Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stookbook

Denerwuje mnie już to, że jestem dziewicą :/

Polecane posty

Gość anonimowo bardzo dziś
To ja napiszę to z męskiej strony. Jestem już stary dziad od tej strony patrząc :) Zawsze uważałem że dziewictwo jest fajne i to coś wielkiego. Więc jak chcę dziewictwa od kobiety to fajnie by było we 2 jke 1 raz. Z wiekiem coraz więcej masturbacji i pożądania. Obecnie 2 gi raz zacznę studia i chyb nie odpuszczę i dopadnę jakąś profesorkę bo już nie daję rady. Tak że uważam że fajnie jak para robi to razem 1 raz z miłości. Ale tak do 25 lat max... potem odpierdala.... A nie jest to najistotniejsza rzecz w życui.

Wiecie, że tylko ludzie i krety mają błonki dziewicze?:classic_cool:

Gość stookbook
krety też mają błonę dziewiczą ? haha jakby nie patrzeć to gady też mają błonę :D No przykro mi że ty to zrobiłaś z kimś kogo nie kochałaś i teraz tego żałujesz ( bo na to wychodzi 🖐️ ) dlaczego miałabym to zrobić z jakimś ohydnym żulem ? nie rozumiem :O nie chodzi mi o to że z byle kim tylko że mogłabym to zrobić z miłym facetem do którego czuję sympatie niekoniecznie miłość 🖐️

Gość mozecie mnie wielbic
hahaha, sory. ale ten fragment mnie niezle rozbawil: "tylko chyba zależałoby mi już na zaczęciu regularnego współżycia." juz bym bardziej staral sie wykazac empatia gdybys napisala, ze szuksza faceta. a ciebie po prostu regularnie swedzi :D

Gość stookbook
być może mam wysokie libido 🖐️ :P

Gość gość
To jest z******te! Mnie też to denerwowało. No i... Straciłam. I nie żałuję. :)