Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefcefcefc

Dlaczego czesto pisze sie ze wysocy faceci stwarzaja poczucie bezpieczenstwa ze

Polecane posty

Gość ja mam 170..
Gdzieś przeczytałam, że idealnie jest jak wzrost faceta to 1,09*wzrost kobiety i tego się trzymam:) W moim przypadku to 185 i to się idealnie zgadza:) Moi faceci mieli 183, 186, 189, a nawet jeden 195 (ale to już nienaturalne), tylko jeden kiedyś mi się podobał nieco wyższy ode mnie, ale za to z ładną twarzą, ciałem no i po prostu lubiłam go. Nie tylko wzrost się liczy, ale kiedy patrzymy na fizyczność, to nie da się ukryć, że ma znaczenie. Najgorzej, jak facet jest niski, ale taki przy kości, szeroki, miśkowaty. U wyższego nawet lekka nadwaga się rozłoży, u niskiego niestety nie.

Gość 180cm wzrostu

Ja mam 2 kuzynow jeden ma 175-177 i 85 kg i dziewczyny mowia o nim ze jest "ciacho". W zeszlym roku mial chyba z 4 laski. Drugi ma 187 cm i 23 lata i jeszcze nie mial ani jednej i dziewczyny na imprezach wcale za nim nie biegaja wiec nei wiem jak to tu twierdzicie ze wysoki jest zawsze lepszy :)

Jeżeli mówisz że 177cm i 85kg to ciacho to dlaczego jeżeli mam 180cm i 90kg to już nie jest tak kolorowo :\ a nie widać kompletnie po mnie ze mam nadwagę