Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka? a moze niska?

ile macie wzrostu ? ja mam 173 i mam pytanie

Polecane posty

wedlug was jestem wysoka czy niska? a moze w sam raz? podobaja wam sie bardziej wysokie osoby a moze niskie ? jak to z wami jest?

Gość karolka05
ja mam 170 cm wzrostu i mam kompleksy ze jestem zbyt wysoka, ale moze dlatego, ze faceci teraz nie rosna za wysocy.. nie wiem... natomiast znam kilu chlopakow, ktorzy lubia wysokie, a sa tacy ze maja je za zyrafy :P

ja wlasnie nie czuje sie wysoka :| chcialabym miec tak 175 - 178 w pracy czy na ulicy widze ze wzrostem jestem rowna z wieloma osobami, albo czasami ciut wyzsza... co jest u mnie dziwne przy tym wzroscie waze 45kg i nosze ciuchy w rozmiarze 24-25 :0 nie podoba mi sie to caly czas probuje to zmieniac ale nic nie daje i cale zycie tak mam.

Gość karolka05
ja waze 68kg, wiec sporo wiecej od ciebie.. to jest dziwne, czemu chcialabys byc wyzsza?

bo uwazam ze to co mam to za malo. I ze wyzszy wzrost jest bardziej pociagajacy. takie jest moje zdanie . wszyscy moi faceci jakich mialam mieli max 180-185 siegalam im na wysokosc oczu .

Gość karolka05
ja zawsze trafiam na facete 183-85 cm wzrostu... przy takim czuje sie w miare mala:P natomiast chciala bym schudnac 5kg.. ciesz sie z takiego wzrostu jaki masz, wydaje mi sie ze sugerujesz sie zbyt telewizja... i tym co wedlug niej jest takie piekne, co po prostu jest zwyklym chwytem reklamowym, przez to wiele kobiet ma kompleksy i problemy, z tego wynikaja te wszystkie choroby typu bulimia, anoreksja itp..

Gość 424232e23
Ja mam 152, uwazam, ze jesten dosc niska. Ale moja matka co ma tez taki wzrost jak ja, w starym dowodzie ma - wzrost średni

Gość ktoś kto ma 17u0co
i mysli ze jest wysoka ma albo wieloybie kompleksy albo nassrane we lbie :D smieją się z Ciebie koleżanki bo pewnie na szpilkach nie umiesz chodzić łamago :D

ktoś kto ma 17u0co o kim to mowisz?

Gość ktoś kto ma 17u0co
o Tobie idiotko :D

Gość 424232e23
poszło jej w nogi, nie rozum... :p

ktoś kto ma 17u0co SAMA JESTES IDIOTKA '' PIGMEJU''