieju czapka gore" Na nic zresztą zwracanie uwagi winnym tego stanu rzeczy ,na ludzi którzy w tym przodują działa to jak afrodyzjak ,to ich uskrzydla .