mini pencil case 0 Napisano Luty 6, 2012 Od dwóch dni chodzi za mną piosenka, ale niestety cały youtube przeszukany i nie znalazłam :( Może Wy pomożecie? Pamiętam tylko słowa "tengo bella bella salsa..." piosenka jest szybka, a jeśli chodzi o układ to w tym czasie wykonuje się szybkie przeskoki w bok z uniesioną ręką do góry. Zumbomaniaczki liczę na Was!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Luty 6, 2012 Zumba mi się kojarzy z Woka Woka Shakiry, ale nie wiem czy to ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mini pencil case 0 Napisano Luty 6, 2012 Nie, to nie jest Shakira. Ale piosenka jest śpiewana po hiszpańsku, brazylijsku etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I love Zumba Napisano Luty 9, 2012 Ojoj na zumbe chodze już od jakiegoś czasu ale z tą piosenką się nie spotkałam. Najlepiej zapytaj instruktora/instruktorke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anagdotka Napisano Luty 12, 2012 Każdy trener ma własne układy taneczne, więc co się wtedy "robi" to losowa rzecz, ja chodziłam do 2 indtruktorów i oboje mieli inne układy do tych samych piosenek (zwykle się do jednej grupy chodzi). Wpisz sobie te słowa tengo bella bella salsa w google i przesłuchaj, co ci youtube zaproponuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach