Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiem przecież24

Mama Madzi - ofiara czy nie? Jak dla mnie największa ofiara tego wszystkiego...

Polecane posty

Lekko się pogubiła ( ale kto by się nie pogubił przy śmierci dziecka) a teraz wszyscy na nią jadą równo. A gdzie byliście kiedy was potrzebowała? Po próbie samobójczej? Najlepiej zwalić winę na matkę i n\się odciąć -a to społeczeństwo jest temu winne a nie matka! Jak dla mnie swoje wycierpiała i należy ja wypuścić i dać jej spokój!

Gość truteniowaty
normalna jestes ? niech kazdy w depresji tak robi i nie zamykajmy go, bomba

Gość gluoooooooooo
Glupoty opowiadasz. Wiekszosc ludzi tez "swoje" przezyla.. kazdy ma swoja historie, i niektorzy mieli w zyciu gorsze sytuacje niz "proby" samobojcze.. i wiele innych, ale to nieupowaznia nikogo do zabijania czy wyrzucania* cialka. Kazdy powienien ponosic odpowiednia kare za swoje czyny. Kazdy czlowiek ma umysl i potrafi odrozniac dobro od zla, a jesli ktos nie umie to trzeba go odizolowac albo na stryczek. Mimo tego wydaje mi sie ze to nie ona, tylko jej fagas za tym stoi. Coz bierze na siebie, niech bierze, jej sprawa.

Gość gluoooooooooo
Ps co ona wycierpiala??? ogladalem reportaz w ktorym martwi sie o to co powiedza inni*, w ogole zadnej skruchy, tylko udawany placz, ale nie o dziecko tylko o wlasna dupe.

Gość Anastazja_ Zakatek zimna ;)
Gdyby chciała sie zabić to by to zrobiła, a ona dobrze czuje sie w roli "ofiary" gdzie każdy sie pochyla i współczuje. Jest zaklamana i obludna, ofiara to jej dziecko. Nikt normalny nie bnezcześci zwłok swojego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłam na 2 pogrzebach małych dzieci, i matki traktują ciało dziecko jak świętośc, ciało najkochańszego dziecka, a nie jak ŚMIECIA!!!! wiec przestań pieprzyć bo to nie jest ofiara.

Jak to co wycierpiala!? Dziecko stracila tłumoku! A innym osobom w depresji pomoc jest proponowana a tu co? Najlepiej się wypiąć na taką i udawać że niema problemu! A on jest!

Stracila dziecko, bo nie udzielila pomocy, zbeszcześciła jego zwłoki, potraktowala gorzej niż ludzie po stracie psa!!!!

Gość gluoooooooooo
tlumoku, tak stracila, ale nie wiesz czy na wlasne zyczenie czy nie. a nawet jakby to godzine powinna pochowac to dziecko a nie ukrywac i czekac ze moze jednak nikt nigdy nieznajdzie cialka, a nawet jak znajdzie, to po takim czasie ze nie da sie zbadac czy to jej sprawka czy nie. pozniej co?? szczesliwe zycie ... ??

Na filmiku matka dopytuje -co powie teściowa,ludzie, i że wyjdzie jako staruszka. Nie zanosi sie płaczem mówiąc że dziecko nie zyje, nie pyta czy cierpiała, nic o dziecku tylko ja ja ja. Powinna reszte .zycia spędzić odurzana w psychiatryku, bo morderca własnego dziecka to zbrodniarz. Gdyby zależało jej na dziecko, wzywałaby pomoc do ratowania,a nie tuszowała ślady- kto sie tak zachowuje, człowiek ktory ma coś do ukrycia. To nie jest ofiara/.

Gość "Kto jest
bez winy,niech pierwszy rzuci kamien".

Gość ddffjkfgjkfgjk
A depresja- to nadużywany stan, ponieważ bezrozumie jest powtarzany,a depresja to powazny stan psychiczny. Cxzłowiek w depresji nie mialby siły i motywacji do takiego zachowania, chyba że dla niej brak dziecka to byla nadzieja na lepsze zycie, bez obowiązków.

Gość Tu nie chodzi kto jest
Bez winy, ale nie można udawać że matka to ofiara.

Gość na głowce
Madzi nie ma żadnych sladów upadku. zabiła z premedytacją i uważacie że jest ofiarą?

Gość dalajkalajka
Jak dla mnie jest ona ofiara chorego systemu w Polsce :-O

Wiem przecież24 A kto powiedział, że ona miała depresję, domorosły psychologu :O?? Prawdopodobnie zabiła dziecko , była poczytalna i nic jej nie usprawiedliwia a już mówienie o prawdopodobnym mordercy per ofiara jest przegięciem🖐️

Ja osobiście chciałbym się dowiedzieć w jakim domu wychowywała się Magda. Nie wiem czy zauważyliście - dziecko miało 6msc a ślub zawarli w kwietniu 2011. Czyli to było małżeństwo "z brzuchem". Nie zawarte z miłości i wspólnego pragnienia tylko dla ciąży. Nie litujcie i nie użalajcie się nad nią. Możne trochę współczuć ale nie należy też zwalać wszystkiego na społeczeństwo. Nie ma jednego winnego którego można oskarżyć o to że Magda taka jest a nie inna.

Gość ziggy34
ty chyba se jajca robisz,wredna bezuczuciowa-wyrachowana suka,wszystko miala zaplanowane..załózmy ze jej spadło is ie zabiło( 1 przypadek na milion) to dlaczego je wywiozła do parku i zagrzebała? no pomyśl.... ja bym kurwa tak z kotem nie zrobił,zamknąć kurwe w psychiatryku!..,,ale to nie koniec-dzisiaj po sekcji to wyjdzie,to nie był zaden wypadek 100%

Gość Świat schodzi na psy
Jutro minie 2tyg od smierci dziecka, a ono nie pochowane, bo "mamusia' wyrzucila zwłoki w gruzy 😭 co za ludzie, zwierzeta mają instynkt, czy nadal bedziecie wmawiać młodym że wyglad jest wszystkim? Bo od tego sie zaczyna, że ciąza to tragedia bo rozstepy, opona na brzuch itp Ale seks to powinna uprawiać już kazda 15latka, bo to "postęp' do tego nagrywanie filmikow i wrzucanie nagich fot do internetu jest ok. :o co sie z tymi ludżmi dzieje..

Gość emigrntka
Dla mnie ona od poczatku swietnie grala,jaka to ona biedna,jak blagala o oddanie dziecka......Zabila dziecko z premedytacja i tyle,nie wierze,ze to byl wypadekbo kazdy czlowiek ma ludzkie odruchy i powinna wezwac pomoc,jesli ja upuscila,w co watpie. Oczywiscie rodzina i maz tez sa winni,bo skoro zachowywala sie dziwnie dawno przed tym wszystkim to powinni sie tym zajac....

och ach ech ale ona się wycierpiała - prawda, Ty tak serio? jeśli nie zabiła swojego dziecka, tylko to był wypadek, to wygląda na to że zamiast ratować swój tyłek to myślała jak pozbyć się dziecka. Uknuła misterny plan i wcielila go w życie, wyrzuciła dziecko jak śmiec. Przez cały czas aktorsko grała, zwodzila całą Polskę. Poszła nawet do kina podczas idź małe blade zmarznięte ciałko jej dziecka leżało pośród gruzów ... I miała pełną tego świadomość.

Gość Świat schodzi na psy
No właśnie, jak ona mogła spać majac świadomość tego co zrobila, i ta manipulacja mediami. Żmija i tyle

Gość faffafafafaf
Glupie gadanie ...biedulkaa od siedmiu bolesci,,,moja babcia przezyla wojne,glodowala patrzyla na brutalna smierc nabizszych,prawie umarla z wychlodzenia musiala patrzyc na dramaty ludzkie i swoje i tak mozna pisac i pisac...a ta gowniara??co ona o zyciu wie?? Bo od ojca pare razy dostala??Bo ojciec chlal??70%spoleczenstwa to przezywa ale nikt nie morduje swoich dzieci do jasnej cholery ,Perfidna wyrachowana morderczyni!!!!!Jak mozna byc zazdrosna o swoja coreczke ,zgnijeszw kiciu szmaciaro jedna!!!

Gość gdzie wy ogladaliscie z nia
te filmiki? Ja nic nie moglam znalezc

Gość faffafafafaf
Wyniki sekcji zwłok mogą spowodować, że matce dziecka, 22-letniej Katarzynie W., zostanie postawiony inny zarzut niż ten, który już usłyszała, czyli nieumyślnego spowodowania śmierci. Zarzut może być zmieniony, jeżeli na przykład sekcja wykaże inny charakter obrażeń dziecka niż ten wynikający z wyjaśnień kobiety. "Rzeczpospolita" pisze, że wyniki sekcji zwłok Magdy prawdopodobnie podważą wersję matki dziewczynki o nieszczęśliwym wypadku. Według gazety, na główce dziecka nie stwierdzono obrażeń. Policjanci, którzy znaleźli ciało, nie widzieli zewnętrznych obrażeń na ciele dziewczynki. Zdaniem gazety, brak obrażeń na główce to nie jedyne wątpliwości podważające prawdomówność matki. Jeden z funkcjonariuszy Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach mówi, iż policja ma wyciągi z logowania komórki matki, w kilku punktach nie potwierdzajacych wersji Katarzyny W.